Ухвала
від 11.03.2014 по справі 183/2746/13-ц
НОВОМОСКОВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

Справа № 183/2746/13-ц

№ 2/183/394/14

11.03.2014 року Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області в складі: головуючого судді Дубовенко І.Г., при секретарі Гончаровій С.Є., за участю представника позивача ОСОБА_1, відповідача ОСОБА_2, представника відповідача - ОСОБА_3, розглянув у відкритому судовому засіданні в м. Новомосковську справу за заявою представника ОСОБА_4 - ОСОБА_1 про забезпечення доказів, -

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_4 звернулася до суду з позовною заявою до ОСОБА_2, Товариства з обмеженою відповідальністю «НТЗ «Сільгосппромтехстрой», третя особа - Приватне підприємство «АЄА» про визнання договору купівлі-продажу недійсним.

Представник позивача заявив клопотання про витребування з:

1. Новомосковської ОДПІ Міністерства доходів і зборів в Дніпропетровській області інформацію про те, з якого періоду товарна біржа «Августа 1», яка діяла на території м. Новомосковська та Новомосковського району була виключена з реєстру платників податків.

2. ДПІ Ленінського району м. Дніпропетровська ГУ Міндоходів у Дніпропетровській області, інформацію про те, з якого періоду Товариство з обмеженою відповідальністю «НТЗ Сільгосппромтехстрой», код ЄДРПОУ 35738727 (м. Дніпропетровськ, вул.. Гідропаркова, 15/98) було виключене з реєстру платників податків.

3. державного реєстратора Реєстраційної служби Новомосковського міськрайонного управління юстиції інформації про те, чи знаходяться на обліку у реєстрі юридичних осіб (якщо ні, то з якого періоду виключені) товарна біржа «Августа 1» та Товариство з обмеженою відповідальністю «НТЗ Сільгосппромтехстрой», код ЄДРПОУ 35738727 (м. Дніпропетровськ, вул.. Гідропаркова, 15/98).

Відповідач та його представник в судовому засіданні не заперечували проти витребування даної інформації.

Суд, дослідивши підстави заяви, вважає за необхідне забезпечити докази з наступних підстав.

Відповідно до ст. 133 ЦПК України особи, які беруть участь у справі і вважають, що подання потрібних доказів є неможливим або у них є складнощі в поданні цих доказів, мають право заявити клопотання про забезпечення цих доказів. Способами забезпечення судом доказів є, крім іншого, витребування доказів. За заявою заінтересованої особи суд може забезпечити докази до пред'явлення нею позову. Згідно ст. 137 ЦПК України у випадках, коли щодо отримання доказів у сторін та інших осіб, які беруть участь у справі, є складнощі, суд за їх клопотанням зобов'язаний витребувати такі докази.

Враховуючи, що для з'ясування всіх обставин справи, суду необхідно витребувати з: Новомосковської ОДПІ Міністерства доходів і зборів в Дніпропетровській області інформацію про те, з якого періоду товарна біржа «Августа 1», яка діяла на території м. Новомосковська та Новомосковського району була виключена з реєстру платників податків; ДПІ Ленінського району м. Дніпропетровська ГУ Міндоходів у Дніпропетровській області, інформацію про те, з якого періоду Товариство з обмеженою відповідальністю «НТЗ Сільгосппромтехстрой», код ЄДРПОУ 35738727 (м. Дніпропетровськ, вул.. Гідропаркова, 15/98) було виключене з реєстру платників податків; від державного реєстратора Реєстраційної служби Новомосковського міськрайонного управління юстиції інформації про те, чи знаходяться на обліку у реєстрі юридичних осіб (якщо ні, то з якого періоду виключені) товарна біржа «Августа 1» та Товариство з обмеженою відповідальністю «НТЗ Сільгосппромтехстрой», код ЄДРПОУ 35738727 (м. Дніпропетровськ, вул.. Гідропаркова, 15/98).

На підставі викладеного та керуючись ст. 135 ЦПК України, -

УХВАЛИВ:

Заяву представника позивача ОСОБА_1 про забезпечення доказів задовольнити.

Зобов'язати Новомосковську об'єднану Державну податкову інспекцію Міністерства доходів і зборів в Дніпропетровській області (м. Новомосковськ, вул.. М.Головка, 30) надати інформацію про те, з якого періоду товарна біржа «Августа 1», яка діяла на території м. Новомосковська та Новомосковського району була виключена з реєстру платників податків

Зобов'язати ДПІ Ленінського району м. Дніпропетровська ГУ Міндоходів у Дніпропетровській області (м. Дніпропетровськ, вул.. Шаумяна, 5), надати інформацію про те, з якого періоду Товариство з обмеженою відповідальністю «НТЗ Сільгосппромтехстрой», код ЄДРПОУ 35738727 (м. Дніпропетровськ, вул.. Гідропаркова, 15/98) було виключене з реєстру платників податків

Зобов'язати державного реєстратора Реєстраційної служби Новомосковського міськрайонного управління юстиції (м. Новомосковськ, вул.. Червоноармійська, 1), надати інформацію про те, чи знаходяться на обліку у реєстрі юридичних осіб (якщо ні, то з якого періоду виключені) товарна біржа «Августа 1» та Товариство з обмеженою відповідальністю «НТЗ Сільгосппромтехстрой», код ЄДРПОУ 35738727 (м. Дніпропетровськ, вул.. Гідропаркова, 15/98).

Ухвала може бути пред'явлена до виконання протягом одного року.

Ухвала має силу виконавчого листа.

Ухвала підлягає негайному виконанню.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до апеляційного суду Дніпропетровської області через суд першої інстанції шляхом подачі в 5-денний строк з дня проголошення ухвали апеляційної скарги.

Суддя І.Г. Дубовенко

Дата ухвалення рішення11.03.2014
Оприлюднено13.03.2014

Судовий реєстр по справі —183/2746/13-ц

Ухвала від 02.04.2014

Цивільне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Дубовенко І. Г.

Ухвала від 11.03.2014

Цивільне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Дубовенко І. Г.

Ухвала від 08.08.2013

Цивільне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Дубовенко І. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні