Ухвала
від 19.01.2015 по справі 362/73/15-ц
ВАСИЛЬКІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 362/73/15-ц

Провадження № 2/362/635/15

У Х В А Л А

19.01.2015 року Васильківський міськрайонний суд Київської області у складі

головуючий суддя - К.В.Медведєв,

при секретарі - Т.І.Савчук,

розглянувши в судовому засіданні клопотання про забезпечення доказів у цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 до Виконавчого комітету Васильківської міської ради Київської області, треті особи - ОСОБА_2, ОСОБА_3 про зняття(припинення)заборони та визнання права власності на будинок у порядку спадкування, -

В С Т А Н О В И В:

13.01.2015 р. до суду надійшла заява від позивача ОСОБА_1 про забезпечення доказів, в якій вона просить забезпечити докази шляхом зобов'язання державного реєстратора реєстраційної служби Васильківського міськрайонного управління юстиції Київської області, надити інформацію з Єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб - підприємців про юридичну особу Відкрите акціонерне товариство «Васильківське пасажирське автотранспортне підприємство», ідентифікаційний код юридичної особи 05538744.

Сторони по справі у судове засідання не з'явились, представник позивача ОСОБА_4 подала до суду заяву про слухання справи без її участі, вимоги заяви підтримала.

Суд, дослідивши матеріали справи, дійшов наступного висновку.

Згідно ст.133 ЦПК України особи, які беруть участь у справі і вважають, що подання потрібних доказів є неможливим або у них є складнощі в поданні цих доказів, мають право заявити клопотання про забезпечення цих доказів. До клопотання про забезпечення доказів додається документ про сплату судового збору. Способами забезпечення судом доказів є допит свідків, призначення експертизи, витребування та (або) огляд доказів, у тому числі за їх місцезнаходженням. У необхідних випадках судом можуть бути застосовані інші способи забезпечення доказів.

Звертаючись до суду із зазначеною заявою, позивач ОСОБА_1 обґрунтувала наявність підстав для забезпечення доказів, а отже вказана заява є обґрунтованою та підлягає задоволенню.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 133, 210, 293 ЦПК України, суд, -

У Х В А Л И В :

Заяву про забезпечення доказів - задовольнити.

Витребувати у Реєстраційної служби Васильківського міськрайонного управління юстиції (08600, м. Васильків, вул. Тракторна, 1-а) довідку з Єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб - підприємців про юридичну особу Відкрите акціонерне товариство «Васильківське пасажирське автотранспортне підприємство», ідентифікаційний код юридичної особи 05538744.

Апеляційну скаргу на ухвалу може бути подано протягом п'яти днів з дня її проголошення. Апеляційна скарга на ухвалу подається Апеляційному суду Київської області через Васильківський міськрайонний суд Київської області.

Суддя

Дата ухвалення рішення19.01.2015
Оприлюднено22.01.2015

Судовий реєстр по справі —362/73/15-ц

Рішення від 07.05.2015

Цивільне

Васильківський міськрайонний суд Київської області

Медведєв К. В.

Рішення від 07.05.2015

Цивільне

Васильківський міськрайонний суд Київської області

Медведєв К. В.

Ухвала від 15.01.2015

Цивільне

Васильківський міськрайонний суд Київської області

Медведєв К. В.

Ухвала від 19.01.2015

Цивільне

Васильківський міськрайонний суд Київської області

Медведєв К. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні