Ухвала
від 28.01.2014 по справі 805/17821/13-а
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна

Донецький окружний адміністративний суд

У Х В А Л А

про поновлення провадження у справі

28 січня 2014 року Справа № 805/17821/13-а

приміщення суду за адресою: 83052, м.Донецьк, вул. 50-ої Гвардійської дивізії, 17

суддя Донецького окружного адміністративного суду Голубова Л.Б., ознайомившись з матеріалами справи за позовом 9 Державного пожежно-рятувального загону Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Донецькій області до фізичної особи-підприємця ОСОБА_1 про застосування заходів реагування у сфері державного нагляду шляхом повної заборони експлуатації приміщень магазину «Плазма», зобов'язання відповідача негайно припинити роботу в приміщеннях магазину «Плазма» у зв'язку з виникненням загрози життю та здоров'ю працівників, покладення виконання та контролю виконання судового рішення на позивача,

ВСТАНОВИВ:

9 Державний пожежно-рятувальний загін Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Донецькій області звернувся до суду з позовом до фізичної особи-підприємця ОСОБА_1 про застосування заходів реагування у сфері державного нагляду шляхом повної заборони експлуатації приміщень магазину «Плазма», зобов'язання відповідача негайно припинити роботу в приміщеннях магазину «Плазма» у зв'язку з виникненням загрози життю та здоров'ю працівників, покладення виконання та контролю виконання судового рішення на позивача.

Ухвалою суду від 24 грудня 2013 року провадження у справі було зупинено за клопотанням відповідача у зв'язку з тим, що не вийшли строки виправлення недоліків, встановлені актом від 27 листопада 2013 року та із необхідністю виправлення недоліків, вказаних в акті перевірки до 28 січня 2014 року.

Згідно ч. 5 ст. 156 КАС України, провадження у справі поновлюється за клопотанням осіб, які беруть участь у справі, або за ініціативою суду, якщо відпадуть обставини, які були підставою для зупинення провадження.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 156 ч. 5, 160, 165 КАС України, -

УХВАЛИВ:

Поновити провадження у адміністративній справі за позовом 9 Державного пожежно-рятувального загону Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Донецькій області до фізичної особи-підприємця ОСОБА_1 про застосування заходів реагування у сфері державного нагляду шляхом повної заборони експлуатації приміщень магазину «Плазма», зобов'язання відповідача негайно припинити роботу в приміщеннях магазину «Плазма» у зв'язку з виникненням загрози життю та здоров'ю працівників, покладення виконання та контролю виконання судового рішення на позивача.

Адміністративну справу за 9 Державного пожежно-рятувального загону Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Донецькій області до фізичної особи-підприємця ОСОБА_1 про застосування заходів реагування у сфері державного нагляду шляхом повної заборони експлуатації приміщень магазину «Плазма», зобов'язання відповідача негайно припинити роботу в приміщеннях магазину «Плазма» у зв'язку з виникненням загрози життю та здоров'ю працівників, покладення виконання та контролю виконання судового рішення на позивача призначити до судового розгляду 28 січня 2014 року об 11 годині 30 хвилин в приміщенні Донецького окружного адміністративного суду за адресою: м. Донецьк, вул. 50 Гвардійської Дивізії, 17.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Голубова Л.Б.

СудДонецький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення28.01.2014
Оприлюднено28.01.2014
Номер документу36833537
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —805/17821/13-а

Ухвала від 28.01.2014

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Голубова Л.Б.

Ухвала від 28.01.2014

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Голубова Л.Б.

Ухвала від 24.12.2013

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Голубова Л.Б.

Ухвала від 13.12.2013

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Голубова Л.Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні