Ухвала
від 04.03.2014 по справі п/811/507/14
КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- У Х В А Л А

Про зупинення провадження у справі та витребування доказів

(в порядку письмового провадження)

04 березня 2014 року Справа № П/811/507/14

Суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду Л.І. Хилько, розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Кіровограді адміністративну справу за позовом Прокурора Олександрійського району (далі - позивач) в інтересах держави в особі Південного територіального управління Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку до ВАТ «Щасливське» (далі - відповідач) про стягнення штрафних санкцій , -

В С Т А Н О В И В:

Прокурор Олександрійського району в інтересах Південного територіального управління Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку звернувся до Кіровоградського окружного адміністративного суду з позовом до Відкритого акціонерного товариства "Щасливське", в якому просить: - стягнути з штрафні санкції в сумі 5100 грн. (п'ять тисяч сто гривень) на рахунок Олександрійського УК (район), код за ЄДРПОУ 37944584, код за бюджетною класифікацією 21081100 на р/р 31111106700014 в ГУДКСУ у Кіровоградській області, МФО 823016.

Ухвалою суду від 13.02.2014 року провадження у справі відкрито /а.с.1/.

Позивачем у судовому засіданні 4.03.2014 р. заявлено письмове клопотання про зупинення провадження у справі, з метою надання додаткових доказів. Представник позивача не заперечував проти даного клопотання. Зазначене клопотання представники сторін просили вирішити у порядку письмового провадження /а.с.43/.

Відповідачу було направлено ухвалу про відкриття провадження за адресою вул. Привокзальна 55, с.Добронадіївка, Олександрійський район, Кіровоградська область, 28054, яка повернулася з повідомленням про вручення поштового відправлення та із зазначенням того, що особа за адресою відсутня /а.с.37/.

Дослідивши наявні докази, суд приходить до наступних висновків.

Згідно з п.4 ч.2 ст.156 КАС України, суд має право зупинити провадження у справі в разі наявності інших причин за обґрунтованим клопотанням сторони або третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги на предмет спору, - до терміну, встановленого судом.

Відповідно до частини 5 згаданої статті, провадження у справі поновлюється за клопотанням осіб, які беруть участь у справі, або за ініціативою суду, якщо відпадуть обставини, які були підставою для зупинення провадження.

Ст.69 КАС України вказує, доказами в адміністративному судочинстві є будь-які фактичні дані, на підставі яких суд встановлює наявність або відсутність обставин, що обґрунтовують вимоги і заперечення осіб, які беруть участь у справі, та інші обставини, що мають значення для правильного вирішення справи. Ці дані встановлюються судом на підставі пояснень сторін, третіх осіб та їхніх представників, показань свідків, письмових і речових доказів, висновків експертів. Докази суду надають особи, які беруть участь у справі. Суд може запропонувати надати додаткові докази або витребувати додаткові докази за клопотанням осіб, які беруть участь у справі, або з власної ініціативи.

Згідно до ч.1 ст.71 КАС України, кожна сторона повинна довести ті обставини, на яких ґрунтуються її вимоги та заперечення, крім випадків, встановлених статтею 72 цього Кодексу.

Відповідно до ч.4 ст. 71 КАС України суб'єкт владних повноважень повинен подати суду всі наявні у нього документи та матеріали, які можуть бути використані як докази у справі. У разі невиконання цього обов'язку суд витребовує названі документи та матеріали.

Отже, з метою об'єктивного розгляду справи по суті, суд вважає за можливе зупинити провадження у справі до терміну, встановленого судом для надання позивачем додаткових доказів, в т.ч. відомостей про місцезнаходження відповідача.

Керуючись ст.ст.11, 14, 69, 71, 128, 156, 158-160, 165 КАС України, суд, -

У Х В А Л И В:

1.Клопотання позивача задовольнити.

2.Зупинити провадження у справі №П/811/507/14 до терміну, встановленого судом.

3.Питання щодо поновлення провадження у справі призначити до розгляду у судовому засіданні на 02 квітня 2014 року о 10:00 год. у приміщенні Кіровоградського окружного адміністративного суду за адресою: м. Кіровоград, вул. В.Перспективна,40. 7поверх, зал с/засідання № 4.

4.Копію ухвали направити сторонам по справі.

Ухвала суду набирає законної сили в порядку та строки, передбачені ст. 254 КАС України.

Ухвала суду може бути оскаржена до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду через Кіровоградський окружний адміністративний суд шляхом подачі апеляційної скарги в 5 денний строк з дня її отримання.

Суддя Кіровоградського окружного

адміністративного суду Л.І. Хилько

< предмет спору > .

< Час слухання справи > Кіровоградського окружного адміністративного суду , .

Дата ухвалення рішення04.03.2014
Оприлюднено14.03.2014
Номер документу37598859
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —п/811/507/14

Постанова від 02.04.2014

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Л.І. Хилько

Ухвала від 02.04.2014

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Л.І. Хилько

Ухвала від 04.03.2014

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Л.І. Хилько

Ухвала від 04.03.2014

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Л.І. Хилько

Ухвала від 13.02.2014

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Л.І. Хилько

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні