Ухвала
від 17.10.2014 по справі 807/3221/14
ЗАКАРПАТСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАКАРПАТСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про відкриття скороченого провадження в адміністративній справі

17 жовтня 2014 рокум. Ужгород№ 807/3221/14

Суддя Закарпатського окружного адміністративного суду Гаврилко С.Є., вирішуючи питання про відкриття провадження в адміністративній справі за позовною заявою Ужгородської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Закарпатській області до Товариства з обмеженою відповідальністю "Оріяна-2" про припинення юридичної особи, -

В С Т А Н О В И В:

До Закарпатського окружного адміністративного суду звернулася із позовною заявою Ужгородська об'єднана державна податкова інспекція Головного управління Міндоходів у Закарпатській області до Товариства з обмеженою відповідальністю "Оріяна-2" якою просить суд: 1. Прийняти адміністративний позов до провадження та розглянути в порядку ст. 183-2 КАС України; 2. Розглянути справу без участі Інспекції; 3. Винести рішення, яким припинити юридичну особу - Товариство з обмеженою відповідальністю "Оріяна-2" (88000, Закарпатська область, Ужгородський район, с. Оноківці, академмістечко "Оріяна", вул. Марійки Підгірянки, буд. 7, павільйон ТОВ "Оріяна-2", код ЄДРПОУ - 20464658); 4. Направити Інспекції та Відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, легалізації об'єднань громадян по Ужгородському району та м. Чоп Реєстраційної служби Ужгородського міськрайонного управління юстиції копію судового рішення.

Форма і зміст позовної заяви відповідає вимогам статей 105 та 106 КАС України. Позивача звільнено від сплати судового збору на підставі статті 5 частини 1 пункту 21 Закону України "Про судовий збір".

Підстави для повернення позовної заяви, залишення її без розгляду або відмови у відкритті провадження, встановлені КАС України, відсутні.

Відповідно до статті 183-2 частини 1 пункту 3 КАС України, скорочене провадження застосовується в адміністративних справах щодо припинення за зверненням суб'єкта владних повноважень юридичних осіб чи підприємницької діяльності фізичних осіб - підприємців у випадках, передбачених законом, чи відміни державної реєстрації припинення юридичних осіб або підприємницької діяльності фізичних осіб - підприємців.

Керуючись статтями 104-107, 110, 165, 183-2 КАС України, суд, -

У Х В А Л И В:

Відкрити скорочене провадження у адміністративній справі за позовною заявою Ужгородської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Закарпатській області до Товариства з обмеженою відповідальністю "Оріяна-2" про припинення юридичної особи

Копію ухвали про відкриття скороченого провадження в адміністративній справі надіслати особам, які беруть участь у справі, разом з витягом про їхні процесуальні права та обов'язки.

Запропонувати відповідачеві в строк до 28 жовтня 2014 року надати суду письмові заперечення проти позову та необхідні документи або заяву про визнання позову. Якщо справа розглядається судом за місцезнаходженням відповідача, то заперечення проти позову чи заява про визнання позову мають бути подані безпосередньо до канцелярії суду.

Відповідно до статті 183-2 частини 4 КАС України, у разі неподання відповідачем заперечення проти позову суд, оцінивши повідомлені позивачем обставини, за наявності достатніх підстав приймає законне та обґрунтоване судове рішення. У разі недостатності повідомлених позивачем обставин або якщо за результатами розгляду поданого відповідачем заперечення суд прийде до висновку про неможливість ухвалення законного і обґрунтованого судового рішення без проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть участь у справі, суд розглядає справу за загальними правилами КАС України, про що постановляє ухвалу, яка не підлягає оскарженню.

Справа буде розглянута суддею Гаврилко С.Є. в порядку скороченого провадження.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя С.Є. Гаврилко

Дата ухвалення рішення17.10.2014
Оприлюднено30.10.2014
Номер документу41101091
СудочинствоАдміністративне
Сутьприпинення юридичної особи

Судовий реєстр по справі —807/3221/14

Ухвала від 05.11.2014

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Гаврилко С.Є.

Ухвала від 17.10.2014

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Гаврилко С.Є.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні