Ухвала
від 13.11.2014 по справі 525вр-14/2а/0470/5432/11
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

копія У Х В А Л А

13 листопада 2014 р. Справа № 525вр-14/2а/0470/5432/11 Суддя Дніпропетровського окружного адміністративного суду Парненко В.С., розглянувши заяву Дніпропетровської об'єднаної державної податкової інспекції ГУ Міндоходів у Дніпропетровській області про заміну сторони виконавчого провадження по справі за поданням Дніпропетровської міжрайонної державної податкової інспекції Дніпропетровської області до товариства з обмеженою відповідальністю "Виробнича фірма "Дніпросервісбуд" про стягнення заборгованості, -

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Дніпропетровського окружного адміністративного суду перебувала справа №2а/0470/5432/11 за поданням Дніпропетровської міжрайонної державної податкової інспекції Дніпропетровської області до товариства з обмеженою відповідальністю "Виробнича фірма "Дніпросервісбуд" про стягнення заборгованості.

Постановою Дніпропетровського окружного адміністративного суду від 28 липня 2014 року подання Дніпропетровської міжрайонної державної податкової інспекції Дніпропетровської області до товариства з обмеженою відповідальністю "Виробнича фірма "Дніпросервісбуд" про стягнення заборгованості,задоволено у повному обсязі.

12 листопада 2014 року до Дніпропетровського окружного адміністративного суду надійшла заява Дніпропетровської об'єднаної державної податкової інспекції ГУ Міндоходів у Дніпропетровській області про заміну сторони виконавчого провадження по справі.

Згідно ч.1, 2 ст.264 Кодексу адміністративного судочинства України суд, у разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження за поданням державного виконавця або за заявою заінтересованої особи може замінити сторону виконавчого провадження її правонаступником.

Суд розглядає питання про заміну сторони виконавчого провадження в десятиденний строк у судовому засіданні з повідомленням державного виконавця або заінтересованої особи, що звернулися з поданням (заявою), та осіб, які беруть участь у справі. Неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду.

На підставі викладеного, суд вважає за необхідне призначити судове засідання для розгляду заяви Дніпропетровської об'єднаної державної податкової інспекції ГУ Міндоходів у Дніпропетровській області про заміну сторони виконавчого провадження по справі за поданням Дніпропетровської міжрайонної державної податкової інспекції Дніпропетровської області до товариства з обмеженою відповідальністю "Виробнича фірма "Дніпросервісбуд" про стягнення заборгованості.

Керуючись ст. ст. 165, 264 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

УХВАЛИВ:

Призначити розгляд заяви Дніпропетровської об'єднаної державної податкової інспекції ГУ Міндоходів у Дніпропетровській області у судовому засіданні на 19.11.14 року о 10:00 год. у приміщенні Дніпропетровського окружного адміністративного суду за адресою: м.Дніпропетровськ, вул. Академіка Янгеля, 4, зала №8.

Особи, які беруть участь у справі, або їх представники допускаються до участі у судовому засіданні при наявності документа, що посвідчує особу кожного, та документа, що засвідчує повноваження їх представників.

Відповідно до ст. 122 Кодексу адміністративного судочинства, особи, які беруть участь у справі мають право заявляти клопотання про розгляд заяви за їх відсутності в порядку письмового провадження.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя (підпис) В.С. Парненко З оригіналом згідно Помічник судді Ю.Ю. Ковтун

СудДніпропетровський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення13.11.2014
Оприлюднено24.11.2014
Номер документу41430599
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —525вр-14/2а/0470/5432/11

Ухвала від 19.11.2014

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Парненко Вікторія Станіславівна

Ухвала від 13.11.2014

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Парненко Вікторія Станіславівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні