Ухвала
від 09.06.2009 по справі 2/201
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

2/201

  

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

"09" червня 2009 р.                               Справа № 2/201

Господарський суд Кіровоградської області в складі судді Деревінської Л.В. розглянув справу № 2/201 від 17.10.2008 року

за заявою прокурора Олександрійського району Кіровоградської області в інтересах держави в особі кредитора  - Олександрійської об'єднаної державної податкової інспекції, м. Олександрія, Кіровоградська область

до боржника - приватного підприємства "Електросвіт А", м. Олександрія, Кіровоградська область

про банкрутство відсутнього боржника

ПРЕДСТАВНИКИ:

від прокуратури - участі не брали;

від кредитора - Олександрійська ОДПІ - Сагайдачна В.В., довіреність № 17333  від 24.10.08;

ліквідатор арбітражний керуючий - Сердюк О.Є.;

                                                 ВСТАНОВИВ:

Постановою від 09.12.2008 року господарський суд визнав відсутнього боржника приватне підприємство "Електросвіт А" банкрутом, відкрив ліквідаційну процедуру щодо банкрута, призначив ліквідатором банкрута арбітражного керуючого СердюкаО.Є., зобов'язав ліквідатора подати господарському суду звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс банкрута, що відповідають вимогам ст. 32 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

До господарського суду надійшов звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс банкрута, який ухвалою суду було призначено до розгляду у засідання господарського суду з повідомленням кредиторів про дату, час і місце засідання суду.

Із змісту звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу, доданих до них документів вбачається, що при здійсненні ліквідаційних заходів щодо приватного підприємства "Електросвіт А" майна, яке можна було включити у ліквідаційну масу, не виявлено.

Вказані обставини підтверджуються наявними матеріалами в справі, а саме: довідкою від 06.04.2009 року Олександрійського комунального міжміського бюро технічної інвентаризації, відповідно до якої в м. Олександрія будинку (гаража, дачі), який належить на праві власності за приватним підприємством "Електросвіт А" не зареєстровано; довідкою № 86-100 від 16.01.2009 року Олександрійського РЕВ ДАІ УМВС України в Кіровоградській області, відповідно до якої за приватним підприємством "Електросвіт А" транспортні засоби не зареєстровано; довідкою № 3 від 12.01.2009 року відділу інспекції Держтехнагляду у Олександрійському районі, відповідно до якої за приватним підприємством "Електросвіт А" трактора, самохідні с/г машини, причепи не зареєстровані; довідкою № 63 від 26.01.2009 року відділу Держкомзему у м. Олександрії, відповідно до якої земельні ділянки на праві приватної власності, оренди та постійного користування на території м. Олександрії за приватним підприємством "Електросвіт А" не зареєстровані; довідкою № 01-11/27 від 14.01.2009 року управління Держкомзему у Олександрійському районі, відповідно до якої земель у власності та користуванні, в тому числі на умовах оренди на території Олександрійського району приватне підприємство "Електросвіт А" не має.

З вказаних причин визнана судом постановою від 09.12.2008 року заборгованість банкрута перед Олександрійською об'єднаною державною податковою інспекцією по податковому боргу: по штрафним (фінансовим) санкціям по податку на додану вартість, по штрафним (фінансовим) санкціям по податку на прибуток, по штрафним (фінансовим) санкціям по комунальному податку в загальній сумі 2348,75 грн., а також 85 грн. державного мита та 118,00 грн. витрат на інформаційно-технічне забезпечення судового процесу не може бути сплачена за рахунок майна банкрута і відповідно до ч. 6 ст. 31 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” вважається погашеною за відсутністю майна банкрута.

Інші кредитори банкрута з вимогами до банкрута не зверталися.

Заперечення з приводу затвердження звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу банкрута від кредиторів до господарського суду не надходили.

На підставі статті 32 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс банкрута підлягають затвердженню господарським судом, підприємство-банкрут має бути ліквідоване, а провадження у даній справі підлягає припиненню.

Враховуючи викладене, керуючись ст.ст. 3-1, 32, 52 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", ст.ст. 4-1, 86 Господарського процесуального кодексу України, господарський суд, -

   

                                                   УХВАЛИВ:

1. Звіт ліквідатора Олександрійської об'єднаної державної податкової інспекції та ліквідаційний баланс банкрута приватного підприємства "Електросвіт А" затвердити.

2. Ліквідувати юридичну особу - банкрута приватне підприємство "Електросвіт А", ідентифікаційний код - 32515174.

3. Провадження у справі припинити.

4. Примірники цієї ухвали направити прокурору Олександрійського району, прокуратурі Кіровоградської області, Олександрійській об'єднаній державній податковій інспекції, відділу ДВС Олександрійського міськрайонного управління юстиції, Олександрійській міській раді для державного реєстратора, Головному управлінню статистики у Кіровоградській області, Кіровоградському обласному сектору з питань банкрутства та банкруту.

Суддя                                                                                        Деревінська Л.В.

Дата ухвалення рішення09.06.2009
Оприлюднено22.06.2009
Номер документу3875485
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —2/201

Ухвала від 17.11.2021

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Келеберда В.І.

Ухвала від 15.11.2016

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Келеберда В.І.

Ухвала від 12.03.2015

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Нікітенко С. В.

Ухвала від 12.10.2016

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Келеберда В.І.

Ухвала від 14.11.2013

Господарське

Одеський апеляційний господарський суд

Воронюк О.Л.

Ухвала від 14.11.2013

Господарське

Одеський апеляційний господарський суд

Воронюк О.Л.

Ухвала від 31.03.2015

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Нікітенко С. В.

Ухвала від 16.03.2015

Господарське

Вищий господарський суд України

Ємельянов A.C.

Ухвала від 16.03.2015

Господарське

Вищий господарський суд України

Ємельянов A.C.

Ухвала від 05.03.2015

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Литвинова В.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні