Ухвала
від 24.02.2014 по справі 813/9489/13-а
ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД 79018, м. Львів, вул. Чоловського, 2;; e-mail: inbox@adm.lv.court.gov.ua; тел.: (032)-261-58-10 У Х В А Л А

з питань зупинення провадження у справі

Справа № 813/9489/13-а

24 лютого 2014 року Львівський окружний адміністративний суд в складі:

головуючого - судді Кузана Р.І.,

з участю:

секретаря судового засідання Перчак С.В.,

представника позивача Чабана О.С.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Львові клопотання про зупинення провадження у адміністративній справі за позовом Державної податкової інспекції у Франківському районі м.Львова Головного управління Міндоходів у Львівській області до Товариства з обмеженою відповідальністю «Центр захисту інтелектуальної власності» про стягнення коштів,-

в с т а н о в и в:

Державна податкова інспекція у Франківському районі м.Львова Головного управління Міндоходів у Львівській області звернулася з адміністративним позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю «Центр захисту інтелектуальної власності» в якому, з урахуванням заяви про збільшення позовних вимог, просить стягнути з рахунків платника податків у банках, обслуговуючих такого платника, податкового боргу на загальну суму 281 172 , 59 грн.

Представником відповідача через канцелярію суду (вх. №4919 від 12.02.2014р.) подано клопотання про зупинення провадження у даній справі до набрання законної сили рішенням Львівського окружного адміністративного суду у справі № 813/8820/13-а за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Центр захисту інтелектуальної власності» до Державної податкової інспекції у Франківському районі м. Львова Головного управління Міндоходів у Львівській області про визнання протиправним та скасування податкового повідомлення-рішення.

Представник позивача в судовому засіданні проти даного клопотання заперечив.

Відповідач участі повноважного представника в судовому засіданні не забезпечив, хоча про дату, час та місце проведення такого був повідомлений належним чином.

Розглянувши клопотання, заслухавши думку представника позивача, суд дійшов до висновку про відсутність підстав для задоволення клопотання та зупинення провадження у справі, мотивуючи це наступним

Підстави зупинення провадження у адміністративній справі визначені статтею 156 Кодексу адміністративного судочинства України.

Відповідно до пункту 3 частини першої статті 156 Кодексу адміністративного судочинства України суд зупиняє провадження у справі в разі неможливості розгляду цієї справи до вирішення іншої справи, що розглядається в порядку конституційного, адміністративного, цивільного, господарського чи кримінального судочинства - до набрання законної сили судовим рішенням в іншій справі.

Суд зазначає, що в обґрунтування заявленого клопотання про зупинення провадження у даній справі, відповідачем не долучено доказів відкриття провадження у справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Центр захисту інтелектуальної власності» до Державної податкової інспекції у Франківському районі м. Львова Головного управління Міндоходів у Львівській області про визнання протиправним та скасування податкового повідомлення-рішення, що унеможливлює суд встановити наявність в провадженні Львівського окружного адміністративного суду вищевказаної адміністративної справи.

За таких обставин суд приходить до висновку про відсутність підстав для зупинення провадження у справі з зазначених в клопотанні мотивів.

Керуючись статтями 156, 160, 165 Кодексу адміністративного судочинства України, суд-

у х в а л и в :

у задоволенні клопотання представника відповідача про зупинення провадження у справі № 813/9489/13-а відмовити.

Ухвала оскарженню не підлягає, однак заперечення на неї можуть бути викладені в апеляційній скарзі на постанову суду першої інстанції.

Суддя Кузан Р.І.

СудЛьвівський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення24.02.2014
Оприлюднено05.03.2014
Номер документу37447320
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —813/9489/13-а

Ухвала від 20.12.2013

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Кузан Ростислав Ігорович

Ухвала від 15.08.2014

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Моторний О.А.

Ухвала від 22.07.2014

Адміністративне

Львівський апеляційний адміністративний суд

Гудим Л.Я.

Постанова від 22.07.2014

Адміністративне

Львівський апеляційний адміністративний суд

Гудим Л.Я.

Постанова від 24.02.2014

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Кузан Ростислав Ігорович

Ухвала від 24.02.2014

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Кузан Ростислав Ігорович

Ухвала від 20.12.2013

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Кузан Ростислав Ігорович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні