Ухвала
від 21.05.2014 по справі 474/471/14-а
ВРАДІЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №474/471/14-а

Провадження №2\474\5\14

УХВАЛА

(про витребування доказів )

21.05.2014 року Врадіївський районний суд

Миколаївської області

У провадженні Врадіївського р\суду Миколаївської області перебуває адміністративна справа за адміністративним позовом ОСОБА_1 до державного інспектора с\г Гілка А. М. про скасування постанови у справі про адміністративне правопорушення, по якій відкрито провадження, справу призначено до судового розгляду на 21.05.2014р.

Сторони, інші особи, які беруть участь у справі будучи належним чином повідомлені про час та місце розгляду справи на розгляд справи не з'явилися, про причини неявки не повідомили, клопотання про розгляд справи у їх відсутність не надали.

В ході попереднього судового засідання позивач ОСОБА_1, просила встановити факт правомірного використання спірної земельної ділянки в межах Великовеселівської с\ ради, належної ОСОБА_3, яка знаходиться в оренді ФГ «Атлант», на підставі усної домовленості з представником орендаря ОСОБА_4, з метою раціонального використання земельного масиву на якому вона знаходиться.. Та факт, що згідно з цією ж домовленістю ФГ «Атлант» обробляє земельну ділянку на цьому ж масиві, яка знаходиться в оренді ФГ «Кострубонька», та належить на праві власності ОСОБА_5.

Представник третьої особи без самостійних вимог ФГ «Атлант» ОСОБА_4 заперечив проти позовних вимог позивача, пославшись на те, що земельні ділянки під кадастровими номерами 4822380400:01:000:0431, 4822380400:01:000:0039 належні ОСОБА_5 успадковані ОСОБА_6 перебувають у користуванні ФГ «Атлант», на підставі договорів оренди.

Відповідно до ч.4, 5 ст.11, ч. 2 ст. 69 КАС України, суд вживає передбачені законом заходи, необхідні для з'ясування всіх обставин у справі, у тому числі щодо виявлення та витребування доказів з власної ініціативи; суд повинен запропонувати особам, які беруть участь у справі, подати докази або з власної ініціативи витребувати докази, яких на думку суду не вистачає.

Враховуючи вищевикладене, з метою з'ясування всіх обставин у справі, підтвердження (спростування) тверджень позивача, відповідач, третьої особи без самостійних вимог, суд вважає доцільним витребувати з Держземагентства у Врадіївському р-ні дані про кількість земельних ділянок в межах території Великовеселівської сільської ради належних на праві власності ОСОБА_3, ОСОБА_5, ОСОБА_6 ( в тому числі в межах єдиного земельного масиву, що обробляється ФГ «Кострубонька», «Атлант»,) їх цільове призначення, кадастрові номери, площу, наявність (відсутність) обтяжень, встановлення меж в натурі, перебування їх у користуванні третіх осіб, наявність законних підстав ФГ «Кострубонька» для обробітку земельних ділянок ОСОБА_3 (договір суборенди, тощо).

Керуючись ст. ст. 11, 69, 160 КАС України, суд -

УХВАЛИВ:

Зобов'язати відділ Держземагентства у Врадіївському р-ні Миколаївської області надати на адресу суду дані про кількість земельних ділянок в межах території Великовеселівської сільської ради належних на праві власності ОСОБА_3, ОСОБА_5, ОСОБА_6 ( в тому числі в межах єдиного земельного масиву, що обробляється ФГ «Кострубонька», «Атлант»,) їх цільове призначення, кадастрові номери, площу, наявність (відсутність) обтяжень, встановлення меж в натурі, перебування їх у користуванні третіх осіб, наявність законних підстав ФГ «Кострубонька» для обробітку земельних ділянок ОСОБА_3 (договір суборенди, тощо).

Відповідь очікується невідкладно.

суддя В. В. Фасій

Дата ухвалення рішення21.05.2014
Оприлюднено23.05.2014
Номер документу38788555
СудочинствоАдміністративне
Сутькількість земельних ділянок в межах території Великовеселівської сільської ради належних на праві власності ОСОБА_3, ОСОБА_5, ОСОБА_6 ( в тому числі в межах єдиного земельного масиву, що обробляється ФГ «Кострубонька», «Атлант»,) їх цільове призначення, кадастрові номери, площу, наявність (відсутність) обтяжень, встановлення меж в натурі, перебування їх у користуванні третіх осіб, наявність законних підстав ФГ «Кострубонька» для обробітку земельних ділянок ОСОБА_3 (договір суборенди, тощо). Керуючись ст. ст. 11, 69, 160 КАС України, суд

Судовий реєстр по справі —474/471/14-а

Постанова від 28.05.2014

Адміністративне

Врадіївський районний суд Миколаївської області

Фасій В. В.

Ухвала від 21.05.2014

Адміністративне

Врадіївський районний суд Миколаївської області

Фасій В. В.

Ухвала від 16.05.2014

Адміністративне

Врадіївський районний суд Миколаївської області

Фасій В. В.

Ухвала від 08.05.2014

Адміністративне

Врадіївський районний суд Миколаївської області

Фасій В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні