Ухвала
від 18.05.2009 по справі 7/17-08
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

7/17-08

  

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

18.05.09           Справа №7/17-08.

Господарський суд Сумської області у складі судді Рижкова М.Б. розглянувши матеріали справи № 7/17-08, порушеної за заявою кредитора – Сумського районного центру зайнятості до боржника – Товариства з обмеженою відповідальністю «Агропромислової компанії «Суми» (40009, м. Суми, вул. Червоногвардійська, 97;  ід. код 30954219)  

про визнання банкрутом

За участю представників:

Представник Сумського РЦЗ – Дозорець Н.В.

Представник УПФУ в Сумському районі – Дегтярьова О.С.

Представник ліквідатора – Софієнко І.І.

                                                      ВСТАНОВИВ:

Згідно постанови господарського суду Сумської області № 7/17-08 від 07.02.2008 року було визнано боржника банкрутом, відкрито ліквідаційну процедуру та призначено ліквідатором банкрута Товариства з обмеженою відповідальністю «Агропромислової компанії «Суми» арбітражного керуючого Гусеницю Миколу Миколайовича.

Ухвалою господарського суду Сумської області від 17.02.2009 року зобов'язано ліквідатора Товариства з обмеженою відповідальністю «Агропромислова компанія «Суми» Гусеницю М.М. вжити належних заходів по завершенню ліквідаційної процедури по справі № 7/17-08, про що повідомити господарський суд Сумської області в строк до 02.03.2009 року.

26 березня 2009 року до господарського суду Сумської області звернувся ініціюючий кредитор по справі – Роменський міськрайонний центр зайнятості населення з клопотанням № 259 від 24.03.2009 року про відсторонення арбітражного керуючого Гусениці М.М. від виконання обов'язків ліквідатора Товариства з обмеженою відповідальністю «Агропромислова компанія «Суми» та призначення нового ліквідатора по справі, у зв'язку з невиконанням арбітражним керуючим Гусеницей М.М. покладених на нього обов'язків.

Крім того, зі скаргою № 5558/08-15 від 27.04.2009 року на бездіяльність ліквідатора Товариства з обмеженою відповідальністю «Агропромислова компанія «Суми» - Гусениці М.М., звернувся кредитор по справі – Управління Пенсійного фонду України в Сумському районі. В зазначеній скарзі кредитор просить суд усунути арбітражного керуючого Гусеницю Миколу Миколайовича від виконання обов'язків ліквідатора Товариства з обмеженою відповідальністю «Агропромислова компанія «Суми» та ініціювати перед прокуратурою порушення проти арбітражного керуючого Гусениці М.М. кримінальної справи за ст. 382 Кримінального кодексу України «Невиконання рішення суду».

Відповідно до клопотання № 354 від 18.05.2009 року, ініціюючий кредитор просить суд призначити новим ліквідатором Товариства з обмеженою відповідальністю «Агропромислова компанія «Суми» арбітражного керуючого Корнілова Євгена Олександровича, за згодою останнього.

Розглянувши клопотання та скаргу кредиторів, враховуючи те, що ліквідатором банкрута – арбітражним керуючим Гусеницей М.М. порушені норми Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» що стосуються строку ліквідаційної процедури, а також невиконана вимога суду щодо вжиття належних заходів по завершенню ліквідаційної процедури по справі № 7/17-08, суд вважає за необхідне задовольнити клопотання Сумського районного центру зайнятості та частково, в частині усунення арбітражного керуючого Гусениці М.М. від виконання обов'язків ліквідатора у справі № 7/17-08, скаргу Управління Пенсійного фонду України в Сумському районі, припинивши повноваження арбітражного керуючого Гусениці М.М. як ліквідатора Товариства з обмеженою відповідальністю «Агропромислова компанія «Суми» та призначивши новим ліквідатором банкрута арбітражного керуючого Корнілова Євгена Олександровича. При цьому суд зобов'язує арбітражного керуючого Гусеницю М.М. у триденний строк передати бухгалтерську та іншу документацію банкрута, печатки і штампи, матеріальні та інші цінності банкрута новому ліквідатору Товариства з обмеженою відповідальністю «Агропромислова компанія «Суми» - Корнілову Є.О.

Керуючись ст. 86 Господарського процесуального кодексу України, ст. ст. 3-1, 24, 30 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», суд -

                                                

                                        

                                            УХВАЛИВ:

1. Задовольнити клопотання Сумського районного центру зайнятості та частково, в частині усунення арбітражного керуючого Гусениці М.М. від виконання обов'язків ліквідатора у справі № 7/17-08, скаргу Управління Пенсійного фонду України в Сумському районі.

2. Припинити повноваження арбітражного керуючого Гусениці М.М., як ліквідатора Товариства з обмеженою відповідальністю «Агропромислова компанія «Суми».

3. Призначити новим ліквідатором Товариства з обмеженою відповідальністю «Агропромислова компанія «Суми» арбітражного керуючого Корнілова Євгена Олександровича.

4. Зобов'язати арбітражного керуючого Гусеницю М.М. у триденний строк передати бухгалтерську та іншу документацію банкрута, печатки і штампи, матеріальні та інші цінності банкрута новому ліквідатору Товариства з обмеженою відповідальністю «Агропромислова компанія «Суми» - Корнілову Є.О.

5. Ухвалу надіслати кредиторам, ліквідатору, Гусениці М.М.

СУДДЯ                                                                        М.Б. РИЖКОВ

                    

СудГосподарський суд Сумської області
Дата ухвалення рішення18.05.2009
Оприлюднено28.05.2009
Номер документу3676761
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —7/17-08

Ухвала від 22.09.2009

Господарське

Господарський суд Сумської області

Рижков М.Б.

Ухвала від 14.09.2009

Господарське

Господарський суд Сумської області

Рижков М.Б.

Ухвала від 11.08.2009

Господарське

Господарський суд Сумської області

Рижков М.Б.

Ухвала від 18.05.2009

Господарське

Господарський суд Сумської області

Рижков М.Б.

Ухвала від 27.04.2009

Господарське

Господарський суд Сумської області

Рижков М.Б.

Ухвала від 27.04.2009

Господарське

Господарський суд Сумської області

Рижков М.Б.

Ухвала від 31.03.2009

Господарське

Господарський суд Сумської області

Рижков М.Б.

Ухвала від 17.02.2009

Господарське

Господарський суд Сумської області

Рижков М.Б.

Рішення від 22.09.2008

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Банасько О.О.

Ухвала від 07.08.2008

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Банасько О.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні