Ухвала
від 04.02.2014 по справі 2/109-05-4438
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ


УХВАЛА

про відкладення розгляду справи

"04" лютого 2014 р.Справа № 2/109-05-4438

За заявою: Національної акціонерної компанії „Нафтогаз України"

про банкрутство Відкритого акціонерного товариства „Одеський завод фрезерних верстатів ім. Кирова" (65014, м. Одеса, вул. Базарна, буд. 5, код 05748884)

за участю:

Прокуратури м. Одеси

Регіонального відділення Фонду державного майна України по Одеській області

Відділу з питань банкрутства головного управління юстиції в Одеській області

Суддя Бахарєв Б.О.

Представники сторін:

Від кредиторів: УПФУ в Приморському р-ні м. Одеси - Печеров Е.І. (довіреність);

ТОВ "Інфокс": Сивак А.Л. (довіреність);

ПАТ "ЕК Одесаобленерго": Дорошенко А.О. (довіреність);

Фонд СС від НВВ та ПЗ у м. Одеса: Чухаренко Р.А. (довіреність);

Ліквідатор:арбітражний керуючий Сніткіна І.А.;

Прокуратура м. Одеси: не з 'явився;

Відділ з питань банкрутства головного управління юстиції в Одеській області: Туровський І.С. (довіреність);

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Одеській області: не з 'явився.

Суть спору : про визнання банкрутом.

Ухвалою господарського суду Одеської області від 27.04.2005р. порушено провадження у справі №2/109-05-4438 про банкрутство Відкритого акціонерного товариства „Одеський завод фрезерних верстатів ім. Кирова".

08.06.2007р. заступник прокурора Приморського району м. Одеси звернувся до суду з заявою про вступ у справу.

Ухвалою господарського суду Одеської області від 14.06.2007р. залучено Регіональне відділення Фонду державного майна України по Одеській області до участі у справі.

Постановою господарського суду Одеської області від 28.08.2007р. боржника визнано банкрутом, відкрито відносно нього ліквідаційну процедуру, призначено ліквідатором банкрута арбітражного керуючого Шнякіна Володимира Олексійовича (ліцензія серії НОМЕР_1 від 24.04.2007р.).

Ухвалою господарського суду Одеської області від 16.03.2010р. припинено повноваження ліквідатора Відкритого акціонерного товариства „Одеський завод фрезерних верстатів ім. Кирова" арбітражного керуючого Шнякіна В.О.

Ухвалою господарського суду Одеської області від 24.06.2010р. призначено ліквідатором Відкритого акціонерного товариства „Одеський завод фрезерних верстатів ім. Кирова" арбітражного керуючого Сироту Вадима Васильовича.

Ухвалою господарського суду Одеської області від 17.02.2011р. припинено повноваження ліквідатора Відкритого акціонерного товариства „Одеський завод фрезерних верстатів ім. Кирова" арбітражного керуючого Сироти В.В.

Ухвалою господарського суду Одеської області від 12.04.2011р. призначено ліквідатором Відкритого акціонерного товариства „Одеський завод фрезерних верстатів ім. Кирова" арбітражного керуючого Нікіщенко Марину Ігорівну.

Ухвалою господарського суду Одеської області від 14.08.2012р. призначено ліквідатором Відкритого акціонерного товариства „Одеський завод фрезерних верстатів ім. Кирова" арбітражного керуючого Богомазова Павла Сергійовича.

Ухвалою господарського суду Одеської області від 15.01.2013р. припинено обов 'язки ліквідатора боржника арбітражного керуючого Богомазова Павла Сергійовича, призначено ліквідатором Відкритого акціонерного товариства „Одеський завод фрезерних верстатів ім. Кирова" арбітражного керуючого Комарова Анатолія Володимировича.

Ухвалою господарського суду Одеської області від 10.10.2013р. припинено обов 'язки ліквідатора боржника арбітражного керуючого Комарова Анатолія Володимировича, призначено ліквідатором Відкритого акціонерного товариства „Одеський завод фрезерних верстатів ім. Кирова" арбітражного керуючого Сніткіну Ірину Анатоліївнуи (свідоцтво НОМЕР_2 від 21.03.2013р.).

Приймаючи до уваги, що необхідні додаткові докази, розгляд спарви підлягає відкалденню.

Ліквідатором надано до господарського суду Одеської області клопотання про затвердження оплати посуг арбітражного керуючого Сніткіної І.А. у розмірі двох мінімальних заробітних плат на місяць з дня його призначення за рахунок коштів, одержаних від продажу майна боржника.

Відповідно до ст. 3-1 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" оплата послуг, відшкодування витрат арбітражного керуючого у зв'язку з виконанням ним своїх обов'язків здійснюються в порядку, встановленому цим Законом, за рахунок коштів, одержаних від продажу майна боржника, або за рахунок коштів кредиторів чи коштів, одержаних у результаті виробничої діяльності боржника.

Приймаючи до уваги вищевикладене, суд задовольняє клопотання про затвердження оплати послуг арбітражного керуючого.

Відділення виконавчої дирекції фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Приморському районі м. Одеси звернулось до господарського суду Одеської області з клопотанням про заміну кредитора у справі на його правонаступника Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у м. Одеса, на підставі Наказу виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України "Про внесення змін до структури робочих органів виконавчої дирекції Фонду в Одеській області" від 26.03.2013р. №148.

Згідно ст. 25 ГПК України в разі вибуття однієї з сторін у спірному або встановленому рішенням господарського суду правовідношенні внаслідок реорганізації підприємства чи організації господарський суд здійснює заміну цієї сторони її правонаступником, вказуючи про це в рішенні або ухвалі.

Приймаючи до уваги вищевикладене, суд задовольняє клопотання Відділення виконавчої дирекції фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Приморському районі м. Одеси щодо заміну кредитора у справі на його правонаступника.

Керуючись , п. 10 ст. 3-1 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" ст.ст. 25,77, 86 ГПК України, суд, -

У Х В А Л И В:

1. Затвердити оплату послуг арбітражного керуючого Сніткіної І.А. у розмірі двох мінімальних заробітних плат на місяць з дня його призначення за рахунок коштів, одержаних від продажу майна боржника.

2. Замінити кердитора Відділення виконавчої дирекції фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Приморському районі м. Одеси на кредитора Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у м. Одеса.

3. Відкласти розгляд справи в засіданні суду на 25.02.2014р. о 10:20.

Засідання суду відбудеться в приміщенні господарського суду Одеської області у каб. № 546 (тел. 307-980).

4. Зобов'язати:

Ліквідатора: надати звіт про проведену роботу в ліквідаційній процедурі .

Явку представників сторін визнати обов'язковою.

Копію ухвали надіслати сторонам та учасникам процесу.

Суддя Бахарєв Б.О.

Дата ухвалення рішення04.02.2014
Оприлюднено13.02.2014
Номер документу37119040
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —2/109-05-4438

Постанова від 23.07.2014

Господарське

Вищий господарський суд України

Коваленко В.М.

Ухвала від 27.06.2014

Господарське

Вищий господарський суд України

Коваленко В.М.

Постанова від 13.05.2014

Господарське

Одеський апеляційний господарський суд

Лавриненко Л.В.

Ухвала від 25.04.2014

Господарське

Одеський апеляційний господарський суд

Лавриненко Л.В.

Ухвала від 27.03.2014

Господарське

Одеський апеляційний господарський суд

Лашин В.В.

Ухвала від 04.03.2014

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарєв Б.О.

Ухвала від 25.02.2014

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарєв Б.О.

Ухвала від 04.02.2014

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарєв Б.О.

Ухвала від 19.12.2013

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарєв Б.О.

Ухвала від 19.11.2013

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарєв Б.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні