Ухвала
від 17.09.2014 по справі 803/1895/13-а
ЛЬВІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

cpg1251

ЛЬВІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

17 вересня 2014 р. м. Львів № 876/12962/13

Львівський апеляційний адміністративний суд у складі колегії:

головуючого-судді: Савицької Н.В.

суддів: Костіва М.В., Шавеля Р.М.

розглянувши в письмовому провадженні апеляційну скаргу Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації на постанову Волинського окружного адміністративного суду від 20.09.2013 року у справі за адміністративним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Телемережі України» до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації про скасування рішення,-

В С Т А Н О В И В :

06.09.2013 року позивач Товариство з обмеженою відповідальністю «Телемережі України» (надалі ТзОВ «Телемережі України») звернувся в суд із адміністративним позовом до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації про скасування рішення № 567 від 27.08.2013 року «Про анулювання дозволів на експлуатацію РЕЗ, виданих ТОВ «Телемережі України».

Постановою Волинського окружного адміністративного суду від 20.09.2013 року позов задоволено. Суд визнав протиправним та скасував рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації № 567 від 27.08.2013 року «Про анулювання дозволів на експлуатацію РЕЗ, виданих ТОВ «Телемережі України».

Не погодившись із даною постановою, апелянт Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації подав апеляційну скаргу покликаючись на те, що вказана постанова є необґрунтована, прийнята з порушенням норм матеріального та процесуального права.

Апелянт просить суд, постановуВолинського окружного адміністративного суду від 20.09.2013 року скасувати та прийняти нову якою відмовити в позові.

26.08.2014р. апелянт направив на адресу Львівського апеляційного адміністративного суду письмовузаяву про відмову від апеляційної скарги.

Особи, які беруть участь у справі в судове засідання на виклик суду не з'явились хоча, належним чином були повідомлені про час та місце розгляду справи, що не перешкоджає розгляду справи у їх відсутності відповідно до ч.4 ст.196 КАС України.

Заслухавши доповідь судді, дослідивши матеріали справи, колегія суддів вважає, що заява підлягає до задоволення виходячи з наступних підстав.

Відповідно до ч. 4 ст. 193 КАС України особа, яка подала апеляційну скаргу, має право протягом усього часу розгляду справи відмовитися від неї повністю або частково. Питання про прийняття відмови від апеляційної скарги і закриття у зв'язку з цим апеляційного провадження вирішується судом апеляційної інстанції, що розглядає справу, в судовому засіданні за участі сторін та інших осіб, які беруть участь у справі. Про прийняття відмови від скарги та закриття у зв'язку з цим апеляційного провадження суд постановляє ухвалу. Повторне апеляційне оскарження рішення, ухвали суду першої інстанції з тих самих підстав не допускається.

За таких обставин, колегія суддів приходить до висновку, що відмова від апеляційної скарги не суперечить закону і не порушує чиїх-небудь прав, свобод або інтересів а тому, заяву слід задовольнити.

Керуючись ст.ст. 193, 205, 206, 254 КАС України, суд -

У Х В А Л И В :

Заяву Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації задовольнити.

Апеляційне провадження по справі № 876/12962/13 за адміністративним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Телемережі України» до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації про скасування рішення- закрити.

Справу № 803/1895/13-а повернути до Волинського окружного адміністративного суду.

Ухвала набирає законної сили через п'ять днів після направлення копій особам, які беруть участь у справі, та може бути оскаржена протягом двадцяти днів шляхом подання касаційної скарги безпосередньо до суду касаційної інстанції.

Головуючий: Н.В. Савицька

Судді: М.В. Костіва

Р.М. Шавеля

Дата ухвалення рішення17.09.2014
Оприлюднено07.10.2014

Судовий реєстр по справі —803/1895/13-а

Ухвала від 17.09.2014

Адміністративне

Львівський апеляційний адміністративний суд

Савицька Н.В.

Постанова від 20.09.2013

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Волдінер Фелікс Арнольдович

Ухвала від 09.09.2013

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Волдінер Фелікс Арнольдович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні