Ухвала
від 16.10.2013 по справі 823/2795/13-а
КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа №823/2795/13-а Головуючий у 1-й інстанції Гайдаш В.А.

Суддя-доповідач Твердохліб В.А.

У Х В А Л А

про залишення апеляційної скарги без руху

16 жовтня 2013 року м. Київ

Суддя Київського апеляційного адміністративного суду Твердохліб В.А., перевіривши апеляційну скаргу Смілянської об»єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Черкаській області на постанову Черкаського окружного адміністративного суду від 13 вересня 2013 року у справі за адміністративним позовом Смілянської об»єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Черкаській області до Шполянської міської ради, третя особа: Комунальне підприємство «Шполянське підприємство теплових мереж» про стягнення податкового боргу, -

ВСТАНОВИВ:

Смілянська об»єднана державна податкова інспекція Головного управління Міндоходів у Черкаській області звернулася до Черкаського окружного адміністративного суду з адміністративним позовом до Шполянської міської ради, третя особа: Комунальне підприємство «Шполянське підприємство теплових мереж» про стягнення податкового боргу в сумі 6 119,55 грн.

Постановою Черкаського окружного адміністративного суду від 13 вересня 2013 року в задоволенні адміністративного позову відмовлено.

Не погоджуючись з вищезазначеним рішенням, Позивач подав апеляційну скаргу, в якій просить скасувати рішення суду першої інстанції та постановити нове, яким позовні вимоги задовольнити.

Згідно ч.2 ст.189 Кодексу адміністративного судочинства України, отримавши апеляційну скаргу, суддя-доповідач протягом трьох днів перевіряє її відповідність вимогам статті 187 цього Кодексу і за відсутності перешкод постановляє ухвалу про відкриття апеляційного провадження.

За правилами ч.6 ст.187 КАС України до апеляційної скарги додаються її копії відповідно до кількості осіб, які беруть участь у справі. До апеляційної скарги додається документ про сплату судового збору, а також копії доданих до неї письмових матеріалів відповідно до кількості осіб, які беруть участь у справі.

Так, апелянтом до апеляційної скарги не додано письмові матеріали, перелічені в додатку, а також не надано копій апеляційної скарги відповідно до кількості осіб, які беруть участь у справі.

У відповідності до ч.5 ст.189 КАС України, до апеляційної скарги, яка не оформлена відповідно до вимог, встановлених статтею 187 цього Кодексу, застосовуються правила статті 108 Кодексу, згідно з якими апеляційна скарга залишається без руху.

У зв'язку з викладеним, вважаю необхідним апеляційну скаргу Смілянської об»єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Черкаській області залишити без руху та запропонувати усунути вказані недоліки апеляційної скарги шляхом подання письмових матеріалів, перелічених в її додатку, а також надання копій апеляційної скарги відповідно до кількості осіб, які беруть участь у справі.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 187, 189 КАС України, -

УХВАЛИВ:

Апеляційну скаргу Смілянської об»єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Черкаській області на постанову Черкаського окружного адміністративного суду від 13 вересня 2013 року у справі за адміністративним позовом Смілянської об»єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Черкаській області до Шполянської міської ради, третя особа: Комунальне підприємство «Шполянське підприємство теплових мереж» про стягнення податкового боргу - залишити без руху.

Встановити Смілянській об»єднаній державній податковій інспекції Головного управління Міндоходів у Черкаській області строк до 11 листопада 2013 року для усунення вказаного недоліку.

Ухвала набирає законної сили з моменту проголошення, та може бути оскаржена до Вищого адміністративного суду України в порядок і строки, визначені ст.212 КАС України.

Суддя Твердохліб В.А.

СудКиївський апеляційний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення16.10.2013
Оприлюднено04.02.2014
Номер документу36942755
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —823/2795/13-а

Ухвала від 01.09.2015

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Сірош М.В.

Ухвала від 27.08.2015

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Сірош М.В.

Ухвала від 16.10.2013

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Твердохліб В.А.

Ухвала від 23.01.2014

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Твердохліб В.А.

Постанова від 13.09.2013

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

В.А. Гайдаш

Ухвала від 19.08.2013

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

В.А. Гайдаш

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні