Ухвала
від 27.03.2014 по справі 907/123/14
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

"27" березня 2014 р. Справа № 907/123/14

За позовом ОСОБА_1, с. Кендерешів Закарпатської області до товариства з обмеженою відповідальністю „Чинадіївський ДОК", с. Чинадійово Закарпатської області про визнання недійсними рішення загальних зборів

Суддя господарського суду - Ушак І.Г.

представники сторін:

позивача - ОСОБА_2, представник за довіреністю;

відповідача - не з'явився

Відповідач участі уповноваженого представника у розгляду справи не забезпечив та не надав суду письмового відзиву на позов, надіслана йому за зазначеною в позовній заяві адресою кореспонденція суду повернута без вручення адресату та з відміткою установи зв'язку „фірму розформовано". Разом з тим, з наданого представником позивача у судовому засіданні витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців вбачається, що місцезнаходженням відповідача є адреса, яка зазначена у позовній заяві та на яку судом надсилається кореспонденція.

Суд, з огляду на заявлені вимоги позивача, вважає за необхідне залучити до участі у справі як третю особу без самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача ОСОБА_3, оскільки останній згідно статуту ТОВ „Чинадіївський ДОК" (далі- товариство) є його учасником, володіє 80 % статутного капіталу товариства і на загальних зборах учасників товариства від 17.12.13 прийняв оспорюване у справі рішення про обрання виконуючим обов"язки директора товариства ОСОБА_1 (учасника товариства з часткою у розмірі 20 % статутного капіталу) та про зобов'язання його прийняти товарно-матеріальні цінності, документи та печатку товариства.

За змістом ст. 27 Господарського процесуального кодексу України (ГПКУ) за клопотанням сторін до прийняття рішення господарським судом до участі у справі можуть бути залучені треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача або відповідача, якщо рішення з господарського спору може вплинути на їх права або обов'язки щодо однієї з сторін.

За наведених обставин розгляд справи належить відкласти на інший час. Керуючись ст.ст. 27, 43, 77, 86 Господарського процесуального кодексу України,

У Х В А Л И В :

1. Розгляд справи відкласти на "10" квітня 2014 р. о 10:00 год.

2. Залучити до участі у справі як третю особу без самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача ОСОБА_4 (АДРЕСА_1, код НОМЕР_1) .

3. Зобов'язати:

відповідача - надати суду письмовий відзив на позов;

позивача та відповідача - надіслати залученій cудом третій особі копії відповідно - позовних матеріалів та відзиву - докази надіслання надати у судовому засіданні;

третю особу - надати суду письмові документально обґрунтовані пояснення по суті спору.

4. Участь уповноважених представників сторін та третьої особи у судовому засіданні - на власний розсуд зазначених учасників процесу.

Суддя Ушак І.Г.

СудГосподарський суд Закарпатської області
Дата ухвалення рішення27.03.2014
Оприлюднено03.04.2014
Номер документу37951664
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —907/123/14

Рішення від 05.05.2014

Господарське

Господарський суд Закарпатської області

Ушак І.Г.

Ухвала від 29.04.2014

Господарське

Господарський суд Закарпатської області

Ушак І.Г.

Ухвала від 10.04.2014

Господарське

Господарський суд Закарпатської області

Ушак І.Г.

Ухвала від 27.03.2014

Господарське

Господарський суд Закарпатської області

Ушак І.Г.

Ухвала від 12.03.2014

Господарське

Господарський суд Закарпатської області

Ушак І.Г.

Ухвала від 21.02.2014

Господарське

Господарський суд Закарпатської області

Ушак І.Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні