Ухвала
від 03.03.2015 по справі 470/99/15-ц
БЕРЕЗНЕГУВАТСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Провадження № 2/470/87/15

Справа № 470/99/15-ц

У Х В А Л А

03 березня 2015 року смт. Березнегувате

Березнегуватський районний суд Миколаївської області у складі:

головуючого судді Орлової С.Ф..

при секретарі Михалюк С.І.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні цивільну справу за позовом прокурора Березнегуватського району Миколаївської області в інтересах держави до Березнегуватської районної державної адміністрації Миколаївської області про визнання незаконним та скасування розпорядження голови Березнегуватської райдержадміністрації, визнання недійсним державного акту на право власності на земельну ділянку та повернення земельної ділянки до державної власності,

ВСТАНОВИВ:

09 лютого 2015 року прокурор Березнегуватського району Миколаївської області звернувся до суду з відповідним позовом, у якому просив суд визнати незаконним та скасувати розпорядження голови Березнегуватської райдержадміністрації № 135 від 16.03.2006 року, визнати недійсним державний акт на право власності на земельну ділянку серії ЯБ № 837292 від 05.05.2006 року виданий на ім'я ОСОБА_1 та повернути вказану земельну ділянку до земель державної власності.

В судовому засіданні представник відповідача ОСОБА_2 (за дорученням) заявила клопотання про залучення до участі у справі як співвідповідача відділ Держкомзему у Березнегуватському районі Миколаївської області, яким було видано спірний державний акт на земельну ділянку ОСОБА_1

Прокурор залишив вирішення клопотання на розсуд суду.

Заслухавши думку сторін, вивчивши матеріали справи, суд вважає за необхідне залучити до участі у справі в якості співвідповідача Відділ Держкомзему у Березнегуватському районі Миколаївської області.

Відповідно до ст. 33 ЦПК України суд за клопотання позивача, не припиняючи розгляду справи, замінює первісного відповідача, належним відповідачем, або залучає до участі у справі іншу особу як співвідповідача.

Враховуючи, що предметом зазначеного спору є спільні права та обов'язки як Березнегуватської райдержадміністрації так і відділу Держкомзему у Березнегуватському районі Миколаївської області, суд доходить висновку про задоволення клопотання представника відповідача.

На підставі викладеного вище, керуючись ст.ст. 33,168,191 ЦПК України,

УХВАЛИВ:

Залучити відділ Держкомзему у Березнегуватському районі Миколаївської області до участі у справі за позовом прокурора Березнегуватського району Миколаївської області в інтересах держави до Березнегуватської районної державної адміністрації Миколаївської області про визнання незаконним та скасування розпорядження голови Березнегуватської райдержадміністрації, визнання недійсним державного акту на право власності на земельну ділянку та повернення земельної ділянки до державної власності в якості співвідповідача.

Розгляд справи відкласти і призначити судове засідання на 11 год. 12 березня 2015 року .

Про час і місце судового засідання позивача і відповідача ознайомити під розписку, співвідповідачу направити судову повістку з копією позовної заяви і копією цієї ухвали.

Ухвала суду оскарженню не підлягає.

Суддя С. Ф. Орлова

СудБерезнегуватський районний суд Миколаївської області
Дата ухвалення рішення03.03.2015
Оприлюднено06.03.2015
Номер документу42942426
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —470/99/15-ц

Рішення від 12.03.2015

Цивільне

Березнегуватський районний суд Миколаївської області

Орлова С. Ф.

Ухвала від 03.03.2015

Цивільне

Березнегуватський районний суд Миколаївської області

Орлова С. Ф.

Ухвала від 10.02.2015

Цивільне

Березнегуватський районний суд Миколаївської області

Орлова С. Ф.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні