Ухвала
від 18.09.2014 по справі 911/2070/14
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

01032, м. Київ, вул. Комінтерну, 16 тел. 235-24-26

УХВАЛА

"18" вересня 2014 р. Справа № 911/2070/14

за заявою до боржникаБроварської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Київській області Товариства з обмеженою відповідальністю «Євроформат» (ідентифікаційний код 32932485) про банкрутство Суддя Антонова В.М.

За участю представників згідно протоколу судового засідання

Обставини справи:

В провадженні господарського суду Київської області перебуває справа №911/2070/14 за заявою Броварської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Київській області (далі - кредитор) до боржника Товариства з обмеженою відповідальністю «Євроформат» (далі - боржник) про банкрутство.

Ухвалою господарського суду Київської області від 04.06.2014 прийнято заяву про порушення справи про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю «Євроформат» та призначено проведення підготовчого засідання на 03.07.2014 о 11:20 год.

Ухвалою господарського суду Київської області від 03.07.2014 порушено провадження у справі №911/2070/14 за заявою Броварської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Київській області про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю «Євроформат» (07400, Київська область, м. Бровари, вул. Черняховського, буд. 16-Г, ідентифікаційний код 32932485); визнано безспірні грошові вимоги кредитора Броварської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Київській області до боржника Товариства з обмеженою відповідальністю «Євроформат» в розмірі 19 180 307,00 грн; введено процедуру розпорядження майном Товариства з обмеженою відповідальністю «Євроформат» та призначено розпорядником майна Товариства з обмеженою відповідальністю «Євроформат» арбітражного керуючого Юзвенка Василя Григоровича (свідоцтво Міністерства юстиції України НОМЕР_1 від 29.03.2013, адреса для листування: АДРЕСА_1).

04.07.2014 оприлюднено на офіційному веб-сайті Вищого господарського суду України оголошення про порушення господарським судом Київської області справи про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю «Євроформат» та призначено попереднє засідання господарського суду на 18.09.2014.

На виконання вимог ухвали про порушення провадження у справі про банкрутство від 03.08.2014 та відповідно до статей 16, 22, 23 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» розпорядником майна боржника у справі №911/2070/14 подано на затвердження суду звіт про розгляд кредиторських вимог заявлених до Товариства з обмеженою відповідальністю «Євроформат» станом на 29.08.2014 до якого включено100 відсотків кредиторських вимог Броварської ОДПІ ГУ Міндоходів у Київській області у сумі 19 180 307 (третя черга).

01.09.2014 через канцелярію господарського суду Київської області від арбітражного керуючого Юзвенка Василя Григоровича надійшло клопотання №0109/01 від 01.09.2014 (вх. №17941/14) про стягнення заборгованості з оплати послуг арбітражному керуючому за виконання ним повноважень розпорядника майна.

01.09.2014 через канцелярію господарського суду Київської області від арбітражного керуючого Юзвенка Василя Григоровича надійшло клопотання №2908/01 від 29.08.2014 (вх. №17942/14) про відсторонення керівника боржника від посади та покладання виконання його обов'язків на розпорядника майна.

Ухвалами господарського суду Київської області від 03.09.2014 подані клопотання призначені до розгляду на 18.09.2014.

У судове засідання 18.09.2014 представники боржника належним чином повідомлені про дату, час та місце судового засідання, не з'явились, про причини неявки суд не повідомили.

У судовому засіданні 18.09.2014 розглядається реєстр вимог кредиторів Товариства з обмеженою відповідальністю «Євроформат».

Присутні в судовому засіданні 20.02.2014 року представники заявника та арбітражний керуючий у справі про банкрутство ТОВ «Євроформат» просили суд затвердити реєстр вимог кредиторів боржника.

Суд дослідивши матеріали справи та заслухавши пояснення учасників у справі про банкрутство, встановив наступне.

Згідно частини 8 статті 23 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» вимоги конкурсних кредиторів, визнані боржником або господарським судом, вносяться розпорядником майна до реєстру вимог кредиторів.

Відповідно абзаців 6, 7 частини 2 статті 25 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» у реєстрі вимог кредиторів повинні міститися відомості про кожного кредитора, розмір його вимог за грошовими зобов'язаннями, черговість задоволення кожної вимоги; неустойка (штраф, пеня) враховується в реєстрі вимог кредиторів окремо від основних зобов'язань у шосту чергу та може бути предметом мирової угоди.

Згідно частини 2 статті 25 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» у попередньому засіданні господарський суд розглядає всі вимоги кредиторів, у тому числі щодо яких були заперечення боржника і які не були внесені розпорядником майна до реєстру вимог кредиторів, а також ті, що визнані боржником та внесені розпорядником майна до реєстру вимог кредиторів, і вирішує питання про його затвердження; за результатами розгляду вимог кредиторів господарський суд виносить ухвалу, в якій зазначаються: розмір та перелік усіх визнаних судом вимог кредиторів, які вносяться розпорядником майна до реєстру вимог кредиторів; розмір та перелік не визнаних судом вимог кредиторів; дата проведення зборів кредиторів та комітету кредиторів;дата підсумкового засідання суду, на якому буде винесено ухвалу про санацію боржника чи постанову про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури, чи ухвалу про припинення провадження у справі про банкрутство або ухвалу про продовження строку процедури розпорядження майном та відкладення підсумкового засідання суду, яке має відбутися у строки, встановлені частиною другою статті 22 цього Закону.

Розпорядник майна подав до суду реєстр вимог кредиторів боржника ТОВ «Євроформат» до якого включено вимоги кредитора Броварської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Київській області у розмірі 19 180 307,00 грн. (третя черга).

Інших письмових заяв з кредиторськими вимогами до ТОВ «Євроформат», в порядку статті 23 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», до Господарського суду Київської області не надходило.

За результатами розгляду справи в попередньому засіданні суд прийшов до висновку про затвердження реєстру вимог кредиторів ТОВ «Євроформат», в наступному складі:

- Броварська об'єднана державна податкова інспекція Головного управління Міндоходів у Київській області у розмірі 19 180 307,00 грн. (третя черга).

Відповідно до частини 4 статті 23 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» особи, вимоги яких заявлені після закінчення строку, встановленого для їх подання, або не заявлені взагалі, не є конкурсними кредиторами, а їх вимоги погашаються в шосту чергу в ліквідаційній процедурі; відповідне правило не поширюється на вимоги кредиторів щодо виплати заробітної плати, авторської винагороди, аліментів, а також на вимоги щодо відшкодування шкоди, заподіяної життю та здоров'ю громадян, сплати страхових внесків на загальнообов'язкове державне пенсійне та інше соціальне страхування.

У судовому засіданні 18.09.2014 розглянувши клопотання арбітражного керуючого Юзвенка В.Г. про стягнення заборгованості з оплати послуг арбітражному керуючому за виконання ним повноважень розпорядника майна, судом встановлено, що в своїй заяві арбітражний керуючий Юзвенко В.Г. просить: стягнути з заявника (ініціюючого кредитора) Броварської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Київській області на користь Юзвенка В.Г. оплату послуг арбітражного керуючого за період виконання ним обов'язків розпорядника майна у справі № 911/2070/14 про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю «Євроформат» з 03.07.2014 по 01.09.2014 у розмірі 4 872,00 грн.

Заява арбітражного керуючого Юзвенка В.Г. обґрунтована тим, що ним під час виконання повноважень розпорядника майна ТОВ «Євроформат» належним чином виконувались обов'язки, передбачені ст. 41 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом». Відповідно до п. 5 резолютивної частини ухвали господарського суду Київської області від 03.07.2014 встановлено оплату послуг (грошову винагороду) розпорядника майна боржника у розмірі двох мінімальних заробітних плат (2 436,00 грн.) за кожний місяць виконання ним повноважень, шляхом її авансування заявником у відповідності до ст. 115 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом».

Статтею 115 Закону про банкрутство передбачено, що арбітражний керуючий (розпорядник майна, керуючий санацією, ліквідатор) виконує повноваження за грошову винагороду. Грошова винагорода арбітражного керуючого за виконання повноважень розпорядника майна визначається в розмірі двох мінімальних заробітних плат за кожний місяць виконання ним повноважень або в розмірі середньомісячної заробітної плати керівника боржника за останні дванадцять місяців його роботи до порушення провадження у справі про банкрутство, якщо такий розмір перевищує дві мінімальні заробітні плати. Розмір грошової винагороди арбітражного керуючого за виконання повноважень розпорядника майна не може перевищувати п'яти мінімальних заробітних плат за кожний місяць виконання ним повноважень. Право вимоги грошової винагороди виникає в арбітражного керуючого в останній день кожного календарного місяця виконання ним повноважень розпорядника майна боржника. Сплата грошової винагороди арбітражному керуючому (розпоряднику майна) здійснюється шляхом її авансування заявником (кредитором або боржником) у розмірі, зазначеному у цій частині. Сума авансового платежу вноситься на депозитний рахунок нотаріуса та виплачується арбітражному керуючому (розпоряднику майна) за кожний місяць виконання ним повноважень розпорядника майна. Звіт про нарахування та виплату грошової винагороди, здійснення та відшкодування витрат за підсумками процедур розпорядження майном, санації, ліквідації подається арбітражним керуючим до господарського суду за п'ять днів до закінчення відповідної процедури, розглядається судом та затверджується ухвалою, що може бути оскаржена у встановленому порядку.

Як зазначалося вище, ухвалою господарського суду Київської області від 03.07.2014, а саме п. 5 резолютивної частини встановлено оплату послуг (грошову винагороду) розпорядника майна боржника у розмірі двох мінімальних заробітних плат за кожний місяць виконання ним повноважень, шляхом її авансування заявником у відповідності до статті 115 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», отже заявлена сума 4 872,00 грн. є обґрунтованою та згідно ст. 115 Закону про банкрутство підлягає затвердженню.

На підставі викладеного вище суд дійшов висновку, що заява арбітражного керуючого Юзвенка В.Г. про стягнення оплати послуг арбітражного керуючого за виконання ним повноважень розпорядника майна підлягає задоволенню.

У судовому засіданні 18.09.2014 було розглянуто клопотання розпорядника майна Товариства з обмеженою відповідальністю «Євроформат» арбітражного керуючого Юзвенка В.Г. про усунення від посади керівника ТОВ «Євроформат» Кірьянова Валерія Михайловича та покладення виконання його обов'язків на розпорядника майна боржника арбітражного керуючого Юзвенка Василя Григоровича.

У даному судовому засідання розпорядник майна боржника арбітражний керуючий Юзвенко В.Г. підтримав подане через канцелярію суду вищевказане клопотання, посилався на бездіяльність керівника Товариства з обмеженою відповідальністю «Євроформат» у співпраці з розпорядником майна, що ускладнює та, серед іншого, унеможливлює виконання ним своїх обов'язків та просив суд його задовольнити.

Присутні у судовому засіданні представник кредитора надав суду усні пояснення щодо заявленого клопотання про відсторонення керівника боржника та покладення обов'язків керівника на розпорядника майна, відповідно до яких не заперечував щодо задоволення вищенаведеного клопотання.

Слід зазначити, що основним завданням процедури розпорядження майном боржника є створення сприятливих економічних умов для переходу до інших судових процедур. При цьому, вживаються заходи для збереження майна (ліквідаційної маси) боржника шляхом застосування спеціальних або традиційних заходів (мораторій на задоволення вимог кредиторів, заборона на ліквідацію або реорганізацію боржника, обмеження на проведення певних майнових дій, призначення посадової контролюючої особи - арбітражного керуючого, тощо).

Розглянувши подане клопотання, дослідивши матеріали справи та заслухавши пояснення представників учасників провадження у справі, суд встановив, що відповідно до ч. 3 ст. 22 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» , розпорядник майна зобов'язаний: розглядати зави кредиторів про грошові вимоги до боржника, які надійшли в установленому цим Законом порядку; вести реєстр вимог кредиторів; повідомляти кредиторів про результати розгляду їхніх вимог; вживати заходів для захисту майна боржника; аналізувати фінансово-господарську діяльність, інвестиційне становище боржника та його становище на ринках; виявляти (за наявності) ознаки фіктивного банкрутства, доведення до банкрутства, приховування стійкої неспроможності, незаконних дій у разі банкрутства; скликати збори кредиторів та організовувати їх проведення; надавати державному органу з питань банкрутства відомості, необхідні для ведення Єдиного реєстру підприємств, щодо яких порушено справу про банкрутство; надавати господарському суду та комітету кредиторів звіт про свою діяльність, відомості про фінансове становище боржника, пропозиції щодо можливості відновлення платоспроможності боржника; не пізніше двох місяців від дня порушення провадження у справі про банкрутство разом з боржником організувати та забезпечити проведення інвентаризації майна боржника та визначити його вартість; брати участь у розробці плану санації у випадках, передбачених цим Законом, та за можливості проведення санації боржника розробити разом з боржником не пізніше двох місяців від дня порушення провадження у справі про банкрутство план санації боржника та подати його на розгляд комітету кредиторів; виконувати інші функції, передбачені цим Законом.

Статтею 18 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» у процедурі розпорядження майном за клопотанням розпорядника майна , сторін або інших учасників справи про банкрутство, що містить підтверджені відомості про перешкоджання керівником боржника виконанню повноважень розпорядника майна, а також про вчинення керівником боржника дій, що порушують права та законні інтереси боржника або кредиторів, господарський суд має право відсторонити керівника боржника від посади та покласти виконання його обов'язків на розпорядника майна.

Приписами частин 12, 13 статті 22 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» передбачено, що повноваження керівника боржника та виконавчих органів його управління, покладені на них відповідно до законодавства чи установчих документів, можуть бути припинені в разі, якщо ними не вживаються заходи щодо забезпечення збереження майна боржника, створюються перешкоди діям розпорядника майна чи допускаються інші порушення законодавства.

У разі виявлення зазначених обставин за клопотанням кредиторів або інших учасників справи про банкрутство ухвалою господарського суду повноваження керівника та виконавчих органів управління боржника припиняються, а виконання відповідних обов'язків тимчасово покладається на розпорядника майна до призначення в порядку, визначеному законодавством та установчими документами, нового керівника та виконавчих органів управління боржника.

З аналізу вказаних приписів законодавства слідує, що у разі наявності будь-яких обставин, що свідчать про неправомірність дій керівника боржника, наслідком яких є порушення прав та законних інтересів боржника і кредиторів, господарський суд за відповідною заявою має перевірити дотримання керівником боржника норм чинного законодавства, в тому числі законодавства про банкрутство.

01.09.2014 до господарського суду Київської області звернувся розпорядник майна із клопотанням про відсторонення керівника боржника від виконання ним своїх обов'язків та покладення їх на розпорядника майна. Клопотання обґрунтовано тим, що керівник боржника ухиляється від надання інформації щодо майнових активів підприємства, не допускає розпорядника майна до приміщень боржника, не надає відповідну документацію, що свідчить про перешкоду діяльності розпорядника майна та порушення Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» .

З наданих суду документів, встановлено, що розпорядник майна боржника арбітражний керуючий Юзвенко В.Г. на виконання вимог ст.22 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» , звертався (запитами розпорядника майна) до керівника боржника про отримання документації та відомостей стосовно діяльності ТОВ «Євроформат». Цим же запитом розпорядник майна просив директора ТОВ «Євроформат» разом з розпорядником майна організувати та забезпечити проведення інвентаризації майна боржника та визначити його вартість.

В період з 03.07.2014 по 29.08.2014, розпорядником майна інвентаризація майна боржника не проводилась, оскільки за місцезнаходженням боржника керівні органи не знаходяться, а встановити місце з якого проводилось щоденне керування діяльністю юридичної особи (переважно знаходиться керівництво) та здійснюється управління і облік, як це передбачено ст. 93 ЦК України, розпоряднику майна не вдається можливим.

Як зазначає розпорядник майна, поштова кореспонденція (запити розпорядника майна), що надсилались поштою на адресу, вказану у витягу з ЄДР, повертається, директор на зв'язок не виходить, засновник (учасник) також на поштову кореспонденцію не відповідає (копії наявні в матеріалах справи).

Отже, матеріалами справи підтверджується, що розпорядник майна боржника арбітражний керуючий Юзвенко В.Г. вжив залежні від нього заходи, спрямовані на ведення співпраці з керівником боржника з питань, що стосуються виконання функцій розпорядника майна ТОВ «Євроформат» та забезпечення майнових інтересів кредитора, але вони не дали позитивних результатів з причин, які перебувають поза його волею.

Описані вище обставини свідчать про те, що керівником боржника було порушено норми ст. 22 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» , щодо фактичного перешкоджання керівником боржника законним діям розпорядника майна, що на думку суду може завдати шкоди його кредиторам та самому підприємству боржника.

Як слідує з норм ст. 18 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» , відсторонення керівника боржника від посади є одним з заходів забезпечення вимог кредиторів.

Відтак, арбітражний керуючий Юзвенко В.Г., обґрунтовуючи заяву про відсторонення керівника боржника, довів суду беззаперечні докази умисного перешкоджання діям розпорядника майна та затягування процесу банкрутства незаконними діями боржника, наслідком яких, відповідно до ст. 18 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» , може бути порушено права та законні інтереси боржника і його кредиторів.

Пунктом 1 ч. 1 ст. 77 ГПК України передбачено, що в разі нез'явлення в засідання представників сторін, інших учасників судового процесу, розгляд справи підлягає відкладенню.

Відповідно до п. 3 ч. 1 ст. 77 ГПК України господарський суд відкладає в межах строків, встановлених статтею 69 цього Кодексу, розгляд справи, в разі необхідності витребування нових доказів.

Враховуючи вищевикладене, у зв'язку з необхідністю витребування додаткових документів господарський суд Київської області відкладає розгляд справи на більш пізніший строк.

Керуючись ЗУ «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», ст. 77, 86 ГПК України, господарський суд, -

ухвалив:

1. Визнати вимоги кредиторів боржника Товариства обмеженою відповідальністю «Євроформат» (ідентифікаційний код 32932485) в сумі 19 180 307,00 грн. та затвердити реєстр вимог кредиторів в наступному складі:

- Броварська об'єднана державна податкова інспекція Головного управління Міндоходів у Київській області у розмірі 19 180 307,00 грн. (третя черга).

2. Встановити, що вимоги кредиторів, що заявлені до боржника Товариства обмеженою відповідальністю «Євроформат» після 07.08.2014 або не заявлені взагалі, відповідно до ч.4 ст. 23 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» - не є конкурсними кредиторами, а їх вимоги погашаються в шосту чергу в ліквідаційній процедурі, окрім вимог кредиторів щодо виплати заробітної плати, авторської винагороди, аліментів, а також на вимоги щодо відшкодування шкоди, заподіяної життю та здоров'ю громадян, сплати страхових внесків на загальнообов'язкове державне пенсійне та інше соціальне страхування.

3. Зобов'язати розпорядника майна боржника арбітражного керуючого Юзвенка Василя Григоровича організувати проведення загальних зборів кредиторів боржника за місцезнаходженням Товариства обмеженою відповідальністю «Євроформат». Повідомити учасників у справі про банкрутство про місце, дату і час проведення зборів кредиторів боржника, належні докази чого надати суду. Скликання перших загальних зборів кредиторів провести до 23.10.2014.

4. Зобов'язати збори кредиторів Товариства обмеженою відповідальністю «Євроформат» створити комітет кредиторів. Провести збори комітету кредиторів боржника до 23.10.2014.

5. Зобов'язати розпорядника майна боржника арбітражного керуючого Юзвенка Василя Григоровича надати суду протокольне рішення зборів кредиторів боржника про утворення та склад комітету кредиторів боржника та протокол зборів комітету кредиторів боржника з прийнятим рішенням щодо введення наступної судової процедури.

6. Підсумкове засідання суду призначити на 23.10.2014 о 10:00 год. Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду Київської області (м. Київ, вул. Комінтерну, 16, зал судових засідань №3).

7. Клопотання арбітражного керуючого №0109/01 від 01.09.2014 (вх. №17941/14) про стягнення заборгованості з оплати послуг арбітражному керуючому за виконання ним повноважень розпорядника майна задовольнити.

8. Затвердити оплату послуг арбітражного керуючого Юзвенка Василя Григоровича за час виконання ним повноважень розпорядника майна Товариства з обмеженою відповідальністю «Євроформат» (ідентифікаційний код 32932485) за період з 03.07.2014 по 01.09.2014 у розмірі 4 872,00 грн.

9. Відсторонити керівника Товариства з обмеженою відповідальністю «Євроформат» (07400, Київська область, м. Бровари, вул. Черняхівського, б. 16 Г; ідентифікаційний код 32932485) Кірьянова Валерія Михайловича від займаної ним посади та покласти обов'язки керівника Товариства з обмеженою відповідальністю «Євроформат» (07400, Київська область, м. Бровари, вул. Черняхівського, б. 16 Г; ідентифікаційний код 32932485) на розпорядника майна боржника арбітражного керуючого Юзвенка Василя Григоровича (Свідоцтво НОМЕР_1 від 29.03.2013).

10. Зобов'язати Кірьянова Валерія Михайловича у п'ятиденний термін з дня набрання цією ухвалою законної сили передати розпоряднику майна боржника арбітражному керуючому Юзвенку Василю Григоровичу (Свідоцтво НОМЕР_1 від 29.03.2013) печатку, штампи, бухгалтерську та податкову звітність, фінансово-господарську документацію, цінні папери, матеріальні та інші цінності.

11. Зобов'язати Державного реєстратора відділу державної реєстраційної служби Броварського міськрайонного управління юстиції внести до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців відомості щодо зміни керівника Товариства з обмеженою відповідальністю «Євроформат» (07400, Київська область, м. Бровари, вул. Черняхівського, б. 16 Г; ідентифікаційний код 32932485).

12. Копію ухвали направити сторонам, арбітражному керуючому Юзвенку В.Г., органу примусового виконання судових рішень та відділу державної реєстраційної служби Броварського міськрайонного управління юстиції для її виконання в порядку, встановленому Законом України «Про виконавче провадження» та Законом України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців» відповідно, Головному управлінню юстиції у Київській області Міністерства юстиції України.

Суддя В.М. Антонова

СудГосподарський суд Київської області
Дата ухвалення рішення18.09.2014
Оприлюднено07.10.2014
Номер документу40720553
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —911/2070/14

Ухвала від 20.10.2015

Господарське

Господарський суд Київської області

Антонова В.М.

Ухвала від 28.09.2015

Господарське

Господарський суд Київської області

Антонова В.М.

Постанова від 15.09.2015

Господарське

Вищий господарський суд України

Куровський C.B.

Ухвала від 03.09.2015

Господарське

Вищий господарський суд України

Куровський C.B.

Ухвала від 20.07.2015

Господарське

Вищий господарський суд України

Куровський C.B.

Постанова від 26.05.2015

Господарське

Київський апеляційний господарський суд

Шипко В.В.

Ухвала від 15.05.2015

Господарське

Київський апеляційний господарський суд

Шипко В.В.

Ухвала від 30.04.2015

Господарське

Київський апеляційний господарський суд

Верховець А.А.

Ухвала від 27.04.2015

Господарське

Київський апеляційний господарський суд

Верховець А.А.

Ухвала від 17.03.2015

Господарське

Господарський суд Київської області

Антонова В.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні