Ухвала
від 23.01.2007 по справі 01/200
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРК СЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

"23" січня 2007 р. Справа № 01/200

Господарський суд Черкаської області в складі: головуючого судді - Чевгуз а О.В., при секретарі - Олійник І.С., за участю представників сторін:

від кредитора - Ільченко Ю.О. - представник за довірені стю,

від боржника - представни к не з' явився,

розглянувши у відкритому с удовому засіданні в приміщен ні господарського суду Черка ської області матеріали спра ви за заявою управління Пенс ійного фонду України в Корсу нь-Шевченківському районі

до малого підприємства “Ал ьянс” м. Корсунь-Шевченківсь кий, Черкаської області

про визнання банкрутом від сутнього боржника, -

ВСТАНОВИВ:

Кредитором заявлено вим огу про визнання боржника ба нкрутом в зв' язку з неспром ожністю боржника погасити за боргованість перед бюджетом на загальну суму 1880 грн. 21 ко п.

Ухвалою господарськ ого суду Черкаської області від 21 грудня 2006 року порушено п ровадження у справі про банк рутство, введено мораторій н а задоволення вимог кредитор ів та накладено арешт на все м айно боржника.

У судовому засіданні пред ставник кредитора надав заяв у про відкликання заяви про п орушення справи про банкрутс тво малого підприємства “Аль янс” м. Корсунь-Шевченківськ ий, Черкаської області, яку пр осив задовольнити.

Вислухавши у судово му засіданні представника кр едитора, дослідивши матеріал и справи, враховуючи, що не пор ушуються права боржника та к редитора, суд вважає заяву кр едитора, в якій останній відз иває заяву про порушення спр ави про банкрутство малого п ідприємства “Альянс” м. Корс унь-Шевченківський, Черкаськ ої області такою, що підлягає до задоволення.

Відповідно до ст. 10 Закону У країни “Про відновлення плат оспроможності боржника або в изнання його банкрутом” зая ва про порушення справи про б анкрутство може бути відкли кана заявниками до опублікув ання в офіційному друковано му органі оголошення про пор ушення справи про банкрутств о.

На підставі ст. 10 Закону Укра їни “Про відновлення платосп роможності боржника або визн ання його банкрутом”, -

УХВАЛИВ:

Заяву ініціюючого к редитора про відкликання зая ви про порушення справи про б анкрутство малого підприємс тва “Альянс” м. Корсунь-Шевче нківський, Черкаської област і задовольнити повністю.

Заяву управління Пен сійного фонду України в Корс унь-Шевченківському районі п ро порушення справи про банк рутство малого підприємства “Альянс” м. Корсунь-Шевченкі вський, Черкаської області в ідкликати.

Скасувати мораторій на задоволення вимог кредито рів та арешт накладений на вс е майно боржника ухвалою суд у від 21 грудня 2006 року.

Копію ухвали направити ст оронам, Черкаському обласном у сектору з питань банкрутст ва Міністерства економіки Ук раїни, державному реєстратор у та Державній виконавчій сл ужбі у Корсунь-Шевченківсько му районі.

Суддя О.В. Чевгуз

СудГосподарський суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення23.01.2007
Оприлюднено23.06.2010
Номер документу388923
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —01/200

Постанова від 16.03.2010

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Постанова від 21.09.2010

Господарське

Вищий господарський суд України

Хандурін М.І.

Ухвала від 23.01.2007

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні