Ухвала
від 26.12.2014 по справі 807/4134/14
ЗАКАРПАТСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАКАРПАТСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про відкриття провадження в адміністративній справі

26 грудня 2014 рокум. Ужгород№ 807/4134/14

Суддя Закарпатського окружного адміністративного суду Гаврилко С.Є., вирішуючи питання про відкриття провадження в адміністративній справі за позовною заявою Державної податкової інспекції у Міжгірському районі Головного управління Міндоходів у Закарпатській області до Державного підприємства "Колочавський завод технологічного обладнання" про стягнення податкового боргу, -

В С Т А Н О В И В:

До Закарпатського окружного адміністративного суду звернулася з позовною заявою Державна податкова інспекція у Міжгірському районі Головного управління Міндоходів у Закарпатській області до Державного підприємства "Колочавський завод технологічного обладнання" якою просить: прийняти позовну заяву до розгляду; прийняти постанову про стягнення з державного підприємства "Колочавський завод технологічного обладнання" податкового боргу в сумі 23334,87 грн. за рахунок коштів, що належать йому на праві власності, в тому числі тих, які знаходяться на його рахунках у банках; провести судовий розгляд даної справи за відсутності представника позивача.

Позовна заява відповідає вимогам встановлених статтею 106 КАС України.

Підстави для повернення позовної заяви, залишення її без розгляду або відмови у відкритті провадження, встановленні КАС України, відсутні.

На підставі наведеного та керуючись статтями 107, 165 КАС України, суддя -

У Х В А Л И В:

Відкрити провадження в адміністративній справі за позовною заявою Державної податкової інспекції у Міжгірському районі Головного управління Міндоходів у Закарпатській області до Державного підприємства "Колочавський завод технологічного обладнання" про стягнення податкового боргу.

Витребувати у Державної податкової інспекції у Міжгірському районі Головного управління Міндоходів у Закарпатській області детальний розрахунок суми податкового боргу відносно Державного підприємства "Колочавський завод технологічного обладнання".

Копію ухвали про відкриття провадження в адміністративній справі надіслати особам, які беруть участь у справі, разом з витягом про їхні процесуальні права та обов'язки.

Запропонувати відповідачеві в строк до 27 січня 2015 року надати Закарпатському окружному адміністративному суду письмові заперечення проти позову та докази, які у нього є.

Підготовку справи до судового розгляду провести протягом 26 грудня 2014 року .

Справа буде розглянута суддею Закарпатського окружного адміністративного суду Гаврилко С.Є. одноособово.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя С.Є. Гаврилко

Дата ухвалення рішення26.12.2014
Оприлюднено29.12.2014
Номер документу42010503
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення податкового боргу

Судовий реєстр по справі —807/4134/14

Ухвала від 26.12.2014

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Гаврилко С.Є.

Постанова від 20.02.2015

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Гаврилко С.Є.

Постанова від 20.02.2015

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Гаврилко С.Є.

Ухвала від 26.12.2014

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Гаврилко С.Є.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні