Ухвала
від 03.03.2014 по справі 820/3539/14
ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

cpg1251

Україна

ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про відкриття скороченого провадження в адміністративній справі

03 березня 2014 р. справа №820/3539/14

Суддя Харківського окружного адміністративного суду Біленський О.О., розглянувши адміністративний позов

Заступника прокурора Дзержинського району міста Харкова в інтересах держави в особі Східного територіального управління Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку

до Акціонерного товариства "ТЕЛЕРАДІОКОМПАНІЯ "ПРАВО А/ТВК"

про стягнення штрафу, -

ВСТАНОВИВ:

До Харківського окружного адміністративного суду звернувся Заступник прокурора Дзержинського району міста Харкова в інтересах держави в особі Східного територіального управління Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку з адміністративним позовом до Акціонерного товариства "ТЕЛЕРАДІОКОМПАНІЯ "ПРАВО А/ТВК" про стягнення до Державного бюджету України штрафу в сумі 5100,00 гривень.

Адміністративний позов поданий з додержанням вимог ст.ст. 105-106 КАС України, підсудний Харківському окружному адміністративному суду та підлягає розгляду в порядку адміністративного судочинства, підстав для повернення позовної заяви, залишення її без розгляду чи відмови у відкритті провадження не вбачається.

Відповідно до ст. 183-2 Кодексу адміністративного судочинства України, адміністративна справа підлягає розгляду в порядку скороченого провадження.

Керуючись ст. ст. 6, 18, 19, 23, 105-107, 165, 183-2, 185, 186 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя, -

У Х В А Л И В:

1. Відкрити скорочене провадження в адміністративній справі за позовом Заступника прокурора Дзержинського району міста Харкова в інтересах держави в особі Східного територіального управління національної комісії з цінних паперів та фондового ринку до Акціонерного товариства "ТЕЛЕРАДІОКОМПАНІЯ "ПРАВО А/ТВК" про стягнення до Державного бюджету України штрафу в сумі 5100,00 гривень.

2. Запропонувати відповідачу у десятиденний строк з дня одержання копії зазначеної ухвали надати письмові заперечення проти позову та докази в обґрунтування заперечень або заяву про визнання позову. Заперечення проти позову чи заява про визнання позову мають бути подані безпосередньо до канцелярії Харківського окружного адміністративного суду за адресою: вул. Сумська, 3-Б-6, м. Харків.

3. Справа розглядатиметься судом одноособово у складі головуючого судді Біленського О.О.

4. Роз'яснити особам, які беруть участь у справі, що відповідно до вимог ст. 183-2 Кодексу адміністративного судочинства України справа буде розглянута у порядку скороченого провадження протягом таких строків: 1) не пізніше наступного дня з дня надходження до суду заяви відповідача про визнання позову; 2) не пізніше трьох днів з дня закінчення строку, передбаченого частиною третьою цієї статті, якщо до суду не було подано заперечення відповідача та за умови, що справа розглядається судом за місцезнаходженням відповідача; 3) не пізніше трьох днів - у разі якщо протягом семи днів з дня закінчення строку, передбаченого частиною третьою цієї статті, до суду не надійшло заперечення відповідача та за умови, що справа не розглядається судом за місцезнаходженням відповідача.

5. Копії даної ухвали направити особам, які беруть участь у справі.

6. Роз'яснити особам, які беруть участь у справі, про те, що вони мають права і обов'язки, визначені ст.ст. 49, 51 Кодексу адміністративного судочинства України. Інформацію про права та обов'язки направити разом з цією ухвалою.

7. Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Біленський О.О.

Дата ухвалення рішення03.03.2014
Оприлюднено04.03.2014

Судовий реєстр по справі —820/3539/14

Постанова від 16.04.2014

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Біленський О.О.

Ухвала від 03.03.2014

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Біленський О.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні