Ухвала
від 02.03.2015 по справі 813/503/15
ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД 79018, м. Львів, вул. Чоловського, 2; e-mail: inbox@adm.lv.court.gov.ua; тел.: (032)-261-58-10 У Х В А Л А про заміну належної сторони у справі

02 березня 2015 року Справа813/503/15

Львівський окружний адміністративний суд у складі судді Кузана Ростислава Ігоровича, розглянувши в порядку письмового провадження питання про заміну неналежного відповідача у адміністративній справі за позовом Державної податкової інспекції у Галицькому районі м.Львова Головного управління Державної фіскальної служби України у Львівській області до Комунального підприємства Львівської міської ради "Аптека "Під Фемідою" про стягнення податкового боргу-

в с т а н о в и в:

На розгляд Львівського окружного адміністративного суду надійшла позовна заява Державної податкової інспекції у Галицькому районі м.Львова Головного управління Державної фіскальної служби України у Львівській області до Комунального підприємства Львівської міської ради "Аптека "Під Фемідою" про стягнення податкового боргу.

Ухвалою від 05.02.2015р. суд відкрив скорочене провадження у даній справі, надав відповідачу строк для подання заперечення проти позову або заяви про визнання позову та роз'яснив наслідки такого неподання.

11.02.2015р. через канцелярію суду позивачем подано клопотання, в якому позивач повідомив суд, що ним помилково в позовній заяві вказано невірне найменування відповідача - Комунальне підприємство Львівської міської ради "Аптека "Під Фемідою". У вказаному клопотанні Державна податкова інспекція у Галицькому районі м.Львова Головного управління Державної фіскальної служби України у Львівській області просить виправити помилку на вважати правильною назву відповідача - Комунальне підприємство Львівської обласної ради "Аптека "Під Фемідою".

Розглянувши вказане клопотання, перевіривши матеріали адміністративного позову судом встановлено наступне.

Відповідно до частини першої статті 52 Кодексу про адміністративне судочинство України суд першої інстанції, встановивши, що з адміністративним позовом звернулася не та особа, якій належить право вимоги, або не до тієї особи, яка повинна відповідати за адміністративним позовом, може за згодою позивача допустити заміну первинного позивача або відповідача належним позивачем або відповідачем , якщо це не потягне за собою зміни підсудності адміністративної справи.

Згідно з частиною 4 вказаної статті після заміни сторони, вступу третьої особи, що заявляє самостійні вимоги на предмет спору, залучення другого відповідача розгляд адміністративної справи починається спочатку.

Зважаючи на встановлені обставини, суд прийшов до висновку, що відповідача у даному спорі слід замінити на Комунальне підприємство Львівської обласної ради "Аптека "Під Фемідою".

Керуючись статтями 17-19, 52, 107, 183-2 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

у х в а л и в:

замінити відповідача Комунальне підприємство Львівської міської ради "Аптека "Під Фемідою" на належного - Комунальне підприємство Львівської обласної ради "Аптека "Під Фемідою" (м. Львів, вул. Дорошенка, 36; ЄДРПОУ 23973679).

Направити сторонам копію ухвали про заміну неналежної сторони у справі.

Копію ухвали про відкриття скороченого провадження в адміністративній справі разом з витягом про процесуальні права та обов'язки, встановлені статтями 49, 51 Кодексу адміністративного судочинства України, невідкладно надіслати відповідачу.

Направити відповідачу копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Запропонувати відповідачу у десятиденний строк з дня одержання цієї ухвали подати заперечення проти позову та необхідні документи або заяву про визнання позову. Заперечення проти позову чи заява про визнання позову мають бути подані до Львівського окружного адміністративного суду (79018, м. Львів, вул. Чоловського, 2).

Ухвала оскарженню не підлягає, проте заперечення на неї можуть бути викладені в апеляційній скарзі на постанову суду.

Суддя Кузан Р.І.

Дата ухвалення рішення02.03.2015
Оприлюднено11.03.2015
Номер документу42988423
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення податкового боргу

Судовий реєстр по справі —813/503/15

Постанова від 20.03.2015

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Кузан Ростислав Ігорович

Ухвала від 02.03.2015

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Кузан Ростислав Ігорович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні