Ухвала
від 01.09.2014 по справі 823/2614/14
ЧЕРКАСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про відкриття скороченого провадження в адміністративній справі

м. Черкаси

01 вересня 2014 року справа № 823/2614/14 Суддя Черкаського окружного адміністративного суду Паламар П.Г., здійснивши підготовку до судового розгляду справи за позовом державної податкової інспекції у м. Черкасах Головного управління Міндоходів у Черкаській області про припинення юридичної особи, що не пов'язане з банкрутством Благодійного фонду «Мост» допомоги дітям та молоді,-

ВСТАНОВИВ:

Державна податкова інспекція у м. Черкасах Головного управління Міндоходів у Черкаській області звернулась до суду з позовом про припинення юридичної особи, що не пов'язане з банкрутством Благодійного фонду «Мост» допомоги дітям та молоді.

Спір виник із публічно-правових відносин і відповідно до статті 17 Кодексу адміністративного судочинства України належить до юрисдикції адміністративних судів та має розглядатися у порядку адміністративного судочинства.

Пунктом 3 частини 1 статті 183 2 Кодексу адміністративного судочинства України передбачено, що в адміністративних справах за зверненням суб'єкта владних повноважень щодо припинення юридичних осіб чи фізичних осіб-підприємців застосовується скорочене провадження.

Приписами ч.4 ст.183 2 Кодексу адміністративного судочинства України встановлено, що в порядку скороченого провадження адміністративна справа розглядається суддею одноособово без проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть участь у справі.

Підстави для повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження відсутні.

У зв'язку з цим, керуючись ст.ст. 104-107, ст. 110, ст. 121, ст. 165 та ст. 183 2 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя, -

УХВАЛИВ:

Відкрити скорочене провадження у справі за адміністративним позовом державної податкової інспекції у м. Черкасах Головного управління Міндоходів у Черкаській області про припинення юридичної особи, що не пов'язане з банкрутством Благодійного фонду «Мост» допомоги дітям та молоді.

Надіслати сторонам копію даної ухвали.

Запропонувати відповідачу в разі невизнання адміністративного позову у строк до 19 вересня 2014 року подати Черкаському окружному адміністративному суду (18000, м. Черкаси, бульвар Шевченка, 117) письмові заперечення проти позову та відповідні докази на підтвердження своїх заперечень.

Повідомити відповідача, що заперечення можуть бути ним подані у десятиденний строк з дня одержання копії ухвали про відкриття скороченого провадження, а справа буде розглянута не пізніше п'яти днів з дня подання відповідачем заперечення проти позову.

У разі, якщо протягом трьох днів з дня закінчення строку встановленого судом до якого може бути подано заперечення, до суду не надійде заперечення від відповідача, суддя має розглянути справу у строк не пізніше трьох днів.

Якщо відповідачем буде подано заяву про визнання позову, справа буде розглянута не пізніше наступного дня після надходження до суду заяви відповідача про визнання позову.

Ухвала оскарженню не підлягає.

СуддяП.Г. Паламар

СудЧеркаський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення01.09.2014
Оприлюднено22.09.2014
Номер документу40495696
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —823/2614/14

Постанова від 24.09.2014

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

П.Г. Паламар

Ухвала від 01.09.2014

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

П.Г. Паламар

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні