Ухвала
від 26.02.2014 по справі 909/186/14
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

cpg1251

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

про порушення провадження у справі

26.02.14 Справа № 909/186/14

Господарський суд Івано-Франківської області у складі судді Фрич М. М. розглянувши матеріали справи

за позовом: Заступника Коломийського міжрайоного прокурора (Бульвар Л.Українки, 47, м.Коломия, Івано-Франківська область, 78203) інтересах держави в особі Загайпільської сільсої ради Коломийського району Івано-Франківської області, (вул. Українська, 44а, с. Загайпіль, Коломийський район, Івано-Франківська область, 78264)

до відповідача: Коломийського міськрайонного управління юстиції (вул. Міцкевича, 8, м.Коломия, Івано-Франківська область, 78203) в особі реєестраційної служби Коломийського міськрайонного управління юстиції (вул. Міцкевича, 2, м.Коломия, Коломийський район, Івано-Франківська область, 78203)

про визнання права власності на нежитлову будівлю загальною площею 109,7 кв.м. вартістю 49100,00 грн., яка розташована по вул. Довбуша, 1 а, с.Назірна, Коломийського району Івано-Франківської області

ВСТАНОВИВ:

Заступник Коломийського міжрайоного прокурора інтересах держави в особі Загайпільської сільсої ради заявив позовну вимогу до Коломийського міськрайонного управління юстиції в особі реєестраційної служби Коломийського міськрайонного управління юстиції про визнання права власності на нежитлову будівлю загальною площею 109,7 кв.м. вартістю 49100,00 грн., яка розташована по вул. Довбуша, 1 а, с.Назірна, Коломийського району Івано-Франківської області.

Відповідно до ст. ст. 1, 2 Господарського процесуального кодексу України - господарський суд порушує справи за позовними заявами підприємств та організацій (установ, інших юридичних осіб, громадян, які здійснюють підприємницьку діяльність без створення юридичної особи і в установленому порядку набули статусу суб"екта підприємницької діяльності, прокурорів), які звертаються до господарського суду за захистом своїх прав та охоронюваних законом інтересів (в інтересах держави, у випадках, передбачених законодавчими актами України).

Статтею 54 ГПК України регламентується форма та зміст позовної заяви, яка подається до господарського суду.

Приписами ст.57 ГПК України встановлюється перелік документів, що додаються до позовної заяви, які необхідні для звернення до суду.

Суд, враховуючи вимоги діючого законодавства та оцінивши подані позивачем документи на предмет відповідності їх цим вимогам - визнав їх достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду.

Керуючись ст.ст. 61, 64, 65, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд

УХВАЛИВ:

1. Прийняти позовну заяву до розгляду та порушити провадження у справі.

2. Призначити розгляд справи в судовому засіданні на 11.03.14 о 10:10 год.

Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду Івано-Франківської області за адресою: вул. Шевченка, 16, м. Івано-Франківськ, 76000; кімната/зал № 18.

3. Зобов'язати:

Позивача, надати суду докази наявності спору між визначеними сторонами, щодо права власності на вказану будівлю.

Відповідача до 11.03.2014 року направити суду, прокурору (заявнику) та позивачу відзив на позовну заяву з нормативно-документальним обґрунтуванням; забезпечити обов"язкову явку повноважного представника в судове засідання.

Попередити сторони, що згідно п. 5 ст. 83 ГПК України за ухилення від виконання

дій, покладених господарським судом з винної сторони може бути стягнутий штраф у розмірі до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а справа, відповідно до ст. 75 ГПК України, буде розглянута за наявними у ній матеріалами.

У випадку невиконання вимог даної ухвали сторонам до 11.03.2014 року надати суду письмові пояснення причин цього з обґрунтованими доказами.

Відповідно до вимог ст.ст. 28, 36 ГПК України сторонам надати суду документальне підтвердження їх повноважень на участь у справі, представити оригінал довіреності та належним чином завірену копію для долучення до матеріалів справи, паспорт (для фізичної особи) і паспорт чи посвідчення (для представників юридичних осіб), письмові докази подати в оригіналі та належним чином засвідченій копії.

Ухвала про порушення провадження у справі надсилається зазначеним особам за повідомленою ними господарському суду поштовою адресою. У разі ненадання сторонами інформації щодо їх поштової адреси, ухвала про відкриття провадження у справі надсилається за адресою місцезнаходження (місця проживання) сторін, що зазначена в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб підприємців. У разі відсутності сторін за такою адресою, вважається, що ухвала про порушення провадження у справі вручена їм належним чином.

Копію ухвали направити сторонам по справі.

Суддя Фрич М. М.

Виготовлено в КП "Діловодство спеціалізованого суду"


Ковалюк С. Я. 26.02.13

СудГосподарський суд Івано-Франківської області
Дата ухвалення рішення26.02.2014
Оприлюднено27.02.2014
Номер документу37336542
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —909/186/14

Ухвала від 11.03.2014

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Фрич М. М.

Ухвала від 03.04.2014

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Фрич М. М.

Ухвала від 26.02.2014

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Фрич М. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні