Ухвала
від 11.03.2014 по справі 259/694/14-ц
КУЙБИШЕВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДОНЕЦЬКА

Провадження № 2/259/711/2014

Справа № 259/694/14-ц

У Х В А Л А

11 березня 2014 року місто Донецьк

Куйбишевський районний суд м. Донецька в складі головуючого судді Батманової В.В., при секретареві Матвієнко О.О., розглянувши цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю "КОМПАНІЯ ДОНБУД", третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору Відділ державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Реєстраційної служби Ворошиловського районного управління юстиції у м. Донецьку, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору Товариство з обмеженою відповідальністю Науково-виробниче підприємство "КРАНКОМПЛЕКТ" про поновлення на посаді,-

В С Т А Н О В И В :

В провадженні Куйбишевського районного суду м. Донецька знаходиться цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю "КОМПАНІЯ ДОНБУД", третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору Відділ державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Реєстраційної служби Ворошиловського районного управління юстиції у м. Донецьку, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору Товариство з обмеженою відповідальністю Науково-виробниче підприємство "КРАНКОМПЛЕКТ" про поновлення на посаді.

07 березня 2014 року позивач заявив клопотання про залишення позовної заяви без розгляду, про що надав суду відповідну заяву.

Згідно ч.1 п. 5 ст. 207 ЦПК України, суд постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без розгляду, у випадку, коли позивач подав заяву про залишення позову без розгляду.

Наслідки залишення позовної заяви без розгляду позивачу роз'яснені та зрозумілі.

На підставі викладеного і керуючись ч.1 п. 5 ст. 207 ЦПК України, -

У Х В А Л И В :

Позовну заяву ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю "КОМПАНІЯ ДОНБУД", третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору Відділ державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Реєстраційної служби Ворошиловського районного управління юстиції у м. Донецьку, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору Товариство з обмеженою відповідальністю Науково-виробниче підприємство "КРАНКОМПЛЕКТ" про поновлення на посаді, залишити без розгляду.

Апеляційна скарга на ухвалу суду може бути подана в судову палату по цивільних справах апеляційного суду Донецької області через місцевий суд протягом п'яти днів з дня її проголошення.

Суддя Куйбишевського районного

суду м.Донецька В.В. Батманова

Дата ухвалення рішення11.03.2014
Оприлюднено08.04.2014
Номер документу38025830
СудочинствоЦивільне
Сутьпоновлення на посаді

Судовий реєстр по справі —259/694/14-ц

Ухвала від 11.03.2014

Цивільне

Куйбишевський районний суд м.Донецька

Батманова В. В.

Ухвала від 11.03.2014

Цивільне

Куйбишевський районний суд м.Донецька

Батманова В. В.

Ухвала від 03.02.2014

Цивільне

Куйбишевський районний суд м.Донецька

Батманова В. В.

Ухвала від 03.02.2014

Цивільне

Куйбишевський районний суд м.Донецька

Батманова В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні