Ухвала
від 20.02.2015 по справі 907/327/14
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Адреса: 88000, м.Ужгород, вул.Коцюбинського, 2-а тел.: 61-72-21


УХВАЛА

"20" лютого 2015 р. Справа № 907/327/14

Суддя Васьковський О.В. розглянувши та заслухавши звіт ліквідатора - Котик Валерія Михайловича у справі №907/327/14

за заявою комунального підприємства „Аптека №95 с. Пийтерфолво" Закарпатського обласного виробничого об'єднання „Фармація", с. Пийтерфолво, Виноградівський район

про банкрутство комунального підприємства „Аптека №95" с. Пийтерфолво" Закарпатського обласного виробничого об'єднання „Фармація", с. Пийтерфолво, Виноградівський район, код 34154553

За участі представників:

від банкрута - не з'явився

від банкрута - Котик В.М. - ліквідатор

ВСТАНОВИВ:

Постановою господарського суду Закарпатської області від 06.06.14 у справі №907/327/14 комунальне підприємство „Аптека №95" с. Пийтерфолво" Закарпатського обласного виробничого об'єднання „Фармація" визнано банкрутом та відкрито ліквідаційну процедуру. Ліквідатором банкрута призначено Котик Валерія Михайловича.

Ліквідатор за результатами проведення ліквідаційної процедури комунального підприємства „Аптека №95" с. Пийтерфолво" Закарпатського обласного виробничого об'єднання „Фармація" 06.02.15 подав господарському суду звіт та ліквідаційний баланс комунального підприємства „Аптека №95" с. Пийтерфолво" Закарпатського обласного виробничого об'єднання „Фармація", у зв'язку з чим ухвалою господарського суду Закарпатської області від 09.02.15 у справі №907/327/14 призначено засідання для заслуховування звіту ліквідатора.

Згідно поданого звіту ліквідатора кредиторами банкрута є: Управління пенсійного фонду у Виноградівському районі, м. Виноградів з вимогами у сумі 644,98 грн.; товариство з обмеженою відповідальністю «Фарма Лайф» з вимогами у сумі 12907,38 грн. Інших кредиторів не виявлено.

Вжитими ліквідатором заходами, з метою виявлення майнових активів (майно та майнові права) банкрута, які належать йому на праві власності або повного господарського відання, майнові активи не виявлені, кошти для погашення заборгованості перед кредиторами відсутні.

Згідно із ч. 3 ст. 46 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" якщо ліквідатор не виявив майнових активів, що підлягають

включенню до складу ліквідаційної маси, він зобов'язаний подати господарському суду ліквідаційний баланс, який засвідчує відсутність у банкрута майна.

Ліквідатором подано ліквідаційний баланс, який засвідчує відсутність у банкрута майна.

Джерел погашення заборгованості перед кредиторами ліквідатором не виявлено, у зв'язку з чим вимоги кредиторів є погашеними.

Кредитори заперечень та зауважень щодо звіту ліквідатора не подали.

Таким чином, беручи до уваги, що ліквідатором проведено процедуру ліквідації відповідно до вимог розділу ІІІ Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс комунального підприємства „Аптека №95" с. Пийтерфолво" Закарпатського обласного виробничого об'єднання „Фармація" підлягають затвердженню.

Відповідно до ч. 4 ст. 83 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" вимоги конкурсних кредиторів, які не були заявлені в установлений цим Законом строк або відхилені господарським судом, вважаються погашеними, а виконавчі документи за відповідними вимогами визнаються такими, що не підлягають виконанню.

Керуючись ст. ст. 46, 83, 95 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", ст. ст. 4-1, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд

УХВАЛИВ:

затвердити звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс комунального підприємства „Аптека №95" с. Пийтерфолво" Закарпатського обласного виробничого об'єднання „Фармація", с. Пийтерфолво, Виноградівський район.

Ліквідувати товариство з обмеженою відповідальністю „Версаль Україна" (Закарпатська область, Виноградівський район, с. Пийтерфолво , вул. Паладська, 3, код 34154553).

Вимоги конкурсних кредиторів, які не були заявлені в установлений цим Законом трок або відхилені господарським судом, вважаються погашеними, а виконавчі документи за відповідними вимогами визнаються такими, що не підлягають виконанню.

Провадження у справі припинити.

Ухвалу надіслати кредиторам, банкруту, ліквідатору, власнику майна, органу державної виконавчої служби, державному реєстратору, органу доходів і зборів за місцезнаходженням банкрута, органу державної статистики.

Суддя Васьковський О.В.

Дата ухвалення рішення20.02.2015
Оприлюднено26.02.2015
Номер документу42842919
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —907/327/14

Ухвала від 20.02.2015

Господарське

Господарський суд Закарпатської області

Васьковський О.В.

Ухвала від 09.02.2015

Господарське

Господарський суд Закарпатської області

Васьковський О.В.

Постанова від 06.06.2014

Господарське

Господарський суд Закарпатської області

Васьковський О.В.

Ухвала від 14.05.2014

Господарське

Господарський суд Закарпатської області

Васьковський О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні