Ухвала
від 07.04.2015 по справі 911/1455/15
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

cpg1251

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

01032, м. Київ, вул. С. Петлюри (Комінтерну), 16 тел. 235-24-26

У Х В А Л А

про порушення провадження у справі

"07" квітня 2015 р. Справа № 911/1455/15

Суддя Лутак Т.В. , розглянувши матеріали

за позовом Заступника Бориспільського міжрайонного прокурора в інтересах держави в особі Державного підприємства «Бориспільське лісове господарство»

до Товариства з обмеженою відповідальністю «Євробудком» та Публічного акціонерного товариства «Державний експортно-імпортний банк України»

про визнання недійсним окремих пунктів договору

визнала подані матеріали достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду.

Керуючись статтями 64, 65, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд

ухвалив:

1. Прийняти позовну заяву до розгляду та порушити провадження у справі.

2. Розгляд справи призначити на "18" травня 2015 року о 15:10. Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду Київської області за адресою: м. Київ, вул. С. Петлюри (Комінтерну), 16, в залі судових засідань № 3 .

3. Зобов'язати учасників процесу:

- подати власне письмове підтвердження того, що у провадженні господарських судів України або іншого органу, який в межах своєї компетенції вирішує спір, немає справи зі спору між тими ж сторонами, про той же предмет і з тих же підстав та немає рішення цих органів з такого спору;

- направити в судове засідання своїх повноважних представників (ст. 28 Господарського процесуального кодексу України), повноваження яких мають бути підтверджені довіреністю, оформленою в установленому порядку (засвідченою нотаріально або, якщо довіреність видає юридична особа - підписом її керівника з засвідченням печатки цієї організації). В разі представництва інтересів сторони безпосередньо її керівництвом - подати копію наказу, рішення, розпорядження, протоколу тощо або засвідчені належним чином витяги з них про призначення на відповідну посаду.

4. Зобов'язати прокуратуру та позивача:

- подати оригінали (для огляду) доданих до позовної заяви документів;

- подати оригінали (для огляду) та належним чином засвідчені копії (для залучення до матеріалів справи) документів, на підставі яких діє позивач (установчий договір, статут, положення), Свідоцтво про державну реєстрацію;

- подати нормативно обґрунтовані письмові пояснення щодо необхідності залучення до участі у розгляді даної справи в якості третьої особи приватного нотаріуса Київського нотаріального округу Комарницької О.В. із зазначенням на стороні кого (позивача чи відповідача) необхідне її залучення;

- подати докази того, що спірні земельні ділянки перебувають у користуванні позивача;

- подати інші докази, які підтверджують викладені у позовній заяві обставини.

5. Зобов'язати відповідачів:

- подати оригінали (для огляду) та належним чином засвідчені копії (для залучення до матеріалів справи) документів, на підставі яких діють відповідачі (установчий договір, статут, положення), Свідоцтва про державну реєстрацію, довідки з органу статистики про включення відповідачів до ЄДР;

- подати відзив (письмові пояснення) по суті позовної заяви з наданням доказів, що стверджують викладені в ньому обставини, а позивачу (прокурору) його копію у порядку, передбаченому ст. 59 Господарського процесуального кодексу України;

- подати оригінал (для огляду) та належним чином засвідчену копію (для залучення до матеріалів справи) договору іпотеки № 151410Z2 від 12.01.2010 з усіма існуючими змінами та доповненнями (додатки, додаткові угоди, тощо).

6. У разі ненадання витребуваних судом документів, зобов'язати учасників провадження надати обґрунтовані письмові пояснення із зазначенням поважних причин їх ненадання.

7. Викликати в судове засідання повноважних представників прокуратури та сторін.

8. Попередити прокуратуру та позивача, що у разі ненадання господарському суду без поважних причин витребуваних судом документів або нез'явлення їх представників у судове засідання, позов, відповідно до п. 5 ч. 1 ст. 81 Господарського процесуального кодексу України, може бути залишений без розгляду.

9. Попередити відповідачів, що у разі ненадання відзиву на позов та витребуваних судом документів, справа, згідно зі ст. 75 Господарського процесуального кодексу України, буде розглянута за наявними в ній матеріалами.

10. Поставити до відома сторін, що відповідно до п. 5 ст. 83 Господарського процесуального кодексу України суд має право стягувати в доход Державного бюджету України з винної сторони штраф у розмірі до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян за ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом на сторону.

11. Звернути увагу учасників провадження у справі на необхідність дотримання вимог ч. 2 ст. 36 Господарського процесуального кодексу України щодо необхідності засвідчення копій документів, які подаються до суду.

12. Нагадати, що сторони відповідно до ст. 80 Господарського процесуального кодексу України, можуть укласти мирову угоду на будь-якій стадії розгляду спору.

13. Примірники даної ухвали направити прокуратурі та сторонам у справі.

14. Витребувані документи подати через канцелярію господарського суду Київської області в строк до 15 травня 2015 року.

Суддя Т.В. Лутак

Дата ухвалення рішення07.04.2015
Оприлюднено17.04.2015
Номер документу43553930
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання недійсним окремих пунктів договору визнала подані матеріали достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду. Керуючись статтями 64, 65, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд

Судовий реєстр по справі —911/1455/15

Ухвала від 23.04.2018

Господарське

Господарський суд Київської області

Лутак Т.В.

Ухвала від 16.04.2018

Господарське

Господарський суд Київської області

Лутак Т.В.

Ухвала від 04.11.2015

Господарське

Господарський суд Київської області

Лутак Т.В.

Рішення від 22.06.2015

Господарське

Господарський суд Київської області

Лутак Т.В.

Ухвала від 07.04.2015

Господарське

Господарський суд Київської області

Лутак Т.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні