Ухвала
від 27.11.2014 по справі 822/5064/14
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

cpg1251 Копія

Справа № 822/5064/14

У Х В А Л А

про залишення позовної заяви без руху

27 листопада 2014 рокум. Хмельницький

Суддя Хмельницького окружного адміністративного суду Данилюк У.Т., ознайомившись з позовною заявою Державної податкової інспекції у м. Хмельницькому до товариства з обмеженою відповідальністю "Бюро інформаційних ресурсів" про стягнення податкового боргу,

В С Т А Н О В И В:

26 листопада 2014 року до суду надійшов позов Державної податкової інспекції у м. Хмельницькому до товариства з обмеженою відповідальністю "Бюро інформаційних ресурсів" про стягнення податкового боргу в розмірі 3932,17 грн.

Позовна заява подана до суду з порушенням норм ст.106 КАС України та підлягає залишенню без руху, враховуючи наступне.

Так, відповідно до ч.3 ст.106 КАС України, суб'єкт владних повноважень при поданні адміністративного позову зобов'язаний додати до позовної заяви доказ надіслання рекомендованим листом з повідомленням про вручення відповідачу і третім особам копії позовної заяви та доданих до неї документів.

Належним доказом надіслання суб'єктом владних повноважень відповідачу копії позовної заяви та доданих до неї документів може бути опис вкладення разом з розрахунковим документом. Крім того, будь-яким іншим доказом може бути письмове підтвердження відповідача (розписка, штамп про отримання, тощо) про отримання позовної заяви та доданих до неї документів.

До матеріалів позовної заяви додано опис вкладення до цінного листа на ім'я відповідача та реєстр відправлення цінних листів з описом, згідно яких позивачем надіслано копії позовної заяви та доданих до неї документів на адресу - м. Хмельницький, вул.Проспект Миру, 92, кв.64.

Однак місцезнаходження відповідача згідно Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців - м. Хмельницький, вул.Проспект Миру, 92, кв.69 (ця ж адреса зазначена в позовній заяві).

Відповідно до ч. 1 ст. 108 КАС України суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, встановлених статтею 106 цього Кодексу, постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху, у якій зазначаються недоліки позовної заяви, спосіб їх усунення і встановлюється строк, достатній для усунення недоліків.

Враховуючи зазначене, позивачу необхідно усунути недоліки, а саме надати суду належні докази надіслання копії позовної заяви та доданих до неї документів відповідачу (на правильну адресу), або інший доказ про отримання ним позовної заяви та доданих до неї документів (зокрема, в разі помилкового зазначення кв.64 в згаданих вище документах - копію повідомлення про отримання/неотримання відповідачем поштового відправлення).

Керуючись ст. 106, 108 КАС України, суд, -

У Х В А Л И В:

Адміністративний позов Державної податкової інспекції у м. Хмельницькому до товариства з обмеженою відповідальністю "Бюро інформаційних ресурсів" про стягнення податкового боргу, залишити без руху.

Надати позивачеві строк для усунення недоліків позовної заяви до 08 грудня 2014 року.

Ухвала суду може бути оскаржена до Вінницького апеляційного адміністративного суду через Хмельницький окружний адміністративний суд протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Ухвала набирає законної сили в порядку статті 254 КАС України.

Суддя /підпис/У.Т. Данилюк "Згідно з оригіналом" Суддя У.Т. Данилюк

СудХмельницький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення27.11.2014
Оприлюднено02.12.2014
Номер документу41603652
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —822/5064/14

Постанова від 15.12.2014

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Данилюк У.Т.

Ухвала від 08.12.2014

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Данилюк У.Т.

Ухвала від 27.11.2014

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Данилюк У.Т.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні