Ухвала
від 12.01.2015 по справі 813/7239/14
ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД 79018, м. Львів, вул. Чоловського, 2; e-mail: inbox@adm.lv.court.gov.ua; тел.: (032)-261-58-10 У Х В А Л А

про залишення позовної заяви без розгляду

12 січня 2015 року 11 год. 26 хв. Справа № 813/7239/14

Львівський окружний адміністративний суд

у складі: головуючого - судді Сакалоша В.М.,

за участю секретаря судового засідання - Козак О.О.,

за відсутності представників сторін,

розглянувши у м. Львові у відкритому судовому засіданні адміністративну справу за позовом Приватного підприємства «Транс-Спорт» до Департаменту розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та паливно-енергетичного комплексу Львівської обласної державної адміністрації, за участю третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача - Обласного конкурсного комітету з розгляду конкурсних пропозицій та прийняття рішення про визначення переможця конкурсу на автобусному маршруті загального користування Львівської обласної державної адміністрації, Товариства з обмеженою відповідальністю науково-виробничого центру «Євроінвестсервіс», Львівської обласної державної адміністрації про визнання протиправними і скасування рішень, -

в с т а н о в и в:

На розгляд Львівського окружного адміністративного суду надійшла позовна заява Приватного підприємства «Транс-Спорт» до Департаменту розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та паливно-енергетичного комплексу Львівської обласної державної адміністрації, за участю третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача - Обласного конкурсного комітету з розгляду конкурсних пропозицій та прийняття рішення про визначення переможця конкурсу на автобусному маршруті загального користування Львівської обласної державної адміністрації, Товариства з обмеженою відповідальністю науково-виробничого центру «Євроінвестсервіс», Львівської обласної державної адміністрації, в якій позивач з урахуванням заяви про зміну позовних вимог просить суд:

- визнати протиправним та скасувати рішення Департаменту розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та паливно-енергетичного комплексу Львівської обласної державної адміністрації (79008, м. Львів, вул. Винниченка, 18, ідентифікаційний код 38853514) про оголошення конкурсу на визначення перевізників для роботи на автобусних маршрутах загального користування №491 Стрий АС - Сколе АС, №492 Стрий АС - Труханів, №493 Стрий АС - Орів, №706 Стрий АС - Матків, №711 Стрий АС - Завадка, №712 Стрий АС - Плав'я, №713 Стрий АС - Верхнячка, №802 Стрий АС - Задільсько;

- визнати протиправним та скасувати рішення Департаменту розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та паливно-енергетичного комплексу Львівської обласної державної адміністрації (79008, м. Львів, вул. Винниченка, 18, ідентифікаційний код 38853514) щодо оголошення конкурсу на міжміський автобусний маршрут загального користування №592 Стрий АС - Труханів Сколе АС.

Ухвалою суду від 30.10.2014 року відкрито провадження у справі. В судові засідання 19.11.2014 року, 01.12.2014 року, 17.12.2014 року та 12.01.2015 року представник позивача не прибув, хоча був належним чином повідомлений про розгляд справи, про що свідчать повідомлення про вручення поштового відправлення (які долучені до матеріалів справи). Про причини неприбуття в судове засідання 12.01.2015 року представник позивача суд не повідомив.

При прийнятті ухвали суд виходив з наступного.

Відповідно до ч.3 ст. 11 Кодексу адміністративного судочинства України (далі - КАС України) кожна особа, яка звернулася за судовим захистом, розпоряджається своїми вимогами на свій розсуд, крім випадків, встановлених цим Кодексом.

Згідно ч. 3 ст. 128 Кодексу адміністративного судочинства України (далі - КАС України), у разі повторного неприбуття позивача, належним чином повідомленого про дату, час та місце судового розгляду, без поважних причин або без повідомлення ним про причини неприбуття, якщо від нього не надійшло заяви про розгляд справи за його відсутності, суд залишає позовну заяву без розгляду.

Оскільки позивач повторно не прибув у судове засідання, хоча був належним чином повідомлений про час та місце судового розгляду, а також не надав заяви про розгляд справи за його відсутності, то суд залишає позовну заяву без розгляду.

Відповідно до ч. 3 ст. 155 КАС України особа, позовна заява якої залишена без розгляду, після усунення підстав, з яких заява була залишена без розгляду, має право звернутися до адміністративного суду в загальному порядку.

Враховуючи вищенаведене та керуючись ст.ст. 11, 128, 155, 160, 165 Кодексу адміністративного судочинства України, суд -

у х в а л и в :

Позовну заяву Приватного підприємства «Транс-Спорт» до Департаменту розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та паливно-енергетичного комплексу Львівської обласної державної адміністрації, за участю третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача - Обласного конкурсного комітету з розгляду конкурсних пропозицій та прийняття рішення про визначення переможця конкурсу на автобусному маршруті загального користування Львівської обласної державної адміністрації, Товариства з обмеженою відповідальністю науково-виробничого центру «Євроінвестсервіс», Львівської обласної державної адміністрації про визнання протиправними і скасування рішень - залишити без розгляду.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Львівського апеляційного адміністративного суду.

Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом п'яти днів з дня отримання копії цієї ухвали.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження.

Повний текст ухвали виготовлено 14 січня 2015 року.

Суддя Сакалош В.М.

Дата ухвалення рішення12.01.2015
Оприлюднено17.01.2015
Номер документу42279799
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання протиправними і скасування рішень

Судовий реєстр по справі —813/7239/14

Ухвала від 07.04.2015

Адміністративне

Львівський апеляційний адміністративний суд

Сеник Р.П.

Ухвала від 27.01.2015

Адміністративне

Львівський апеляційний адміністративний суд

Сеник Р.П.

Ухвала від 12.01.2015

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Сакалош Володимир Миколайович

Ухвала від 12.11.2014

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Сакалош Володимир Миколайович

Ухвала від 30.10.2014

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Сакалош Володимир Миколайович

Ухвала від 24.10.2014

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Сакалош Володимир Миколайович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні