Ухвала
від 20.01.2014 по справі 675/2885/13-а
ІЗЯСЛАВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 675/2885/13-а

Провадження № 2-а/675/8/2014

У Х В А Л А

про відкриття провадження у адміністративній справі

"20" січня 2014 р. м. Ізяслав

Суддя Ізяславського районного суду Хмельницької області Столковський В. І., розглянувши матеріали справи за адміністративним позовом ОСОБА_1 до начальника управління ДАІ УМВС України в Хмельницькій області, старшого інспектора ДПС ДАІ взводу з обслуговування стаціонарного посту № 3 роти ДПС Мохнач Анатолія Петровича про оскарження постанови по справі про адміністративне правопорушення, -

в с т а н о в и в :

ОСОБА_1 звернувся до суду з адміністративним позовом про оскарження постанови по справі про адміністративне правопорушення серії АА2 № 507780 від 11 листопада 2014 року.

Адміністративний позов підсудний Ізяславському районному суду, відповідає вимогам ст. ст. 105-106 Кодексу адміністративного судочинства України, в зв'язку з чим необхідно відкрити провадження у справі та призначити справу до судового розгляду.

Керуючись ст. 105-107, 110, 122 Кодексу адміністративного судочинства України, -

у х в а л и в :

Відкрити провадження у адміністративній справі за позовом ОСОБА_1 до начальника управління ДАІ УМВС України в Хмельницькій області, старшого інспектора ДПС ДАІ взводу з обслуговування стаціонарного посту № 3 роти ДПС Мохнач Анатолія Петровича про оскарження постанови по справі про адміністративне правопорушення.

Призначити справу до судового розгляду у приміщенні Ізяславського районного суду на 14 годину 00 хвилин 31 січня 2014 року, з викликом сторін.

Направити відповідачам копії позовної заяви з копіями доданих до неї документів та запропонувати у строк до 31 січня 2014 року подати письмові заперечення проти позову та посилання на докази, якими вони обгрунтовуються.

Копії ухвали направити сторонам у справі.

Роз'яснити права особам, які беруть участь у справі : - знати про дату, час і місце судового розгляду справи, про всі судові рішення, які ухвалюються у справі та стосуються їхніх інтересів; - знайомитися з матеріалами справи; заявляти клопотання та відводи; - давати усні та письмові пояснення, доводи та заперечення; - подавати докази, брати участь у дослідженні доказів; - висловлювати свою думку з питань, які виникають під час розгляду справи, задавати питання іншим особам, які беруть участь у справі; - подавати заперечення, свідкам, експертам, спеціалістам, перекладачам; - подавати заперечення проти клопотань, доводів, міркувань інших осіб; - знайомитися із протоколом судового засідання, з технічним записом, якщо такий має місце і подавати письмові зауваження до них; - робити із матеріалів справи виписки, знімати копії з матеріалів справи, одержувати копії судових рішень; - оскаржувати судові рішення в частині, що стосується їхніх інтересів. - користуватися іншими процесуальними правами, наданими їм цим Кодексом адміністративного судочинства. Крім того, позивач має право змінити підставу або предмет позову, збільшити або зменшити розмір позовних вимог або відмовитися від позову. Відповідач має право визнати позов повністю або частково, подати заперечення проти позову. Сторони можуть досягти примирення на будь-якій стадії адміністративного процесу.

Суддя: підпис В. І. Столковський

З оригіналом вірно: суддя

Секретар:

СудІзяславський районний суд Хмельницької області
Дата ухвалення рішення20.01.2014
Оприлюднено23.01.2014
Номер документу36724557
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —675/2885/13-а

Ухвала від 31.12.2013

Адміністративне

Ізяславський районний суд Хмельницької області

Столковський В. І.

Постанова від 22.04.2014

Адміністративне

Ізяславський районний суд Хмельницької області

Столковський В. І.

Ухвала від 20.01.2014

Адміністративне

Ізяславський районний суд Хмельницької області

Столковський В. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні