Ухвала
від 28.01.2014 по справі 805/17821/13-а
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна

Донецький окружний адміністративний суд

У Х В А Л А

про залишення позовної заяви без розгляду

28 січня 2014 р. Справа №805/17821/13-а

приміщення суду за адресою: 83052, м.Донецьк, вул. 50-ої Гвардійської дивізії, 17

Донецький окружний адміністративний суд у складі судді Голубової Л.Б., розглянувши в порядку письмового провадження адміністративну справу за позовом 9 Державного пожежно-рятувального загону Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Донецькій області до фізичної особи-підприємця ОСОБА_1 про застосування заходів реагування у сфері державного нагляду шляхом повної заборони експлуатації приміщень магазину "ІНФОРМАЦІЯ_1", зобов'язання відповідача негайно припинити роботу в приміщеннях магазину "ІНФОРМАЦІЯ_1" у зв'язку з виникненням загрози життю та здоров'ю працівників, покладення виконання та контролю виконання судового рішення на позивача,-

В С Т А Н О В И В:

9 Державний пожежно-рятувальний загін Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Донецькій області звернувся до Донецького окружного адміністративного суду з позовом до фізичної особи-підприємця ОСОБА_1 про застосування заходів реагування у сфері державного нагляду шляхом повної заборони експлуатації приміщень магазину "ІНФОРМАЦІЯ_1", зобов'язання відповідача негайно припинити роботу в приміщеннях магазину "ІНФОРМАЦІЯ_1" у зв'язку з виникненням загрози життю та здоров'ю працівників, покладення виконання та контролю виконання судового рішення на позивача.

28 січня 2014 року від представника позивача надійшла до канцелярії суду заява про залишення без розгляду позовної заяви по справі № 805/17821/13-а. Також представник позивача просив розглянути справу у письмовому провадженні.

Відповідач у судове засідання не з'явився, був належним чином повідомлений про час, дату та місце розгляду справи, про причини неприбуття в судове засідання або клопотання про відкладення розгляду справи від відповідача не надходило.

Згідно з п. 5 ч. 1 ст. 155 КАС України, суд залишає позовну заяву без розгляду, якщо надійшло клопотання позивача про відкликання позовної заяви.

Про залишення позовної заяви без розгляду суд постановляє ухвалу.

Зважаючи на наведене, суд вважає за необхідне залишити без розгляду позовну заяву 9 Державного пожежно-рятувального загону Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Донецькій області до фізичної особи-підприємця ОСОБА_1 про застосування заходів реагування у сфері державного нагляду шляхом повної заборони експлуатації приміщень магазину "ІНФОРМАЦІЯ_1", зобов'язання відповідача негайно припинити роботу в приміщеннях магазину "ІНФОРМАЦІЯ_1" у зв'язку з виникненням загрози життю та здоров'ю працівників, покладення виконання та контролю виконання судового рішення на позивача.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.155 ч.1 п. 5, 160, 165, 185, 186, 254 КАС України, суд, -

УХВАЛИВ:

Задовольнити клопотання представника позивача.

Позовну заяву 9 Державного пожежно-рятувального загону Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Донецькій області до фізичної особи-підприємця ОСОБА_1 про застосування заходів реагування у сфері державного нагляду шляхом повної заборони експлуатації приміщень магазину "ІНФОРМАЦІЯ_1", зобов'язання відповідача негайно припинити роботу в приміщеннях магазину "ІНФОРМАЦІЯ_1" у зв'язку з виникненням загрози життю та здоров'ю працівників, покладення виконання та контролю виконання судового рішення на позивача - залишити без розгляду.

Стягнути з 9 Державного пожежно-рятувального загону Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Донецькій області (85300, Донецька область, м. Красноармійськ, вул. Дніпропетровська, буд. 130-Б, код ЄДРПОУ 38273220) на користь Державного бюджету України судовий збір у сумі 68 (тридцять чотири) гривні 82 копійки.

Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається до Донецького апеляційного адміністративного суду через Донецький окружний адміністративний суд протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали. Якщо ухвалу було постановлено у письмовому провадженні або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя Голубова Л.Б.

СудДонецький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення28.01.2014
Оприлюднено29.01.2014
Номер документу36843346
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —805/17821/13-а

Ухвала від 28.01.2014

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Голубова Л.Б.

Ухвала від 28.01.2014

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Голубова Л.Б.

Ухвала від 24.12.2013

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Голубова Л.Б.

Ухвала від 13.12.2013

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Голубова Л.Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні