Ухвала
від 06.11.2014 по справі 819/2582/14-а
ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД УХВАЛА про відкриття провадження в адміністративній справі Справа № 819/2582/14-a 06 листопада 2014 року                                                                           м. Тернопіль Суддя Тернопільського окружного адміністративного суду Чепенюк О.В., розглянувши матеріали адміністративного позову управління Пенсійного фонду України у Волочиському районі Хмельницької області до товариства з обмеженою відповідальністю «Агрофірма Полянська» про стягнення заборгованості, ВСТАНОВИВ: Управління Пенсійного фонду України у Волочиському районі Хмельницької області звернулося до суду з адміністративним позовом до товариства з обмеженою відповідальністю «Агрофірма Полянська» про стягнення заборгованості по відшкодуванню фактичних витрат на виплату та доставку пенсій, призначених на пільгових умовах, у розмірі 54 грн. 36 коп. Зазначений спір виник із публічно-правових відносин, відповідно до статті 17 Кодексу адміністративного судочинства України (далі – КАС України) його вирішення належить до юрисдикції адміністративних судів. Позовна заява за формою та змістом відповідає вимогам, встановленим статтею 106 КАС України. Адміністративний позов подано у строк, встановлений законом. Підстави для повернення позовної заяви, залишення її без розгляду або відмови у відкритті провадження в адміністративній справі, встановлені КАС України, відсутні. Керуючись статтею 107 КАС України, суддя УХВАЛИВ: Відкрити провадження в даній адміністративній справі. Призначити справу до судового розгляду у відкритому судовому засіданні на 18 листопада 2014 року о 11:00 год. в залі судових засідань Тернопільського окружного адміністративного суду, розташованого за адресою: м. Тернопіль, вул. Кн. Острозького, 20. Запропонувати відповідачу подати суду до судового засідання письмові заперечення проти позову та докази, які у нього є. В судове засідання викликати представників сторін, яким необхідно мати при собі документ, який посвідчує їх особу, та довіреність на здійснення представництва в суді. Справа розглядатиметься суддею одноособово. Копію ухвали невідкладно надіслати особам, які беруть участь у справі, разом з витягом про їхні процесуальні права та обов'язки. Ухвала набирає законної сили з моменту постановлення і не може бути оскаржена. Суддя                                                                                                    Чепенюк О.В. Копія вірна Суддя                                                                                                    Чепенюк О.В.

СудТернопільський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення06.11.2014
Оприлюднено10.11.2014
Номер документу41229487
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —819/2582/14-а

Ухвала від 16.03.2015

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Чепенюк О.В.

Ухвала від 25.03.2015

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Чепенюк О.В.

Постанова від 18.11.2014

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Чепенюк О.В.

Ухвала від 06.11.2014

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Чепенюк О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні