Ухвала
від 23.07.2014 по справі 343/1907/14-а
ДОЛИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №: 343/1907/14-а

Провадження №: 2-а/0343/78/14

У Х В А Л А

23 липня 2014 року м. Долина

Суддя Долинського районного суду Івано-Франківської області Монташевич С. М., розглянувши матеріали за адміністративним позовом ПП "Золото Карпат" в особі директора ОСОБА_1 до відділу містобудування та архітектури Долинської районної державної адміністрації Івано-Франківської області про визнання дій відділу містобудування та архітектури Долинської районної державної адміністрації Івано-Франківської області протиправними, -

В С Т А Н О В И Л А :

В Долинський районний суд поступили матеріали за адміністративним позовом ПП "Золото Карпат" в особі директора ОСОБА_1 до відділу містобудування та архітектури Долинської районної державної адміністрації Івано-Франківської області про визнання дій останнього протиправними.

Відповідно до ст. 50 КАС України, відповідачем в адміністративній справі є суб'єкт владних повноважень, яким відповідно до п. 7 ч. 1 ст. 3 КАС України є орган державної влади, орган місцевого самоврядування, їхня посадова чи службова особа, інший суб'єкт при здійсненні ними владних управлінських функцій на основі законодавства, в тому числі на виконання делегованих повноважень.

Згідно ст. 108 КАС України - суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, встановлених статтею 106 цього Кодексу, постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху, у якій зазначаються недоліки позовної заяви, спосіб їх усунення і встановлюється строк, достатній для усунення недоліків. Копія ухвали про залишення позовної заяви без руху невідкладно надсилається особі, що звернулася із позовною заявою.

Позивач в порушення вимог вищевказаних статей відповідачем у позовній заяві вказав відділ містобудування та архітектури Долинської районної державної адміністрації Івано-Франківської області, не врахувавши, що відповідачем може бути суб'єкт владних повноважень, а саме орган державної влади, орган місцевого самоврядування, їхня службова чи посадова особа.

За таких обставин вважаю, що позивачу слід надати термін для виправлення вищевказаних недоліків шляхом подачі позову відповідно до вимог КАС України.

На підставі викладеного та керуючись ст. 108 КАС України,

У Х В А Л И ЛА :

Матеріали за позовною заявою ПП "Золото Карпат" в особі директора ОСОБА_1 до відділу містобудування та архітектури Долинської районної державної адміністрації Івано-Франківської області залишити без руху та надати позивачу строк на виправлення недоліків до 12 серпня 2014 року.

Суддя:

СудДолинський районний суд Івано-Франківської області
Дата ухвалення рішення23.07.2014
Оприлюднено24.07.2014
Номер документу39860950
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —343/1907/14-а

Постанова від 24.10.2014

Адміністративне

Долинський районний суд Івано-Франківської області

Монташевич С. М.

Постанова від 23.09.2014

Адміністративне

Долинський районний суд Івано-Франківської області

Монташевич С. М.

Ухвала від 12.08.2014

Адміністративне

Долинський районний суд Івано-Франківської області

Монташевич С. М.

Ухвала від 23.07.2014

Адміністративне

Долинський районний суд Івано-Франківської області

Монташевич С. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні