Ухвала
від 05.05.2014 по справі 805/4518/14
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна

Донецький окружний адміністративний суд

У Х В А Л А

про повернення позовної заяви

05 травня 2014 р. Справа №805/4518/14

Суддя Донецького окружного адміністративного суду Кірієнко В.О., ознайомившись з позовною заявою Територіального управління Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки України у Донецькій області в особі Державної інспекції нагляду у будівництві до Товариства з обмеженою відповідальністю «СК «Родоліт» про застосування заходів реагування у сфері державного нагляду до Товариства з обмеженою відповідальністю «СК «Родоліт», код ЄДРПОУ 33913086, розташованого за адресою: 83080, м. Донецьк, Ленінський район, вул. Актюбинська, 43, шляхом повної заборони експлуатації електрододержака саморобного, не відповідного вимогам ДСТ 14651 електрозварювального трансформатору ТДМ-401 інв. №-відсутній при проведені зварювальних робіт на об'єкті «Реконструкція адміністративного будівлі по вул. Актюбинська, 43 Ленінського району м. Донецька»; допуску до роботи монтажника ОСОБА_1 при відсутності СІЗ (каска) до проведення робіт по монтажу сталевим проф.листом на об'єкті «Реконструкція адміністративного будівлі по вул. Актюбинська, 43 Ленінського району м. Донецька»; експлуатації робітниками Товариства з обмеженою відповідальністю «СК «Родоліт» інвентарних металевих риштувань висотою 4 м (інв. №-відсутній), встановлених на від. +0,100 м ряд А-Б фасаду при відсутності прийому комісією та оформленням акту на об'єкті «Реконструкція адміністративного будівлі по вул. Актюбинська, 43 Ленінського району м. Донецька»; експлуатації підмощувань Н-2,0 м інв. №-відсутній, при відсутності огляду керівником робіт на об'єкті «Реконструкція адміністративного будівлі по вул. Актюбинська, 43 Ленінського району м. Донецька» у зв'язку з загрозою життю та здоров'ю людей., -

В С Т А Н О В И В:

Територіальне управління Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки України у Донецькій області в особі Державної інспекції нагляду у будівництві звернулося до суду з позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю «СК «Родоліт» про застосування заходів реагування у сфері державного нагляду до Товариства з обмеженою відповідальністю «СК «Родоліт», код ЄДРПОУ 33913086, розташованого за адресою: 83080, м. Донецьк, Ленінський район, вул. Актюбинська, 43, шляхом повної заборони експлуатації електрододержака саморобного, не відповідного вимогам ДСТ 14651 електрозварювального трансформатору ТДМ-401 інв. №-відсутній при проведені зварювальних робіт на об'єкті «Реконструкція адміністративного будівлі по вул. Актюбинська, 43 Ленінського району м. Донецька»; допуску до роботи монтажника ОСОБА_1 при відсутності СІЗ (каска) до проведення робіт по монтажу сталевим проф.листом на об'єкті «Реконструкція адміністративного будівлі по вул. Актюбинська, 43 Ленінського району м. Донецька»; експлуатації робітниками Товариства з обмеженою відповідальністю «СК «Родоліт» інвентарних металевих риштувань висотою 4 м (інв. №-відсутній), встановлених на від. +0,100 м ряд А-Б фасаду при відсутності прийому комісією та оформленням акту на об'єкті «Реконструкція адміністративного будівлі по вул. Актюбинська, 43 Ленінського району м. Донецька»; експлуатації підмощувань Н-2,0 м інв. №-відсутній, при відсутності огляду керівником робіт на об'єкті «Реконструкція адміністративного будівлі по вул. Актюбинська, 43 Ленінського району м. Донецька» у зв'язку з загрозою життю та здоров'ю людей.

Ухвалою Донецького окружного адміністративного суду від 10 квітня 2014 року позовну заяву було залишено без руху та позивачу було надано строк для усунення недоліків до 18 квітня 2014 року, шляхом складання позовної заяви з складання позовної заяви з повним найменуванням відповідача згідно витягу державного реєстратора; надання документу про сплату судового збору; надання витягу державного реєстратора стосовно юридичної особи - Товариства з обмеженою відповідальністю «СК «Родоліт», код ЄДРПОУ 33913086.

Зазначена ухвала суду отримана позивачем 14 квітня 2014 року про що свідчить повідомлення про вручення поштового відправлення.

Позивачем, станом на 05 травня 2014 року недоліки позовної заяви усунуті не були, у зв'язку з чим суд дійшов висновку про необхідність повернення позовної заяви.

Відповідно до п. 1 ч. 3 ст. 108 КАС України позовна заява повертається позивачеві, якщо позивач не усунув недоліки позовної заяви, яку залишено без руху.

На підставі вищевикладеного, керуючись ст. 108 КАС України,

У Х В А Л И В:

Позовну заяву Територіального управління Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки України у Донецькій області в особі Державної інспекції нагляду у будівництві до Товариства з обмеженою відповідальністю «СК «Родоліт» про застосування заходів реагування у сфері державного нагляду до Товариства з обмеженою відповідальністю «СК «Родоліт», код ЄДРПОУ 33913086, розташованого за адресою: 83080, м. Донецьк, Ленінський район, вул. Актюбинська, 43, шляхом повної заборони експлуатації електрододержака саморобного, не відповідного вимогам ДСТ 14651 електрозварювального трансформатору ТДМ-401 інв. №-відсутній при проведені зварювальних робіт на об'єкті «Реконструкція адміністративного будівлі по вул. Актюбинська, 43 Ленінського району м. Донецька»; допуску до роботи монтажника ОСОБА_1 при відсутності СІЗ (каска) до проведення робіт по монтажу сталевим проф.листом на об'єкті «Реконструкція адміністративного будівлі по вул. Актюбинська, 43 Ленінського району м. Донецька»; експлуатації робітниками Товариства з обмеженою відповідальністю «СК «Родоліт» інвентарних металевих риштувань висотою 4 м (інв. №-відсутній), встановлених на від. +0,100 м ряд А-Б фасаду при відсутності прийому комісією та оформленням акту на об'єкті «Реконструкція адміністративного будівлі по вул. Актюбинська, 43 Ленінського району м. Донецька»; експлуатації підмощувань Н-2,0 м інв. №-відсутній, при відсутності огляду керівником робіт на об'єкті «Реконструкція адміністративного будівлі по вул. Актюбинська, 43 Ленінського району м. Донецька» у зв'язку з загрозою життю та здоров'ю людей. - повернути позивачеві.

Суд зазначає, що відповідно до ч. 6 ст. 108 Кодексу адміністративного судочинства України, повернення позовної заяви не позбавляє права повторного звернення до адміністративного суду в порядку, встановленому законом.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Донецького апеляційного адміністративного суду через суд першої інстанції протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали з подачею копії апеляційної скарги до суду апеляційної інстанції.

Суддя Кірієнко В.О.

Дата ухвалення рішення05.05.2014
Оприлюднено07.05.2014
Номер документу38528560
СудочинствоАдміністративне
Сутьзастосування заходів реагування у сфері державного нагляду до Товариства з обмеженою відповідальністю «СК «Родоліт», код ЄДРПОУ 33913086, розташованого за адресою: 83080, м. Донецьк, Ленінський район, вул. Актюбинська, 43, шляхом повної заборони експлуатації електрододержака саморобного, не відповідного вимогам ДСТ 14651 електрозварювального трансформатору ТДМ-401 інв. №-відсутній при проведені зварювальних робіт на об'єкті «Реконструкція адміністративного будівлі по вул. Актюбинська, 43 Ленінського району м. Донецька»; допуску до роботи монтажника ОСОБА_1 при відсутності СІЗ (каска) до проведення робіт по монтажу сталевим проф.листом на об'єкті «Реконструкція адміністративного будівлі по вул. Актюбинська, 43 Ленінського району м. Донецька»; експлуатації робітниками Товариства з обмеженою відповідальністю «СК «Родоліт» інвентарних металевих риштувань висотою 4 м (інв. №-відсутній), встановлених на від. +0,100 м ряд А-Б фасаду при відсутності прийому комісією та оформленням акту на об'єкті «Реконструкція адміністративного будівлі по вул. Актюбинська, 43 Ленінського району м. Донецька»; експлуатації підмощувань Н-2,0 м інв. №-відсутній, при відсутності огляду керівником робіт на об'єкті «Реконструкція адміністративного будівлі по вул. Актюбинська, 43 Ленінського району м. Донецька» у зв'язку з загрозою життю та здоров'ю людей

Судовий реєстр по справі —805/4518/14

Ухвала від 05.05.2014

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Кірієнко В.О.

Ухвала від 10.04.2014

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Кірієнко В.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні