Ухвала
від 16.03.2015 по справі 908/1643/15-г
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

номер провадження справи 13/70/15

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

про порушення провадження у справі

16.03.2015 Справа № 908/1643/15-г

Суддя Серкіз В.Г., розглянувши

позовну заяву: Прокурора Заводського району м. Запоріжжя в інтересах держави в особі органу уповноваженого державою здійснювати відповідні функції у спірних правовідносинах – Запорізька міська рада, м. Запоріжжя

до відповідача: Товариства з обмеженою відповідальністю «Електропрогресс», м. Кременчук Полтавської області

третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача: Державна податкова інспекція у Заводському районі міста Запоріжжя Головного управління Міндоходів у Запорізькій області, м. Запоріжжя

про розірвання договору оренди землі та повернення земельної ділянки

визнав надані матеріали достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду.

Керуючись статтями 27, 61, 64, 65 ГПК України, суд –

У х в а л и в:

1. Прийняти позовну заяву до розгляду та порушити провадження у справі. Присвоїти справі номер провадження 13/70/15.

2. Залучити до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача:

Державну податкову інспекцію у Заводському районі міста Запоріжжя Головного управління Міндоходів у Запорізькій області (69067, м. Запоріжжя, вул. Тенісна, 8, код ЄДРПОУ 38732230).

3. Справу призначити до розгляду на 20.04.2015р. о/об 10 год. 30 хв.

Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду за адресою: м. Запоріжжя, вул. Тюленіна,21/Шаумяна, 4, корпус 2, каб. 106.

4. В порядку попередньої підготовки справи до розгляду зобов'язати надати:

Прокурора та позивача – документи, що посвідчують правовий статус (оригінали суду для огляду); нормативне та документальне обґрунтування заявлених вимог з посиланням на конкретні норми матеріального права (витяги з закону) та документальні докази; договір оренди землі від 20.07.2007р. з додатками, змінами і доповненнями, докази його виконання сторонами; витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців, щодо адреси відповідача та знаходження його на теперішній час в державному реєстрі; листування з відповідачем по суті спору; забезпечити явку компетентних представників у судове засідання /довіреність на представників/.

Відповідача – завірені належним чином копії документів, що посвідчують правовий статус (оригінали суду для огляду); нормативне та документальне обґрунтування заперечень проти позовних вимог згідно діючого законодавства – письмовий відзив на позовну заяву, відзив на позовну заяву представити суду і до судового засідання направити на адресу позивача (докази відправлення надати в судове засідання); договір оренди землі від 20.07.2007р. з додатками, змінами і доповненнями, докази його виконання сторонами; листування з позивачем по суті спору; належним чином засвідчені копії витребуваних документів – у справу, оригінали – суду для огляду. Забезпечити явку компетентного представника у судове засідання /довіреність на представника/.

Третю особу - надати всі документи і матеріали, які містять дані про обставини, що мають значення для правильного вирішення спору. Крім того пропонується надати письмові пояснення щодо виниклого спору. Належним чином засвідчені копії витребуваних документів – у справу, оригінали – суду для огляду.

Виписка із ст. 83 ГПК України: Суд має право стягнути в доход Державного бюджету України з винної сторони штраф у розмірі до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян за ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом на сторону.

          Суддя В.Г.Серкіз

Дата ухвалення рішення16.03.2015
Оприлюднено08.04.2015
Номер документу43408669
СудочинствоГосподарське
Сутьрозірвання договору оренди землі та повернення земельної ділянки визнав надані матеріали достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду. Керуючись статтями 27, 61, 64, 65 ГПК України, суд

Судовий реєстр по справі —908/1643/15-г

Судовий наказ від 11.06.2015

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Серкіз В.Г.

Рішення від 13.05.2015

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Серкіз В.Г.

Ухвала від 20.04.2015

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Серкіз В.Г.

Ухвала від 16.03.2015

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Серкіз В.Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні