Ухвала
від 03.02.2015 по справі 541/3483/14-ц
МИРГОРОДСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 541/3483/14-ц

Провадження № 2/541/187/2015

У Х В А Л А

03 лютого 2015 року м.Миргород

Миргородський міськрайонний суд Полтавської області в складі:

головуючого - судді Сидоренка Ю.В..,

при секретарі - Кійченко Т.Г..,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в місті Миргороді справу за позовом ОСОБА_1 до Відділу державної виконавчої служби Миргородського міськрайонного управління юстиції про зняття арешту з нерухомого майна,

в с т а н о в и в:

ОСОБА_1 звернулася до суду з вказаним позовом, в якому просить зняти арешт з усього її нерухомого майна, зокрема квартири АДРЕСА_1 та земельної ділянки площею 4,42 га, яка розташована на території Великобагачанської селищної ради Полтавської області і призначена для ведення сільського господарства, кадастровий № 5320255100:00:008:0093, який накладений постановою державного виконавця від 02.04.2003р. помилково, але на даний час не може бути знятий відповідачем в зв'язку із відсутністю виконавчого провадження.

Згідно пояснень представника відповідача, постановою державного виконавця АА № 875527 від 02.04.2003 року було накладено арешт на майно особи, прізвище, ім'я та по батькові якої повністю співпадають з прізвищем, ім'ям та по батькові позивачки, при цьому інших даних цієї особи в постанові зазначено не було, а реєстраційна служба Великобагачанського районного управління юстиції Полтавської області під час державної реєстрації права власності позивачки на земельну ділянку помилково внесла запис про обтяження у виді арешту, зазначивши паспортні дані позивачки.

В зв'язку з цим виникло питання про залучення Реєстраційної служби Великобагачанського районного управління юстиції Полтавської області до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору.

Позивачка у вирішенні даного питання поклалась на розсуд суду.

Представник відповідача ОСОБА_2 не заперечував проти залучення Реєстраційної служби Великобагачанського районного управління юстиції Полтавської області до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору .

Відповідно до ст. 35 ЦПК України якщо суд при прийнятті позовної заяви, здійсненні провадження у справі до судового розгляду або під час судового розгляду справи встановить, що судове рішення може вплинути на права і обов'язки осіб, які не є стороною у справі, суд залучає таких осіб до участі в справі як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору.

Враховуючи викладене, суд вважає що рішення у справі може вплинути на права чи обов'язки Реєстраційної служби Великобагачанського районного управління юстиції Полтавської області щодо однієї з сторін тому її необхідно залучити до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору.

Керуючись ст.ст. 35, 36 ЦПК України, суд -

У Х В А Л И В:

Залучити Реєстраційну службу Великобагачанського районного управління юстиції Полтавської області до участі в справі за позовом ОСОБА_1 до Відділу державної виконавчої служби Миргородського міськрайонного управління юстиції про зняття арешту з нерухомого майна в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору.

Копію даної ухвали та позовної заяви направити третій особі.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:

ОСОБА_3

СудМиргородський міськрайонний суд Полтавської області
Дата ухвалення рішення03.02.2015
Оприлюднено09.02.2015
Номер документу42563072
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —541/3483/14-ц

Рішення від 19.02.2015

Цивільне

Миргородський міськрайонний суд Полтавської області

Сидоренко Ю. В.

Рішення від 19.02.2015

Цивільне

Миргородський міськрайонний суд Полтавської області

Сидоренко Ю. В.

Ухвала від 03.02.2015

Цивільне

Миргородський міськрайонний суд Полтавської області

Сидоренко Ю. В.

Ухвала від 25.12.2014

Цивільне

Миргородський міськрайонний суд Полтавської області

Сидоренко Ю. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні