Ухвала
від 21.07.2014 по справі 752/1314/14-ц
ГОЛОСІЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 752/1314/14-ц

Провадження №: 2/752/2151/14

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

21 липня 2014 року Голосіївський районний суд м. Києва в складі головуючого судді Новак А.В., при секретарі Чабанюк Л.В. розглянувши клопотання представника відповідача Державного агентства автомобільних доріг України про витребування доказів у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 у цивільній справі за позовом ОСОБА_2 до Державного агентства автомобільних доріг України, третя особа - Державне підприємство «Експертиза дорожнього сервісу» про стягнення заборгованості,-

в с т а н о в и в :

В провадженні Голосіївського районного суду м. Києва знаходиться цивільна справа за позовом ОСОБА_1 у цивільній справі за позовом ОСОБА_2 до Державного агентства автомобільних доріг України, третя особа - Державне підприємство «Експертиза дорожнього сервісу» про стягнення заборгованості.

До Голосіївського районного суду м. Києва надійшло клопотання представника відповідача Державного агентства автомобільних доріг України про витребування у Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві інформацію щодо сум заробітної плати, нарахованої директору Державного підприємства «Експертиза дорожнього сервісу» (код ЄДРПОУ 35840223) ОСОБА_2 (ідентифікаційний номер НОМЕР_1) в період з вересня 2011 року по жовтень 2013 року включно, згідно із обов'язковою звітністю ДП «Експертиза дорожнього сервісу» до органів Пенсійного фонду України.

В судове засідання сторони не з'явилися, однак їхня неявка не перешкоджає розгляду заяви про витребування доказів.

Суд, дослідивши матеріали справи, зміст заяви, вважає що заява про витребування доказів підлягає задоволенню з наступних підстав.

Відповідно до статті 133 Цивільного процесуального кодексу України особи, які беруть участь у справі і вважають, що подання потрібних доказів є неможливим або у них є складнощі в поданні цих доказів, мають право заявити клопотання про забезпечення цих доказів.

Відповідно до частини 2 статті 133 Цивільного процесуального кодексу України одним зі способів забезпечення судом доказів є витребування доказів за їх місцезнаходженням.

Відповідно до статті 137 Цивільного процесуального кодексу України, у випадках, коли щодо отримання доказів у сторін та інших осіб, які беруть участь у справі, є складнощі, суд за їх клопотанням зобов'язаний витребувати такі докази.

Відповідно до частини 3 статті 137 Цивільного процесуального кодексу України, докази, які вимагає суд, направляються до суду безпосередньо. Суд може також уповноважити заінтересовану особу, яка бере участь у справі, одержувати доказ для пред'явлення його суду.

На підставі наведеного, керуючись ст.ст. 133-135, 137 ЦПК України, -

у х в а л и в :

клопотання представника відповідача Державного агентства автомобільних доріг України про витребування доказів у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 у цивільній справі за позовом ОСОБА_2 до Державного агентства автомобільних доріг України, третя особа - Державне підприємство «Експертиза дорожнього сервісу» про стягнення заборгованості - задовольнити.

Витребувати у Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві інформацію щодо сум заробітної плати, нарахованої директору Державного підприємства «Експертиза дорожнього сервісу» (код ЄДРПОУ 35840223) ОСОБА_2 (ідентифікаційний номер НОМЕР_1) в період з вересня 2011 року по жовтень 2013 року включно, згідно із обов'язковою звітністю ДП «Експертиза дорожнього сервісу» до органів Пенсійного фонду України.

У разі неможливості подати вказані письмові докази взагалі або у встановлений строк, суд зобов'язує зазначену особу повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п'яти днів з дня отримання ухвали.

За неповідомлення суду про неможливість подати докази, а також за неподання доказів, у тому числі і з причин, визнаних судом неповажними, винні особи несуть відповідальність встановлену законом.

Ухвала підлягає негайному виконанню і її оскарження не зупиняє її виконання.

Ухвала може бути оскаржена протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали, а ухвалу яку було постановлено без участі особи, яка її оскаржує протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали. Апеляційна скарга подається до Апеляційного суду м. Києва через Голосіївський районний суд м. Києва.

Суддя А.Новак

Дата ухвалення рішення21.07.2014
Оприлюднено23.07.2014
Номер документу39837794
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення заборгованості

Судовий реєстр по справі —752/1314/14-ц

Рішення від 31.03.2015

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Новак А. В.

Рішення від 31.03.2015

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Новак А. В.

Ухвала від 21.07.2014

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Новак А. В.

Ухвала від 07.07.2014

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Новак А. В.

Ухвала від 24.01.2014

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Новак А. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні