Ухвала
від 15.05.2014 по справі 213/1835/14-ц
ІНГУЛЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КРИВОГО РОГУ

Інгулецький районний суд м. Кривого Рогу Дніпропетровської області Справа № 213/1835/14-ц

Номер провадження 2/213/747/14

У Х В А Л А

про відкриття провадження

15 травня 2014 року суддя Інгулецького районного суду м.Кривого Рогу Дніпропетровської області Мазуренко В.В., розглянувши матеріали позовної заяви ОСОБА_2, ОСОБА_3 до Територіальної громади в особі Виконавчого комітету Інгулецької районної у місті ради м.Кривого Рогу про виділення часток в спадковому майні та визнання права власності на земельну ділянку,

ВСТАНОВИВ:

До Інгулецького районного суду м.Кривого Рогу надійшла позовна заяваОСОБА_2, ОСОБА_3 до Територіальної громади в особі Виконавчого комітету Інгулецької районної у місті ради м.Кривого Рогу про виділення часток в спадковому майні та визнання права власності на земельну ділянку.

Відповідно до ст.15 ЦПК України справа підлягає розгляду в порядку цивільного судочинства.

Справа підсудна Інгулецькому районному суду м. Кривого Рогу.

Позовна заява відповідає вимогам цивільного процесуального законодавства щодо форми та змісту.

Підстав для відмови у відкритті провадження та залишення позовної заяви без руху не встановлено.

Суд вважає можливим призначити справу до судового розгляду без проведення попереднього судового засідання, оскільки проведення такого не є необхідним.

Керуючись ст.ст.11, 15,119,122 ЦПК України ,

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження у цивільній справі за позовною заявоюОСОБА_2, ОСОБА_3 до Територіальної громади в особі Виконавчого комітету Інгулецької районної у місті ради м.Кривого Рогу про виділення часток в спадковому майні та визнання права власності на земельну ділянку.

Призначити справу до розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 16 год. 00 хв. 22 травня 2014 року в залі суду №10 Інгулецького районного суду м.Кривого Рогу Дніпропетровської області (вул. Груні Романової, 6а, м.Кривий Ріг).

Запропонувати відповідачу в строк до 22 травня 2014 року подати письмові заперечення проти заяви з посиланням на докази, якими вони обґрунтовуються.

В судове засідання викликати сторони.

Роз'яснити, що згідно ч.1 ст.131 ЦПК України сторони зобов'язані подати свої докази суду до початку розгляду справи по суті. Докази, подані з порушенням вимог, встановлених ч.1 ст.131 ЦПК України, не приймаються, якщо сторона не доведе, що докази подано несвоєчасно з поважних причин.

Повідомити, що відповідно до ч.3 ст.131 ЦПК України, сторони зобов'язані повідомити суд про всі відомі їм рішення судів, що стосуються предмету спору, а також про всі відомі їм незавершені судові провадження, що стосуються предмету спору.

Копію ухвали надіслати особам, які беруть участь у справі, одночасно відповідачу направити копію заяви з копіями доданих до неї документів.

Роз'яснити, що ухвала може бути оскаржена у випадку недотримання правил підсудності протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали до Апеляційного суду Дніпропетровської області через Інгулецький районний суд м. Кривого Рогу, в іншій частині ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя В.В.Мазуренко

Дата ухвалення рішення15.05.2014
Оприлюднено04.06.2014
Номер документу39033788
СудочинствоЦивільне
Сутьвиділення часток в спадковому майні та визнання права власності на земельну ділянку

Судовий реєстр по справі —213/1835/14-ц

Ухвала від 28.04.2014

Цивільне

Інгулецький районний суд м.Кривого Рогу

Мазуренко В. В.

Рішення від 31.07.2014

Цивільне

Інгулецький районний суд м.Кривого Рогу

Мазуренко В. В.

Ухвала від 15.05.2014

Цивільне

Інгулецький районний суд м.Кривого Рогу

Мазуренко В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні