Ухвала
від 11.03.2014 по справі 259/694/14-ц
КУЙБИШЕВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДОНЕЦЬКА

Справа № 259/694/14-ц

Провадження № 2/259/711/2014

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

11.03.2014 року

Куйбишевський районний суд м. Донецька в складі:

головуючого судді Батманової В.В.,

при секретареві Матвієнко О.О.

розглянув у відкритому судовому засіданні матеріали цивільної справи за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю "КОМПАНІЯ ДОНБУД", третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору Відділ державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Реєстраційної служби Ворошиловського районного управління юстиції у м. Донецьку, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору Товариство з обмеженою відповідальністю Науково-виробниче підприємство "КРАНКОМПЛЕКТ" про поновлення на посаді, -

В С Т А Н О В И В :

В провадженні Куйбишевського районного суду м. Донецька перебувала цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю "КОМПАНІЯ ДОНБУД", третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору Відділ державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Реєстраційної служби Ворошиловського районного управління юстиції у м. Донецьку, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору Товариство з обмеженою відповідальністю Науково-виробниче підприємство "КРАНКОМПЛЕКТ" про поновлення на посаді.

Ухвалою Куйбишевського районного суду м. Донецька від 03.02.2014 було задоволено заяву ОСОБА_1, та заборонено державному реєстратору Відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Реєстраційної служби Ворошиловського районного управління юстиції у м. Донецьку, що розташоване за адресою: 83100, м. Донецьк, вул.50-річчя СРСР, буд.151 вносити зміни, проводити, здійснювати, виконувати чи відміняти будь-які реєстраційні записи в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців стосовно Товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія Донбуд» (код ЄДРПОУ 37041681, 83001 м. Донецьк, пр. Ілліча,3), крім зміни видів господарської діяльності Товариства та зміни юридичної адреси Товариства.

11.03.2014 позовну заяву ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю "КОМПАНІЯ ДОНБУД", третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору Відділ державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Реєстраційної служби Ворошиловського районного управління юстиції у м. Донецьку, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору Товариство з обмеженою відповідальністю Науково-виробниче підприємство "КРАНКОМПЛЕКТ" про поновлення на посаді, залишено без розгляду.

Сторони до судового засіданні не з'явилися, причини не явки суду не відомі, про час та місце розгляду справи були повідомлені належним чином.

Згідно з ч. 3 ст. 154 ЦПК України засоби забезпечення позову можуть бути скасовані судом, який розглядає справу.

Відповідно до ч.6 ст.154 ЦПК України якщо у задоволенні позову було відмовлено, провадження у справі закрито або заяву залишено без розгляду, вжиті заходи забезпечення позову застосовуються до набрання судовим рішенням законної сили. Проте суд може одночасно з ухваленням судового рішення або після цього постановити ухвалу про скасування заходів забезпечення позову.

Таким чином, при зазначених обставинах підстав для забезпечення позову не має, у зв'язку з чим заборона державному реєстратору Відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Реєстраційної служби Ворошиловського районного управління юстиції у м. Донецьку, що розташоване за адресою: 83100, м. Донецьк, вул.50-річчя СРСР, буд.151 вносити зміни, проводити, здійснювати, виконувати чи відміняти будь-які реєстраційні записи в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців стосовно Товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія Донбуд» (код ЄДРПОУ 37041681, 83001 м. Донецьк, пр. Ілліча,3), крім зміни видів господарської діяльності Товариства та зміни юридичної адреси Товариства, підлягає скасуванню.

На підставі викладеного, керуючись ст. 154, 208 - 210, 213 ЦПК України, суд, -

У Х В А Л И В :

Скасувати заборону державному реєстратору Відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Реєстраційної служби Ворошиловського районного управління юстиції у м. Донецьку, що розташоване за адресою: 83100, Донецьк, вул.50-річчя СРСР, буд.151 вносити зміни, проводити, здійснювати, виконувати чи відміняти будь-які реєстраційні записи в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців стосовно Товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія Донбуд» (код ЄДРПОУ 37041681, 83001 м. Донецьк, пр. Ілліча,3).

Копію ухвали направити до Реєстраційної служби Ворошиловського районного управління юстиції у м. Донецьку, що розташоване за адресою: 83100, м. Донецьк, вул.50-річчя СРСР, буд.151.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до апеляційного суду Донецької області через суд першої інстанції шляхом подачі апеляційної скарги в 5 - ти денний строк з дня проголошення ухвали. У разі якщо ухвалу було постановлено без участі особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя:

Дата ухвалення рішення11.03.2014
Оприлюднено08.04.2014
Номер документу38025708
СудочинствоЦивільне
Сутьпоновлення на посаді

Судовий реєстр по справі —259/694/14-ц

Ухвала від 11.03.2014

Цивільне

Куйбишевський районний суд м.Донецька

Батманова В. В.

Ухвала від 11.03.2014

Цивільне

Куйбишевський районний суд м.Донецька

Батманова В. В.

Ухвала від 03.02.2014

Цивільне

Куйбишевський районний суд м.Донецька

Батманова В. В.

Ухвала від 03.02.2014

Цивільне

Куйбишевський районний суд м.Донецька

Батманова В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні