Ухвала
від 31.03.2014 по справі п/811/810/14
КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

УХВАЛА

31 березня 2014 року Справа № П/811/810/14

Суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду Притула К.М., розглянувши у порядку письмового провадження справу за позовом товариства з обмеженою відповідальністю "Агро-Інком-Трейд" до Кіровоградської об'єднаної державної податкової інспекції головного управління Міндоходів у Кіровоградській області про скасування податкового повідомлення-рішення, -

ВСТАНОВИВ:

Товариство з обмеженою відповідальністю "Агро-Інком-Трейд" звернулось до Кіровоградського окружного адміністративного суду з позовом в якому просить скасувати податкові повідомлення-рішення Кіровоградської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області від 05.02.2014 року № 0000092202; № 0000102202 та № 0000050173.

В судове засідання представник позивача не з'явився, про місце, день та час розгляду справи був повідомлений належним чином, що підтверджується повідомленням про вручення поштового відправлення, яке знаходиться в матеріалах справи.

Відповідно до ч.2 ст.128 КАС України, неприбуття в судове засідання без поважних причин представника сторони або третьої особи, які прибули в судове засідання, або неповідомлення ним про причини неприбуття не є перешкодою для розгляду справи. Проте за клопотанням сторони та з урахуванням обставин у справі суд може відкласти її розгляд.

Згідно з ч.4 ст. 11 КАС України, суд вживає передбачені законом заходи, необхідні для з'ясування всіх обставин у справі, у тому числі щодо виявлення та витребування доказів з власної ініціативи.

Відповідно до ч.1 ст. 76 КАС України, пояснення сторін, третіх осіб, їхніх представників про відомі їм обставини, що мають значення для справи, оцінюються поряд з іншими доказами у справі.

Згідно зі ст. 120 КАС України, суд може постановити ухвалу про обов'язковість особистої участі сторін чи третіх осіб у судовому засіданні. Викликати сторону чи третю особу для особистих пояснень можна і тоді, коли у судовому розгляді беруть участь їхні представники.

На підставі викладеного та враховуючи те, що особиста участь представника позивача у судовому засіданні є необхідною для правильного встановлення усіх обставин у справі, суд вважає за необхідне відкласти розгляд справи, визнавши обов'язковою участь представника товариства з обмеженою відповідальністю "Агро-Інком-Трейд".

Також , у суду виникла необхідність витребування додаткових доказів, а саме - необхідно дослідити детальний розрахунок штрафних санкцій нарахованих Кіровоградською об'єднаною державною податковою інспекцією Міндоходів у Кіровоградській області.

Згідно ст.69 КАСУ, доказами в адміністративному судочинстві є будь-які фактичні дані, на підставі яких суд встановлює наявність або відсутність обставин, що обґрунтовують вимоги і заперечення осіб, які беруть участь у справі, та інші обставини , що мають значення для правильного вирішення справи.

Докази суду надають особи, які беруть участь у справі. Суд може запропонувати надати додаткові докази або витребувати додаткові докази за клопотанням осіб, які беруть участь у справі, або з власної ініціативи.

Керуючись ст. 120 КАС України, суд, -

УХВАЛИВ:

1. Відкласти розгляд справи № П/811/810/14 до 14:30 год. 17 квітня 2014 року яке провести в приміщенні Кіровоградського окружного адміністративного суду за адресою: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 40, 7 поверх, в залі судового засідання №1.

2. Визнати обов'язковою явку в судове засідання представника товариства з обмеженою відповідальністю "Агро-Інком-Трейд".

3. Зобов'язати Кіровоградську об'єднану державну податкову інспекцію Міндоходів у Кіровоградській області детальний розрахунок штрафних санкцій нарахованих товариства з обмеженою відповідальністю "Агро-Інком-Трейд".

Направити сторонам копію ухвали та повідомлення про дату, час і місце судового засідання.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Кіровоградського окружного

адміністративного суду К.М.Притула

Дата ухвалення рішення31.03.2014
Оприлюднено04.04.2014
Номер документу38012844
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —п/811/810/14

Постанова від 17.04.2014

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

К.М. Притула

Постанова від 17.04.2014

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

К.М. Притула

Постанова від 17.04.2014

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

К.М. Притула

Ухвала від 31.03.2014

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

К.М. Притула

Ухвала від 20.03.2014

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

К.М. Притула

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні