Ухвала
від 19.06.2014 по справі 820/7172/14
ХАРКІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА 19 червня 2014 р.Справа № 820/7172/14           Суддя Харківського апеляційного адміністративного суду Мельнікова Л.В., розглянувши питання можливості відкриття апеляційного провадження за апеляційною скаргою Державної податкової інспекції у Московському районі м. Харкова Головного управління Міндоходів у Харківській області на постанову Харківського окружного адміністративного суду від 21.05.2014 року по справі № 820/7172/14           за позовом  Товариства з  обмеженою відповідальністю " Харківтехноплюс"     до  Державної податкової інспекції у Московському районі м. Харкова Головного управління Міндоходів у Харківській області              про визнання дій незаконними та зобов'язання вчинити певні дії, ВСТАНОВИВ:           Постановою  Харківського окружного адміністративного суду від 21.05.2014 року задоволено адміністративний позов Товариства з  обмеженою відповідальністю " Харківтехноплюс"     до  Державної податкової інспекції у Московському районі м. Харкова Головного управління Міндоходів у Харківській області        про визнання дій незаконними та зобов'язання вчинити певні дії .           На зазначену  постанову Державною податковою інспекцією у Московському районі м. Харкова Головного управління Міндоходів у Харківській області подано апеляційну скаргу.              Апеляційна скарга за формою та змістом відповідає вимогам ст. 187 Кодексу адміністративного судочинства України, подана з дотриманням порядку і строків апеляційного оскарження.           З огляду на зазначене, перешкоди для прийняття апеляційної скарги та відкриття апеляційного провадження Харківським апеляційним адміністративним судом відсутні.           Керуючись ст.ст. 187, 189 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя УХВАЛИВ: Відкрити апеляційне провадження за апеляційною скаргою Державної податкової інспекції у Московському районі м. Харкова Головного управління Міндоходів у Харківській області на постанову Харківського окружного адміністративного суду від 21.05.2014 року по справі № 820/7172/14 за позовом Товариства з  обмеженою відповідальністю " Харківтехноплюс"     до  Державної податкової інспекції у Московському районі м. Харкова Головного управління Міндоходів у Харківській області        про визнання дій незаконними та зобов'язання вчинити певні дії. Особи, які беруть участь у справі, мають право подати клопотання про розгляд апеляційної скарги за їх відсутності. Запропонувати особам (окрім апелянта), які беруть участь у справі, подати до Харківського апеляційного адміністративного суду заперечення на апеляційну скаргу.   Надіслати особам, які беруть участь у справі, копії ухвали про відкриття апеляційного провадження, копії апеляційної скарги (окрім апелянта) та інформацію про їхні права та обов'язки. Ухвала оскарженню не підлягає. Суддя                              (підпис)                     Мельнікова Л.В.    

Дата ухвалення рішення19.06.2014
Оприлюднено24.06.2014
Номер документу39291867
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання дій незаконними та зобов'язання вчинити певні дії

Судовий реєстр по справі —820/7172/14

Ухвала від 22.04.2014

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Панченко О.В.

Ухвала від 01.07.2014

Адміністративне

Харківський апеляційний адміністративний суд

Мельнікова Л.В.

Ухвала від 19.06.2014

Адміністративне

Харківський апеляційний адміністративний суд

Мельнікова Л.В.

Постанова від 21.05.2014

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Панченко О.В.

Ухвала від 22.04.2014

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Панченко О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні