Ухвала
від 09.10.2014 по справі 297/2399/14-ц
БЕРЕГІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 297/2399/14-ц

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі та призначення її до розгляду

09 жовтня 2014 року м. Берегово

Суддя Берегівського районного суду Закарпатської області Гецко Ю. Ю., перевіривши позовну заяву Товариство з обмеженою відповідальністю «Центр медичної реабілітації та санаторно-курортного лікування «ЗАКАРПАТТЯ» до ОСОБА_1 про зобов’язання до виконання обов’язку передачі документів кадрового обліку працівників Товариства,

встановив:

Товариство з обмеженою відповідальністю «Центр медичної реабілітації та санаторно-курортного лікування «ЗАКАРПАТТЯ» звернулася до суду з позовною заявою до ОСОБА_1 про зобов’язання до виконання обов’язку передачі документів кадрового обліку працівників Товариства.

Враховуючи, що позов подано з додержанням вимог ст. ст. 119, 120 ЦПК України, при цьому підстав для залишення без руху та повернення позову, згідно ст. 121 ЦПК України не має, знаходжу можливим відкрити провадження у справі та призначити справу до судового розгляду без проведення попереднього судового засідання, вважаючи що проведення такого не є необхідним.

Керуючись ст. ст. 11, 122, 127 ЦПК України,

ухвалив:

Відкрити провадження у справі за позовом Товариство з обмеженою відповідальністю «Центр медичної реабілітації та санаторно-курортного лікування «ЗАКАРПАТТЯ» до ОСОБА_1 про зобов’язання до виконання обов’язку передачі документів кадрового обліку працівників Товариства.

Призначити справу до судового розгляду в Берегівському районному суді Закарпатської області на 30.10.2014 року на 14:30 год.

Запропонувати відповідачам по справі подати в строк до початку розгляду справи по суті письмові заперечення проти заявлених вимог із зазначенням доказів, що підтверджують їх заперечення.

В судове засідання, яке відбудеться в приміщенні Берегівського районного суду, викликати сторони по справі.

Надіслати відповідачам по справі копію позову з доданими до нього матеріалами.

Роз’яснити відповідачам, що останні, згідно ст. 123 ЦПК України мають право пред’явити зустрічний позов до початку розгляду справи по суті.

Роз’яснити сторонам, що останні зобов’язані подати свої докази до суду до початку розгляду справи по суті. Докази, подані з порушенням даних вимог, не приймаються, якщо сторона не доведе, що докази подано несвоєчасно з поважних причин.

Роз’яснити сторонам, що останні до початку розгляду справи по суті, зобов’язані повідомити суд про всі відомі їм рішення судів, що стосуються предмету спору, а також про всі відомі їм незавершені судові провадження, що стосуються предмету спору.

Роз’яснити сторонам, що заява про виклик свідка має бути подана до початку розгляду справи по суті. Клопотання про витребування доказів має бути подано до початку розгляду справи по суті, із долученням відомостей про неможливість отримання таких доказів особисто стороною або іншою особою, яка бере участь у справі.

Надіслати сторонам по справі копію ухвали про відкриття провадження у справі.

Ухвала може бути оскаржена лише щодо недотримання правил підсудності, у встановлений законом строк і порядок, передбачений ст. ст. 293, 294 ЦПК України, в іншій його частині ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:

ОСОБА_2

Дата ухвалення рішення09.10.2014
Оприлюднено21.11.2014
Номер документу41420561
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —297/2399/14-ц

Ухвала від 12.12.2014

Цивільне

Берегівський районний суд Закарпатської області

Гецко Ю. Ю.

Рішення від 12.01.2015

Цивільне

Берегівський районний суд Закарпатської області

Гецко Ю. Ю.

Ухвала від 09.10.2014

Цивільне

Берегівський районний суд Закарпатської області

Гецко Ю. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні