Ухвала
від 12.02.2014 по справі 104/157/14-ц
БІЛОГІРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ

СПРАВА № 104/157/14-ц

У Х В А Л А

/про відкриття провадження у справі/

12 лютого 2014 року м. Білогірськ

Суддя Білогірського районного суду Автономної Республіки Крим Чубабрія В.А., розглянувши позовну заяву КРПТНЗ «Керченське вище професійне училище суднобудування та деревообробки» до ОСОБА_1, третя особа: Державна фінансова інспекція України в АР Крим, про стягнення одноразової допомоги та грошової компенсації,

В С Т А Н О В И В:

КРПТНЗ «Керченське вище професійне училище суднобудування та деревообробки» звернулося до суду з позовом до ОСОБА_1, третя особа: Державна фінансова інспекція України в АР Крим, про стягнення одноразової допомоги та грошової компенсації.

Позовна заява за формою і змістом відповідає вимогам ст.ст.119,120 ЦПК України, крім того, вона подана з дотриманням правил компетенції судів щодо розгляду цивільних справ, передбачених ст. 15 ЦПК України.

Згідно ст.137 ЦПК України, у випадках, коли щодо отримання доказів у сторін та інших осіб, які беруть участь у справі, є складнощі, суд за їх клопотанням зобов'язаний витребувати такі докази. Клопотання про витребування доказів має бути подано до або під час попереднього судового засідання, а якщо попереднє судове засідання у справі не проводиться, - до початку розгляду справи по суті із долученням відомостей про неможливість отримання таких доказів особисто стороною або іншою особою, яка бере участь у справі.

Підстав для відмови у відкритті провадження у справі немає.

Враховуючи вищевикладене, вважаю за необхідне відкрити провадження у цивільній справі, та призначити її до судового розгляду.

Керуючись ст.ст. 15,122,137 ЦПК України,

У Х В А Л И В:

відкрити провадження у цивільній справі за позовною заявою КРПТНЗ «Керченське вище професійне училище суднобудування та деревообробки» до ОСОБА_1, третя особа: Державна фінансова інспекція України в АР Крим, про стягнення одноразової допомоги та грошової компенсації.

Призначити справу до розгляду на 10 годину 00 хвилин 19 лютого 2014 року у відкритому судовому засіданні за адресою: АР Крим, м. Білогірськ, вул. Луначарського, 39 .

У судове засідання викликати сторони.

Відповідачу подати в строк до початку судового засідання письмові заперечення проти позову та посилання на докази, якими вони обґрунтуються.

Копію ухвали невідкладно надіслати сторонам, відповідачам - разом з копією позовної заяви та доданими до неї документами.

Суддя: (підпис)

З оригіналом згідно. Суддя:

СудБілогірський районний суд Автономної Республіки Крим
Дата ухвалення рішення12.02.2014
Оприлюднено18.02.2014
Номер документу37172729
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —104/157/14-ц

Рішення від 06.03.2014

Цивільне

Білогірський районний суд Автономної Республіки Крим

Лущеко Л. Г.

Ухвала від 12.02.2014

Цивільне

Білогірський районний суд Автономної Республіки Крим

Чубабрія В. А.

Ухвала від 28.01.2014

Цивільне

Білогірський районний суд Автономної Республіки Крим

Чубабрія В. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні