Ухвала
від 17.02.2014 по справі 920/141/14
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

cpg1251

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

17.02.2014 Справа № 920/141/14 за позовом: Товариства з обмеженою відповідальністю «Охоронно детективна агенція «Альфа-А», м. Суми

до відповідача: Сумського обласного клінічного госпіталю для інвалідів Вітчизняної війни, м. Суми

про стягнення 34710 грн. 00 коп.

Суддя Заєць С.В.

За участі представників сторін:

від позивача : не прибув

від відповідача: Шевченко А.В. довіреність № 269 від 12.02.2014 року.

У судовому засіданні брав участь секретар с/з Карабан Є.П.

Суть спору : позивач у позовній заяві просить суд стягнути з відповідача на свою користь заборгованість, яка виникла внаслідок неналежного виконання договору № 135-П про надання послуг охорони в сумі 34710 грн. 00 коп., а також стягнути з відповідача 1827 грн. 00 коп. витрат понесених позивачем по сплаті судового збору.

У дане судове засідання представник позивача не з'явився, але від нього надійшло клопотання, в якому просить суд перенести розгляд справи на іншу дату у зв'язку з неможливістю прибути в дане судове засідання.

Представник відповідача у даному судовому засіданні подав відзив на позовну заяву № 266 від 12.02.2014 року, в якому просить суд відмовити позивачу в задоволенні позовних вимог в частині сплати судового збору. Також представником відповідача подано клопотання, в якому просять залучити в якості другого відповідача Головне управління державної казначейської служби України у Сумській області.

Розглянувши матеріали справи суд встановив:

Відповідно до ч. 1 ст 27 Господарського процесуального кодексу України треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до прийняття рішення господарським судом, якщо рішення з господарського спору може вплинути на їх права або обов'язки щодо однієї з сторін. Їх може бути залучено до участі у справі за клопотанням сторін, прокурора або з ініціативи господарського суду.

Суд вважає за необхідне залучити до участі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору Головне управління державної казначейської служби України у Сумській області

Відповідно до ч. 1 ст. 77 Господарського процесуального кодексу України, господарський суд відкладає в межах строків, встановлених ст. 69 Господарського процесуального кодексу України, розгляд справи, коли за якихось обставин спір не може бути вирішено в даному судовому засіданні.

У зв'язку з неприбуттям представника позивача у судове засідання та враховуючи необхідність витребування у сторін додаткових документів, суд вважає за необхідне відкласти розгляд справи в межах строків, встановлених ст. 69 Господарського процесуального кодексу України.

Керуючись ст. ст. 77, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд, -

У Х В А Л И В:

1. Відкласти розгляд справи до 03 березня 2014 року об 11 год. 00 хв.

Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду Сумської області за адресою: м. Суми, проспект Шевченка, 18/1, 2-й поверх, каб. 211.

2. Залучити до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору Головне управління державної казначейської служби України у Сумській області (40000, м. Суми, вул.. Воскресенська, 7).

3. Зобов'язати позивача направити Головному управлінню державної казначейської служби України у Сумській області копію позовної заяви з доданими до неї документами, докази про що надати в судове засідання; надати суду тписьмові пояснення з правовим обґрунтування своєї позиції стосовно поданого відповідачем відзиву.

4. Зобов'язати Головне управління державної казначейської служби України у Сумській області надати суду не пізніше ніж за три дні до судового засідання відзив на позовну заяву з правовим обґрунтуванням своєї позиції по справі.

5. Попередити сторони про можливість розгляду справи відповідно до положень ст. 75 Господарського процесуального кодексу України за наявними у ній матеріалами.

6. Копію ухвали надіслати сторонам по справі у відповідності до вимог ст. 87 Господарського процесуального кодексу України.

СУДДЯ С.В. ЗАЄЦЬ

СудГосподарський суд Сумської області
Дата ухвалення рішення17.02.2014
Оприлюднено19.02.2014
Номер документу37209064
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —920/141/14

Ухвала від 09.04.2014

Господарське

Господарський суд Сумської області

Заєць Світлана Володимирівна

Ухвала від 25.03.2014

Господарське

Господарський суд Сумської області

Заєць Світлана Володимирівна

Рішення від 03.03.2014

Господарське

Господарський суд Сумської області

Заєць Світлана Володимирівна

Ухвала від 17.02.2014

Господарське

Господарський суд Сумської області

Заєць Світлана Володимирівна

Ухвала від 31.01.2014

Господарське

Господарський суд Сумської області

Заєць Світлана Володимирівна

Ухвала від 28.01.2014

Господарське

Господарський суд Сумської області

Заєць Світлана Володимирівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні