Ухвала
від 18.12.2014 по справі 45н-14/804/12862/14
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

копія

УХВАЛА

18 грудня 2014 року 45н-14/804/12862/14

Суддя Дніпропетровського окружного адміністративного суду Парненко В.С., розглянувши у місті Дніпропетровську у письмовому провадженні клопотання Державної податкової інспекції в Амур-Нижньодніпровському районі м. Дніпропетровська Головного управління Міндоходів у Дніпропетровській області про зупинення виконання рішення суду у заяві про перегляд судового рішення за нововиявленими обставинами по справі за адміністративним позовом Державної податкової інспекції в Амур-Нижньодніпровському районі м. Дніпропетровська Головного управління Міндоходів у Дніпропетровській області до Товариства з обмеженою відповідальністю «Науково-виробниче підприємство «Укрросбуд» про припинення юридичної особи , -

ВСТАНОВИВ:

21.08.2014 р. Державна податкова інспекція в Амур-Нижньодніпровському районі м. Дніпропетровська Головного управління Міндоходів у Дніпропетровській області звернулась до Дніпропетровського окружного адміністративного суду з позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю «Науково-виробниче підприємство «Укрросбуд» з позовними вимогами про припинення юридичної особи Товариства з обмеженою відповідальністю «Науково-виробниче підприємство «Укрросбуд». В обґрунтування позову позивач зазначав, що відповідач більше року не подавав податкову звітність, заборгованість перед бюджетом була відсутня.

Постановою Дніпропетровського окружного адміністративного суду від 16.10.2014 р. адміністративний позов задоволено. Припинено юридичну особу Товариство з обмеженою відповідальністю «Науково-виробниче підприємство «Укрросбуд» (код ЄДРПОУ 31037554).

Ухвалою Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду від 04.12.2014 р. постанову Дніпропетровського окружного адміністративного суду від 16.10.2014 р. залишено без змін.

17.12.2014 р. Державна податкова інспекція в Амур-Нижньодніпровському районі м. Дніпропетровська Головного управління Міндоходів у Дніпропетровській області звернулася до Дніпропетровського окружного адміністративного суду з заявою про перегляд за нововиявленими обставинами постанови Дніпропетровського окружного адміністративного суду від 16.10.2014 р. за позовом Державної податкової інспекції в Амур-Нижньодніпровському районі м. Дніпропетровська Головного управління Міндоходів у Дніпропетровській області до Товариства з обмеженою відповідальністю «Науково-виробниче підприємство «Укрросбуд» про припинення юридичної особи.

Прохальна частина даної заяви містить клопотання про зупинення виконання постанови Дніпропетровського окружного адміністративного суду від 16.10.2014 р.

Частиною 3 ст. 252 Кодексу адміністративного судочинства України встановлено, що суд своєю ухвалою може зупинити виконання судового рішення, яке переглядається за нововиявленими обставинами, до закінчення перегляду.

Із повідомлених суду відомостей та наданих доказів суд не вбачає підстав для задоволення заявленого клопотання до закінчення перегляду поданої заяви.

Таким чином, у задоволенні клопотання слід відмовити.

На підставі викладеного, керуючись статтями 165, 252 Кодексу адміністративного судочинства України, суд -

УХВАЛИВ:

У задоволенні клопотання Державної податкової інспекції в Амур-Нижньодніпровському районі м. Дніпропетровська Головного управління Міндоходів у Дніпропетровській області про зупинення виконання рішення суду у заяві про перегляд судового рішення за нововиявленими обставинами по справі за адміністративним позовом Державної податкової інспекції в Амур-Нижньодніпровському районі м. Дніпропетровська Головного управління Міндоходів у Дніпропетровській області до Товариства з обмеженою відповідальністю «Науково-виробниче підприємство «Укрросбуд» про припинення юридичної особи , - відмовити.

Ухвала набирає законної сили відповідно до ст. 254 Кодексу адміністративного судочинства України. Заява про апеляційне оскарження та апеляційна скарга подаються до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду через Дніпропетровський окружний адміністративний суд в порядку статті 186 Кодексу адміністративного судочинства України.

Суддя (підпис) В.С. Парненко Ухвала не набрала законної сили 18.12.14

Суддя В.С. Парненко

З оригіналом згідно

Помічник судді Ю.Ю. Ковтун

СудДніпропетровський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення18.12.2014
Оприлюднено05.01.2015
Номер документу42077312
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —45н-14/804/12862/14

Ухвала від 18.12.2014

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Парненко Вікторія Станіславівна

Постанова від 24.12.2014

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Парненко Вікторія Станіславівна

Ухвала від 18.12.2014

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Парненко Вікторія Станіславівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні