Ухвала
від 05.11.2014 по справі 807/3221/14
ЗАКАРПАТСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАКАРПАТСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

і м е н е м У к р а ї н и

про залишення позовної заяви без розгляду

05 листопада 2014 рокум. Ужгород№ 807/3221/14

Закарпатський окружний адміністративний суд у складі головуючого судді Гаврилко С.Є., розглянувши в порядку скороченого провадження адміністративну справу за позовною заявою Ужгородської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Закарпатській області до Товариства з обмеженою відповідальністю «Оріяна-2» про припинення юридичної особи, -

В С Т А Н О В И В:

Ужгородська об'єднана державна податкова інспекція Головного управління Міндоходів у Закарпатській області звернулася до Закарпатського окружного адміністративного суду з позовною заявою до Товариства з обмеженою відповідальністю «оріяна-2», якою просить суд: 1. Прийняти адміністративний позов до провадження суду та розглянути в порядку ст. 183-2 КАС України; 2. Розглянути справу без участі інспекції; 3. Винести рішення, яким припинити юридичну особу - Товариство з обмеженою відповідальністю «Оріяна-2» (88000, Закарпатська область, Ужгородський район, с. Оноковці, Академмістечко «Оріяна», вул. Марійки Підгірянки, буд. 7, павільйон ТОВ «Оріяна-2», код ЄДРПОУ - 20464658); 4. Направити інспекції та Відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, легалізації об'єднань громадян по Ужгородському району та м. Чом Реєстраційної служби Ужгородського міськрайонного управління юстиції копію судового рішення.

03 листопада 2014 року на адресу Закарпатського окружного адміністративного суду надійшла заява, відповідно до якої позивач відкликає позовну заяву. У зв'язку з чим просить суд залишити позовну заяву без розгляду.

Відповідно до статті 155 частини 1 пункту 5 КАС України суд залишає позовну заяву без розгляду, якщо надійшло клопотання позивача про відкликання позовної заяви.

На підставі наведеного та керуючись статтями 155, 165 КАС України, суд -

У Х В А Л И В :

Позовну заяву Ужгородської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Закарпатській області до Товариства з обмеженою відповідальністю «Оріяна-2» - залишити без розгляду .

Особа, позовна заява якої залишена без розгляду, після усунення підстав, з яких заява була залишена без розгляду, має право звернутися до адміністративного суду в загальному порядку.

Ухвала суду може бути оскаржена до Львівського апеляційного адміністративного суду протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали, а у разі застосування судом частини третьої статті 160 КАС України, а також постановлення ухвали в письмовому провадженні або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали. Апеляційна скарга подається через Закарпатський окружний адміністративний суд з одночасним надсиланням її копії до суду апеляційної інстанції. Якщо суб'єкта владних повноважень у випадках та порядку, передбачених статтею 167 частиною 4 КАС України, було повідомлено про можливість отримання копії ухвали суду безпосередньо в суді, то п'ятиденний строк на апеляційне оскарження ухвали суду обчислюється з наступного дня після закінчення п'ятиденного строку з моменту отримання суб'єктом владних повноважень повідомлення про можливість отримання копії ухвали суду. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження.

СуддяС.Є. Гаврилко

Дата ухвалення рішення05.11.2014
Оприлюднено10.11.2014
Номер документу41241553
СудочинствоАдміністративне
Сутьприпинення юридичної особи

Судовий реєстр по справі —807/3221/14

Ухвала від 05.11.2014

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Гаврилко С.Є.

Ухвала від 17.10.2014

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Гаврилко С.Є.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні