Ухвала
від 20.02.2014 по справі 914/565/14
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

cpg1251

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

Про прийняття заяви про порушення справи про банкрутство

20.02.2014 р. Справа № 914/565/14

Суддя господарського суду Львівської області Гутьєва В.В.

розглянула матеріали заяви кредитора: Державної податкової інспекції у Шевченківському районі м. Львова Головного Управління Міндоходів у Львівській області

про порушення справи про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю «Супер мережа» (79039, м. Львів, вул. Пстрака, буд. 2, офіс 2; код ЄДРПОУ № 33419780)

визнала такі достатніми для прийняття заяви до розгляду.

Керуючись ст.ст. 1, 2, 9, 10, 11, 12, 114 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", ст.ст. 4-1, 64, 65, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд -

УХВАЛИВ:

1. Заяву Державної податкової інспекції у Шевченківському районі м. Львова Головного Управління Міндоходів у Львівській області про порушення справи про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю «Супер мережа» (79039, м. Львів, вул. Пстрака, буд. 2, офіс 2; код ЄДРПОУ № 33419780) - прийняти до розгляду.

2. Підготовче засідання суду призначити на: 04.03.14 на 09:30 , яке відбудеться в приміщенні господарського суду Львівської області: м. Львів, вул. Личаківська, 128 каб. № 511.

3. Арбітражний керуючий, визначений автоматизованою системою - Коваль Віталій Валерійович, свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) № 122 від 07.02.2013 р.

4. Зобов'язати арбітражного керуючого Коваля Віталія Валерійовича протягом трьох днів з дня отримання ухвали надати суду заяву на участь у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю «Супер мережа» відповідно до вимог ст. 114 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

5. Зобов'язати :

Кредитора - надати суду:

- належно виготовлені та засвідчені копії документів, доданих до заяви;

- належні докази направлення копії заяви та доданих до неї документів боржнику;

- письмово повідомити суд про наявність чи відсутність обставин, передбачених п. 2 ч. 1 ст. 62 ГПК України або п. 2 ч. 1 ст. 81 ГПК України.

Боржника - надати суду:

- документально обґрунтований письмовий відзив по суті заяви кредитора; копію відправити заявнику, докази про відправлення надати суду;

- заперечення щодо вимог заявника;

- дані про загальну суму заборгованості боржника перед кредиторами за зобов'язаннями, що передбачають виплату грошей, у тому числі зі сплати податків і зборів (обов'язкових платежів), з виплати заробітної плати;

- відомості про наявне у боржника майно, а також про всі рахунки боржника в установах банків та інших фінансово-кредитних установах, реквізити рахунків;

- відомості про всі рахунки, на яких обліковуються цінні папери, що належать боржнику у зберігачів, депозитаріїв, утримувачів, їх реквізити;

- відомості про проведення боржником діяльності, пов'язаної із державною таємницею;

- докази необґрунтованості вимог заявника (за їх наявності);

- оригінали (для огляду) та копії установчих документів;

- перелік та повний опис заставленого майна;

- довідку про наявність філій та дочірніх підприємств;

- письмово повідомити суд про наявність чи відсутність обставин, передбачених п. 2 ч. 1 ст. 62 ГПК України або п. 2 ч. 1 ст. 81 ГПК України.

6. Участь у судовому засіданні повноважного представника кредитора, арбітражного керуючого та боржника - обов'язкова.

7. Копію ухвали надіслати кредитору, боржнику, засновнику боржника, арбітражному керуючому Ковалю В.В., Шевченківському ВДВС ЛМУЮ, Відділу з питань банкрутства ГУЮ у Л/о та державному реєстратору.

Неявка у підготовче засідання сторін та представника державного органу з питань банкрутства, а також відсутність відзиву боржника не перешкоджають проведенню засідання (ч. 1 ст. 16 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом»)

У випадку звернення до господарського суду посилання на номер справи - обов'язкове. Повноваження представників сторін підтверджуються довіреністю встановленої форми. У разі представництва інтересів сторони безпосередньо її керівником або засновником - наказом, рішенням зборів, розпорядженням, протоколом і т.і., які підтверджують службовий статус представника.

Учасникам процесу разом з оригіналами письмових доказів, які подаються до суду, надати належно засвідчені їх копії.

У зв'язку із запровадженням автоматизованої системи документообігу у господарському суді будь-які заяви, клопотання, пояснення та інші документи у письмовому вигляді сторони повинні подати за 3 дні до початку судового засідання та зареєструвати в канцелярії суду.

Суддя Гутьєва В.В.

СудГосподарський суд Львівської області
Дата ухвалення рішення20.02.2014
Оприлюднено24.02.2014
Номер документу37248922
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —914/565/14

Ухвала від 08.09.2014

Господарське

Господарський суд Львівської області

Гутьєва В.В.

Ухвала від 10.11.2014

Господарське

Господарський суд Львівської області

Гутьєва В.В.

Постанова від 27.05.2014

Господарське

Господарський суд Львівської області

Гутьєва В.В.

Ухвала від 05.05.2014

Господарське

Господарський суд Львівської області

Гутьєва В.В.

Ухвала від 04.03.2014

Господарське

Господарський суд Львівської області

Гутьєва В.В.

Ухвала від 20.02.2014

Господарське

Господарський суд Львівської області

Гутьєва В.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні