Постанова
від 04.12.2008 по справі 5/18-б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

5/18-Б

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

29000, м. Хмельницький, Майдан Незалежності, 1 тел. 71-81-84, факс 71-81-98


ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

          

"04" грудня 2008 р.Справа № 5/18-Б

За заявою                                             Товариства з обмеженою відповідальністю "Західгазпромсервісінвест" м. Київ

про визнання банкрутом  Приватного підприємства "Галея" м. Славута

                                                                                                              Суддя Грамчук І.В.

Представники :

кредиторів : представники не з'явились

боржника :  представники не з'явились

За участю : Войтюк В.М. - арбітражний керуючий –розпорядник майна

представники прокуратури Хмельницької області не з'явились

Ухвалою господарського суду від "26" січня 2007р. порушено провадження по справі № 5/18-Б про визнання банкрутом приватного підприємства "Галея" м. Славута та введено мораторій на задоволення вимог кредиторів з призначенням справи до розгляду у підготовчому засіданні.

За наслідками підготовчого засідання у відповідності до вимог ст.ст. 11, 13 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” ухвалою суду від 14 лютого 2007р. зобов'язано заявника –Товариство з обмеженою відповідальністю "Західгазпромсервісінвест" м. Київ, подати до офіційних друкованих органів у десятиденний строк за свій рахунок оголошення про порушення справи про банкрутство, визнано вимоги ініціюючого кредитора - ТОВ "Західгазпромсервісінвест" м. Київ визначити в розмірі 120658 грн. (сто двадцять тисяч шістсот п'ятдесят вісім грн.), введено процедуру розпорядження майном божника та призначено розпорядника його майна арбітражного керуючого Войтюка Володимира Михайловича (м. Хмельницький, вул. Прибузька, буд. 2, кв. 20, Ліцензія серія АВ № 158546 від 19.01.2007р.), якого зобов'язано скласти реєстр вимог кредиторів та подати його суду до 18 квітня 2007р.

Оголошення про порушення провадження справи про банкрутство боржника опубліковано в газеті “Голос України” від 27.02.07р. № 36, а 3 квітня 2007р. від розпорядника майна приватного підприємства "Галея" на адресу суду надійшов реєстр вимог кредиторів.

Реєстр вимог кредиторів затверджено ухвалою суду від 5.11.2008р., якою також призначено судове засідання для вирішення питання щодо можливих подальших процедур у справі, зокрема визнання боржника банкрутом з відкриттям процедури його ліквідації, санації чи укладання мирової угоди.

До дня проведення судового засідання розпорядником майна надіслано належний протокол зборів кредиторів № 1 від 14.11.2008р., за яким обрано комітет кредиторів у складі представника єдиного ініціюючого кредитора - ТОВ "Західгазпромсервісінвест" м. Київ.

Також розпорядником майна суду надіслано протокол засідання комітету кредиторів № 1 від 14.11.2008р., у відповідності до якого головою комітету кредиторів обрано представника ТОВ "Західгазпромсервісінвест" м. Київ, а також вирішено звернутися до господарського суду із клопотанням про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури у даній справі з призначенням ліквідатором боржника –арбітражного керуючого Войтюка В.М., який виконував обов'язки розпорядника майном та встановити йому оплату послуг у розмірі двох мінімальних заробітних плат щомісяця.

Розпорядник майна в засіданні суду підтримав клопотання про визнання боржника банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури, оскільки інші процедури відновлення платоспроможності боржника та часткове погашення грошових вимог кредиторів є не можливими.

Згідно інформації, викладеної розпорядником майна в протоколі засідання комітету кредиторів № 1 від 14.11.2008р., господарським судом встановлено, що боржник не здійснює виробничої діяльності, а також у нього відсутні активи, що підтверджується відповідними довідками з Славутського БТІ, МРЕО, інспекції з Держтехнагляду та земельного кадастру. Розмір кредиторської заборгованості, внесеної розпорядником до реєстру вимог кредиторів загалом складає суму 120915,64 грн. (сто двадцять тисяч дев'ятсот п'ятнадцять гривень шістдесят чотири коп.).

Дослідивши наявні матеріали справи, з врахуванням рішення комітету кредиторів в сукупності з доводами розпорядника майна, господарський суд дійшов висновку про їх відповідність вимогам статті 16 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”. При цьому з огляду на відсутність заяв інших суб'єктів господарювання на адресу господарського суду про можливу санацію боржника, клопотання про визнання боржника банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури підлягає задоволенню з призначенням ліквідатором особи, що виконувала обов'язки розпорядника майном боржника та встановленням оплати його послуг.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 16, 22, 23, 25, п.12 ст. 30 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, суд -

П О С Т А Н О В И В:

Припинити процедуру розпорядження майном та відкрити ліквідаційну процедуру у справі строком на дванадцять місяців з дати прийняття даної постанови, призначивши ліквідатором боржника –арбітражного керуючого Войтюка Володимира Михайловича (м. Хмельницький, вул. Прибузька,2 кв. 20, ліцензія серії АВ № 158546 від 19.01.2007р.).

Затвердити арбітражному керуючому Войтюку В.М. оплату послуг у розмірі двох мінімальних заробітних плат щомісячно з дати призначення його розпорядником майна, тобто з 14.02.2007р.

Визнати банкрутом приватне підприємство „Галея” м. Славута (код ЄДРПОУ 30824968).

Зобов'язати ліквідатора подати до офіційного друкованого органу оголошення про визнання боржника банкрутом у строк та в порядку визначеному п.3 ст. 23 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, подавати звіт господарському суду щомісяця про проведення ліквідаційної процедури, а також вчинити усі інші необхідні дії, передбачені ст. ст. 24-26, 29-32 вказаного вище Закону, скласти та подати на затвердження господарському суду ліквідаційний баланс.

Зобов'язати керівника боржника виконати вимоги ч.2 ст. 25 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” та передати ліквідатору протягом десяти днів з дати прийняття даної постанови бухгалтерську та іншу документацію банкрута, печатки і штампи, матеріальні та інші цінності, про що скласти відповідний акт прийому-передачі, примірник якого надати господарському суду.

Копії даної постанови надіслати на адреси ініціюючого кредитора, боржника, ліквідатора, Славутської оДПІ, відділу ДВС Славутського міськрайонного управління юстиції, Державному реєстратору Славутської райдержадміністрації, Державної нотаріальної контори в м. Славута, прокуратури Хмельницької області та Хмельницькому обласному сектору з питань банкрутства.

Суддя                                                                                                        І.В. Грамчук          

СудГосподарський суд Хмельницької області
Дата ухвалення рішення04.12.2008
Оприлюднено28.05.2009
Номер документу3675730
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5/18-б

Ухвала від 30.03.2010

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Ситюк В.Г.

Постанова від 28.01.2008

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Грамчук І.В.

Ухвала від 10.03.2009

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Грамчук І.В.

Постанова від 05.05.2009

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Ситюк В.Г.

Постанова від 04.12.2008

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Грамчук І.В.

Ухвала від 29.12.2008

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Грамчук І.В.

Постанова від 14.02.2007

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Ситюк В.Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні