Ухвала
від 02.03.2015 по справі 10/247
ВИЩИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД УКРАЇНИ

ВИЩИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД УКРАЇНИ

У Х В А Л А

02 березня 2015 року м. Київ К/800/8857/15

Суддя Вищого адміністративного суду України Пасічник С.С., перевіривши касаційну скаргу Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві на постанову Окружного адміністративного суду міста Києва від 26 грудня 2014 року та ухвалу Київського апеляційного адміністративного суду від 10 лютого 2015 року за заявою ОСОБА_1 про визнання протиправною бездіяльності Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві, вчиненої на виконання постанови Окружного адміністративного суду міста Києва у справі за позовом ОСОБА_1 до Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві, третя особа без самостійних вимог: Управління Служби безпеки України у місті Києві про перерахунок пенсії,

в с т а н о в и л а:

ОСОБА_1 звернувся до Окружного адміністративного суду міста Києва із заявою про визнання протиправною бездіяльності Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві, вчиненої на виконання постанови Окружного адміністративного суду міста Києва у справі за позовом ОСОБА_1 до Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві, третя особа без самостійних вимог: Управління Служби безпеки України у місті Києві про перерахунок пенсії.

Постановою Окружного адміністративного суду міста Києва від 26 грудня 2014 року заяву задоволено частково.

Ухвалою Київського апеляційного адміністративного суду від 10 лютого 2015 року апеляційну скаргу Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві залишено без задоволення, а постанову Окружного адміністративного суду міста Києва від 26 грудня 2014 року - без змін.

Не погоджуючись з прийнятими рішеннями, Головне управління Пенсійного фонду України в м. Києві подало касаційну скаргу, в якій просить скасувати рішення судів першої та апеляційної інстанцій та ухвалити нове рішення, яким відмовити позивачу у задоволенні заяви у повному обсязі.

Відповідно до п.5 ч.5 ст.214 КАС України суддя-доповідач відмовляє у відкритті касаційного 02провадження у справі, зокрема, якщо касаційна скарга є необґрунтованою і викладені в ній доводи не викликають необхідності перевірки матеріалів справи.

За змістом цієї норми касаційна скарга повинна містити посилання на помилкове та/або неправильне застосування норм матеріального права при вирішенні справи та/або порушення судами норм процесуального права (а у разі оскарження судового рішення по суті - пояснення, яким чином такі порушення вплинули на правильність вирішення справи).

Виходячи із змісту касаційної скарги та оскаржуваних судових рішень, дана касаційна скарга є необґрунтованою, оскільки не містить належних доводів в підтвердження незаконності постановлених судами попередніх інстанцій рішень, а тому, з врахуванням наведених приписів п.5 ч.5 ст.214 КАС України, не викликає необхідності перевірки судом касаційної інстанції матеріалів справи, що в свою чергу, є підставою для відмови у відкритті касаційного провадження у справі.

Керуючись статтями 211, 214 Кодексу адміністративного судочинства України,

у х в а л и л а:

Відмовити у відкритті касаційного провадження за касаційною скаргою Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві на постанову Окружного адміністративного суду міста Києва від 26 грудня 2014 року та ухвалу Київського апеляційного адміністративного суду від 10 лютого 2015 року за заявою ОСОБА_1 про визнання протиправною бездіяльності Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві, вчиненої на виконання постанови Окружного адміністративного суду міста Києва у справі за позовом ОСОБА_1 до Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві, третя особа без самостійних вимог: Управління Служби безпеки України у місті Києві про перерахунок пенсії.

Додані до касаційної скарги матеріали повернути особі, яка її подала.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя

Вищого адміністративного суду України Пасічник С.С.

СудВищий адміністративний суд України
Дата ухвалення рішення02.03.2015
Оприлюднено06.03.2015
Номер документу42990454
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —10/247

Ухвала від 27.07.2023

Господарське

Господарський суд Сумської області

Заєць Світлана Володимирівна

Ухвала від 17.07.2023

Господарське

Господарський суд Сумської області

Заєць Світлана Володимирівна

Ухвала від 11.01.2021

Господарське

Господарський суд Сумської області

Заєць Світлана Володимирівна

Ухвала від 04.01.2021

Господарське

Господарський суд Сумської області

Заєць Світлана Володимирівна

Ухвала від 08.04.2010

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Даценко М.В.

Ухвала від 02.03.2015

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Пасічник С.С.

Ухвала від 22.04.2013

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Даценко М.В.

Ухвала від 16.04.2013

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Глущенко Я.Б.

Ухвала від 10.04.2013

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Даценко М.В.

Ухвала від 08.04.2013

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Даценко М.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні