Ухвала
від 16.03.2015 по справі 819/2582/14-а
ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

Справа № 819/2582/14-a

16 березня 2015 року м.Тернопіль

Суддя Тернопільського окружного адміністративного суду Чепенюк О.В., розглянувши заяву управління Пенсійного фонду України в місті Тернополі про заміну сторони виконавчого провадження по виконанню судового рішення в адміністративній справі за позовом управління Пенсійного фонду України у Волочиському районі Хмельницької області до товариства з обмеженою відповідальністю "Агрофірма Полянська" про стягнення заборгованості,

ВСТАНОВИВ:

Постановою Тернопільського окружного адміністративного суду від 18 листопада 2014 року адміністративний позов управління Пенсійного фонду України у Волочиському районі Хмельницької області до товариства з обмеженою відповідальністю "Агрофірма Полянська" про стягнення заборгованості по відшкодуванню фактичних витрат на виплату та доставку пенсій, призначених на пільгових умовах, у розмірі 54 грн. 36 коп. задоволено повністю, 08 грудня 2014 року за судовим рішенням видано виконавчий лист.

16 березня 2015 року до Тернопільського окружного адміністративного суду звернулося управління Пенсійного фонду України в місті Тернополі з заявою про заміну сторони виконавчого провадження (стягувача) з управління Пенсійного фонду України у Волочиському районі Хмельницької області на управління Пенсійного фонду України в місті Тернополі.

Відповідно до положень статті 264 Кодексу адміністративного судочинства України (далі – КАС України), у разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження за поданням державного виконавця або за заявою заінтересованої особи суд може замінити сторону виконавчого провадження її правонаступником. Суд розглядає питання про заміну сторони виконавчого провадження в десятиденний строк у судовому засіданні з повідомленням державного виконавця або заінтересованої особи, що звернулися з поданням (заявою), та осіб, які беруть участь у справі.

За таких обставин, суд вважає за необхідне призначити судове засідання для розгляду питання про заміну сторони виконавчого провадження.

Керуючись статтею 264 КАС України, суддя

УХВАЛИВ:

Призначити до розгляду в судовому засіданні питання про заміну сторони виконавчого провадження на 25 березня 2015 року о 15:00 год. в залі судових засідань Тернопільського окружного адміністративного суду, розташованого за адресою: м. Тернопіль, вул. Кн. Острозького, 20.

Зобов"язати заінтересовану особу – управління Пенсійного фонду України в місті Тернополі подати суду належним чином засвідчені докази на підтвердження повноважень особи, яка підписала заяву про заміну сторони виконавчого провадження.

Зобов"язати управління Пенсійного фонду України у Волочиському районі Хмельницької області подати суду до судового засідання належним чином засвідчену копію постанови про відкриття виконавчого провадження.

В судове засідання викликати державного виконавця, осіб, які беруть участь у справі, та заінтересовану особу – управління Пенсійного фонду України в місті Тернополі, яким необхідно мати при собі документ, який посвідчує їх особу, а представнику, крім того, довіреність на здійснення представництва в суді.

Копію ухвали надіслати Другому відділу державної виконавчої служби Тернопільського міського управління юстиції, особам, які беруть участь у справі, та заінтересованій особі управлінню Пенсійного фонду України в місті Тернополі.

Ухвала набирає законної сили з моменту постановлення і не може бути оскаржена.

Суддя                                                                                                    Чепенюк О.В.

Копія вірна

Суддя                                                                                                    Чепенюк О.В.

СудТернопільський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення16.03.2015
Оприлюднено04.04.2016
Номер документу56816840
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —819/2582/14-а

Ухвала від 16.03.2015

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Чепенюк О.В.

Ухвала від 25.03.2015

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Чепенюк О.В.

Постанова від 18.11.2014

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Чепенюк О.В.

Ухвала від 06.11.2014

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Чепенюк О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні