Ухвала
від 12.11.2007 по справі 6-28/07
КЕЛЬМЕНЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №6-28/07

УХВАЛА

12 листопада 2007 року Кель менецький районний суд Черні вецької області в складі:

головуючого - судді: Харабари І .В.

при секретарі: Дєдовій B.C.

з участю державного викона вця: Гермака А.В.

розглянувши в відкритому судовому засіданні в залі су ду смт. Кельменці подання дер жавного виконавця відділу Де ржавної виконавчої служби Ке льменецького районного упра вління юстиції Чернівецької області Гермака А.В. про зверн ення стягнення на грошові ко шти сільськогосподарського кооперативу „Бабинський", як і знаходяться на його рахунк ах у відкритому акціонерному товаристві „Райффайзен Банк Аваль", -

ВСТАНОВИВ:

Державний виконавець Герм ак А.В. за погодженням з началь ником відділу ДВС Кельменець кого РУЮ Чернівецької област і звернувся до суду із поданн ям про звернення стягнення н а грошові кошти сільськогосп одарського кооперативу „Баб инський", які знаходяться на його рахунках у відкритому а кціонерному товаристві „Рай ффайзен Банк Аваль" в сумі 8485 гр ивень 10 копійок.

Зокрема у поданні зазначає ться, що 01 жовтня 2007 року до від ділу ДВС Кельменецького РУЮ Чернівецької області надійш ла заява начальника управлін ня Пенсійного фонду України в Кельменецькому районі Черн івецької області про примусо ве виконання вимоги №Ю-193у від 01 вересня 2007 року про стягненн я з сільськогосподарського к ооперативу „Бабинський" Кель менецького району Чернівець кої області на користь управ ління Пенсійного фонду Украї ни в Кельменецькому районі Ч ернівецької області боргу на загальну суму 7709 гривень 18 коп ійок.

02 жовтня 2007 року державним ви конавцем було відкрито викон авче провадження про примусо ве виконання вищевказаної ви моги. Копія постанови була на діслана сторонам. У постанов і боржнику було встановлено строк для добровільного вико нання рішення суду до 09 жовтня 2007 року. Представник сільсько господарського кооперативу „Бабинський" Кельменецького району Чернівецької області отримав копію постанови.

У встановлений для доброві льного виконання строк рішен ня суду не було виконано і бор жник не представив відділу Д ВС про це жодних документів.

31 жовтня 2007 року державним ви конавцем було винесено поста нову про стягнення з боржник а сільськогосподарського ко оперативу „Бабинський" викон авчого збору в сумі 770 гривень 92 копійки та постанову про ст ягнення з боржника витрат в с умі 5 гривень.

Станом на 07 листопада 2007 року боржником борг, виконавчий з бір та витрати не сплачено.

Згідно до ст. 50 ЗУ „Про викон авче провадження" стягнення за виконавчими документами в першу чергу звертається на к ошти боржника, в тому числі н а кошти на рахунках та вклада х в установах банків та інших кредитних організаціях.

На підставі наведеного, де ржавний виконавець Гермак А. В. просить звернути стягненн я на грошові кошти сільськог осподарського кооперативу „ Бабинський" в сумі 8485 гривень 10 копійок, які знаходяться та будуть надходити на рахунки НОМЕР_1, НОМЕР_2, НОМЕ Р_3, НОМЕР_4 в Кельменецьк ому відділенні ВАТ „Райффайз ен Банк Аваль", з метою повног о виконання вимоги №Ю-193у від 01 вересня 2007 року щодо стягненн я з сільськогосподарського к ооперативу „Бабинський" на к ористь управління Пенсійног о фонду України в Кельменець кому районі Чернівецької обл асті боргу в сумі 7709 гривень 18 к опійок, постанови про стягне ння виконавчого збору в сумі 770 гривень 92 копійки винесеної державним виконавцем відділ у ДВС Кельменецького РУЮ 31 жов тня 2007 року та постанови держа вного виконавця відділу ДВС Кельменецького РУЮ Чернівец ької області про стягнення в итрат в сумі 5 гривень від 31 жов тня 2007 року.

В судовому засіданні держа вний виконавець ДВС у Кельме нецькому районі Гермак А.В. пі дтримав подання та пояснив, щ о боржника повідомляли про в ідкриття виконавчого провад ження, стягнення виконавчог о збору та витрат. Однак до сьо годнішнього дня борг, викона вчий збір та витрати не сплач ено.

Судом встановлено, що 01 жовт ня 2007 року до відділу ДВС Кельм енецького РУЮ Чернівецької о бласті надійшла заява началь ника управління Пенсійного ф онду України в Кельменецьком у районі Чернівецької област і про примусове виконання ви моги №Ю-193у від 01 вересня 2007 року про стягнення з сільськогос подарського кооперативу „Ба бинський" Кельменецького рай ону Чернівецької області на користь управління Пенсійно го фонду України в Кельменец ькому районі Чернівецької об ласті боргу на загальну суму 7709 гривень 18 копійок.

02 жовтня 2007 року державним ви конавцем було відкрито викон авче провадження про примусо ве виконання вищевказаної ви моги. Копія постанови була на діслана сторонам. У постанов і боржнику було встановлено строк для добровільного вико нання рішення суду до 09 жовтня 2007 року. Представник сільсько господарського кооперативу „Бабинський" Кельменецького району Чернівецької області отримав копію постанови.

У встановлений для доброві льного виконання строк рішен ня суду не було виконано і бор жник не представив відділу Д ВС про це жодних документів.

31 жовтня 2007 року державним ви конавцем було винесено поста нову про стягнення з боржник а сільськогосподарського ко оперативу „Бабинський" викон авчого збору в сумі 770 гривень 92 копійки та постанову про ст ягнення з боржника витрат в с умі 5 гривень.

Станом на 12 листопада 2007 року сільськогосподарським кооп еративом „Бабинський" борг, в иконавчий збір та витрати не сплачено.

Враховуючи наведене, суд в важає, що подання слід задово льнити часткового.

Зокрема згідно вимог ст. . 377 Ц ПК України суд розглядає пит ання про звернення стягнення на грошові кошти, що знаходя ться на рахунках боржника в у становах банків, а не на кошт и, які ймовірно будуть надход ити на рахунок боржника.

Згідно ст. 46 Закону України „Про виконавче провадження" у разі невиконання рішення у строк, установлений для добр овільного його виконання, з б оржника постановою державно го виконавця, яка затверджує ться начальником відповідно го органу державної виконавч ої служби, якому він безпосер едньо підпорядкований, стяг ується виконавчий збір у роз мірі 10 відсотків від фактично стягненої суми або вартості майна боржника, яке передане стягувачу за виконавчим док ументом.

Керуючись ст. . 46 Закону Укра їни „Про виконавче проваджен ня", ст. ст. 208, 209, 210, 377 ЦПК Україн и, суд, -

ВИРІШИВ:

Подання державного викона вця Державної виконавчої слу жби у Кельменецькому районі Гермака А.В. про звернення стя гнення на грошові кошти сіль ськогосподарського коопера тиву „Бабинський" Кельменець кого району Чернівецької обл асті які знаходяться на його рахунках задовольнити частк ово.

Звернути стягнення на грош ові кошти сільськогосподарс ького кооперативу „Бабинськ ий" Кельменецького району Че рнівецької області які знахо дяться на рахунках НОМЕР_1 , НОМЕР_2, НОМЕР_3, НО МЕР_4 в Кельменецькому відд іленні відкритого акціонерн ого товариства „Райффайзен Б анк Аваль", з метою повного ви конання вимоги №Ю-193у від 01 вере сня 2007 року щодо стягнення з сі льськогосподарського коопе ративу „Бабинський" на корис ть управління Пенсійного фон ду України в Кельменецькому районі Чернівецької області боргу в сумі 7709 гривень 18 копій ок, постанови про стягнення в иконавчого збору винесеної д ержавним виконавцем відділу ДВС Кельменецького РУЮ 31 жовт ня 2007 року в у розмірі 10 відсотк ів від фактично стягненої в р ахунок повернення боргу суми в межах 770 гривень 92 копійок та постанови державного викона вця відділу ДВС Кельменецько го РУЮ Чернівецької області про стягнення витрат в сумі 5 г ривень від 31 жовтня 2007 року.

Заяву про апеляційне оскар ження даної ухвали до апеляц ійного суду Чернівецької обл асті може бути подано протяг ом п'яти днів з дня проголошен ня ухвали через Кельменецьки й районний суд. Апеляційну ск аргу на ухвалу може бути пода но протягом десяти днів післ я подання заяви про апеляцій не оскарження через Кельмене цький районний суд.

СудКельменецький районний суд Чернівецької області
Дата ухвалення рішення12.11.2007
Оприлюднено24.11.2009
Номер документу3844230
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —6-28/07

Ухвала від 12.11.2007

Цивільне

Кельменецький районний суд Чернівецької області

Харабара І.В.

Ухвала від 16.08.2007

Цивільне

Глухівський міськрайонний суд Сумської області

Демченко О.С.

Ухвала від 01.10.2007

Цивільне

Корюківський районний суд Чернігівської області

Чурупченко М.І.

Ухвала від 20.09.2007

Цивільне

Олександрівський районний суд Донецької області

Молчанов В.А.

Рішення від 11.09.2007

Цивільне

Нововоронцовський районний суд Херсонської області

Бутенко Т.І.

Ухвала від 28.09.2007

Цивільне

Борзнянський районний суд Чернігівської області

Страшний О.М.

Ухвала від 03.09.2007

Цивільне

Авдіївський міський суд Донецької області

Макаров О.П.

Ухвала від 28.09.2007

Цивільне

Свалявський районний суд Закарпатської області

Вінер Е.А.

Ухвала від 10.09.2007

Цивільне

Новоазовський районний суд Донецької області

Кацаренко І.О.

Ухвала від 23.03.2007

Цивільне

Василівський районний суд Запорізької області

Сидоренко Ю.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні