Ухвала
від 21.04.2015 по справі 914/2645/14
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

21.04.2015 р. Справа № 914/2645/14

Господарський суд Львівської області розглянув у відкритому судовому засіданні матеріали справи:

за заявою:Товариства з обмеженою відповідальністю «Інвестиції і консалтинг» про банкрутство:Товариства з обмеженою відповідальністю «Інвестиції і консалтинг» (бульвар Ю. Дрогобича, буд. 2, м. Трускавець, Львівська область, 82200; код ЄДРПОУ 32323202) Суддя: Цікало А. І. При секретарі: Герасименко В. С.

Представники:

Кредитора 1:ОСОБА_1 - не з'явився Кредитора 2:Товариства з обмеженою відповідальністю «ТКС Молл Маркет» - Нечаєва Н. М. - представник (довіреність від 01.08.2014 р.) Кредитора 3:Товариства з обмеженою відповідальністю «Інвест-Житло» - Нечаєва Н. М. - представник по довіреності Кредитора 4:Публічного акціонерного товариства «Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Нові технології інвестування» - Нечаєва Н. М. - представник (довіреність від 29.08.2014р.) Кредитора 5:Компанії «ТКС Ріел Істейт Паблік Компені Лімітед» (PLC TKS REAL ESTATE PUBLIC COMPANIY LIMITED) - Лешківець О. М. - представник (довіреність від 18.08.2014 р.) Кредитора 6:Товариства з обмеженою відповідальністю «Інвестноватор» - Лешківець О. М. - представник (довіреність від 29.08.2014 р.) Кредитора 7:Компанії «Ленторекс Ентерпрайзис Лімітед» (Lentorex Enterprises Limited) - Лешківець О. М. - представник (довіреність від 29.08.2014 р.) Кредитора 8:Публічного акціонерного товариства «Всеукраїнський акціонерний банк» - не з'явився Кредитора 9:Товариства з обмеженою відповідальністю «Трускавець-Комінвест» - не з'явився Ліквідатор:Кобельник О. С. (постанова суду від 09.12.2014 р.)

ВСТАНОВИВ:

22.07.2014 р. до господарського суду Львівської області за вх. № 2736 від Товариства з обмеженою відповідальністю «Інвестиції і консалтинг» поступила заява про порушення справи про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю «Інвестиції і консалтинг» (бульвар Ю. Дрогобича, буд. 2, м. Трускавець, Львівська область, 82200; код ЄДРПОУ 32323202).

22.07.2014 р. суддею було вчинено електронний запит на автоматичне визначення кандидатури арбітражного керуючого.

23.07.2014 р. до суду в електронному вигляді надійшла довідка щодо автоматизованого відбору арбітражного керуючого, згідно якої автоматизованою системою визначено кандидатуру арбітражного керуючого Білика Любомира Володимировича.

Ухвалою суду від 24.07.2014 р. прийнято заяву ТзОВ «Інвестиції і консалтинг» про порушення справи про банкрутство ТзОВ «Інвестиції і консалтинг» до розгляду, зобов'язано арбітражного керуючого Білика Л. В. надати заяву на участь у справі про банкрутство та підготовче засідання суду призначено на 04.08.2014 р.

Ухвалою суду від 06.08.2014 р. порушено провадження у справі № 914/2645/14 про банкрутство ТзОВ «Інвестиції і консалтинг», введено мораторій на задоволення вимог кредиторів, введено процедуру розпорядження майном, розпорядником майна призначено арбітражного керуючого Кобельника О. С. та попереднє засідання суду призначено на 23.09.2014 р.

Оголошення про порушення провадження у справі № 914/2645/14 про банкрутство ТзОВ «Інвестиції і консалтинг» офіційно оприлюднено на офіційному веб-сайті Вищого господарського суду України в мережі Інтернет 07.08.2014 р. № 7296.

Ухвалою суду від 23.09.2014 р. затверджено реєстр вимог кредиторів ТзОВ «Інвестиції і консалтинг», та підсумкове засідання суду призначено на 28.10.2014 р.

Постановою суду від 09.12.2014 р. ТзОВ «Інвестиції і консалтинг» визнано банкрутом і відкрито ліквідаційну процедуру, скасовано всі арешти, накладені на майно ТзОВ «Інвестиції і консалтинг» чи інші обмеження щодо розпорядження майном ТзОВ «Інвестиції і консалтинг», ліквідатором ТзОВ «Інвестиції і консалтинг» призначено арбітражного керуючого Кобельника Олега Сергійовича та засідання суду призначено на 24.02.2015 р.

Повідомлення про визнання ТзОВ «Інвестиції і консалтинг» банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури офіційно оприлюднене на офіційному веб-сайті Вищого господарського суду України в мережі Інтернет 10.12.2014 р. № 12279 .

Ухвалою суду від 01.04.2015р. розгляд справи призначено на 21.04.2015 р.

14.04.2015 р. до суду за вх. № 15090/15 від відділу державної реєстрації речових прав на нерухоме майно реєстраційної служби Трускавецького МУЮ поступила інформаційна довідка з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та інформація з Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна щодо майна ТзОВ «Інвестиції і консалтинг».

21.04.2015 р. до суду за вх. № 1640/15 від ліквідатора поступило клопотання про скасування обтяжень з майна ТзОВ «Інвестиції і консалтинг». Зазначене клопотання обгрунтоване неможливістю здійснення ліквідаційної процедури з огляду на те, що майно ТзОВ «Інвестиції і консалтинг» перебуває під обтяженням.

Як було зазначено, постановою господарського суду Львівської області від 09.12.2014 р. ТзОВ «Інвестиції і консалтинг» визнано банкрутом і відкрито ліквідаційну процедуру, скасовано всі арешти, накладені на майно ТзОВ «Інвестиції і консалтинг» чи інші обмеження щодо розпорядження майном ТзОВ «Інвестиції і консалтинг», ліквідатором ТзОВ «Інвестиції і консалтинг» призначено арбітражного керуючого Кобельника Олега Сергійовича.

Відповідно до абз. 8 ч. 1 ст. 38 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», з дня прийняття господарським судом постанови про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури скасовується арешт, накладений на майно боржника, визнаного банкрутом, чи інші обмеження щодо розпорядження майном такого боржника. Накладення нових арештів або інших обмежень щодо розпорядження майном банкрута не допускається.

Отже, з моменту відкриття щодо боржника ліквідаційної процедури всі без винятку обтяження його активів підлягають скасуванню. Це пов'язано з тим, що у процедурі ліквідації задоволення вимог кредиторів відбувається за рахунок коштів, отриманих від здійсненої у встановленому порядку реалізації майна банкрута. Тому майно банкрута повинно бути вільним від будь-яких обтяжень. При цьому зняття заборон та арештів із майна боржника в порядку статті 38 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» є безумовним, стосується будь-яких органів і посадових осіб, у тому числі реєструючих органів та нотаріусів, не потребує подальшого винесення окремих судових рішень, а також сплати додаткових коштів.

При цьому, слід зазначити, що з моменту порушення справи про банкрутство до боржника підлягають застосуванню саме норми спеціального закону - Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», у тому числі з моменту визнання боржника банкрутом стосовно майна банкрута діє визначений вище правовий режим (щодо розпорядження, реалізації, скасування обтяжень тощо) встановлений саме нормами Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом».

Якщо посадова особа ухиляється від виконання постанови суду про визнання боржника банкрутом, зацікавлена особа (зокрема, ліквідатор) вправі звернутися до суду з відповідною заявою (клопотанням). При цьому, винесення судом окремого судового рішення (ухвали) про звільнення майна боржника від обтяжень лише конкретизує обов'язок осіб, визначений Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом».

Судом встановлено неможливість здійснення ліквідатором своїх повноважень у ліквідаційній процедурі щодо реалізації майна банкрута внаслідок перебування цього майна під обтяженнями.

Згідно з абз. 4 ч. 1 ст. 2 Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень» обтяження - це заборона розпоряджатися та/або користуватися нерухомим майном, яка встановлена або законом або актами уповноважених на те органів державної влади, їх посадових осіб або виникає на підставі договорів.

Пунктом 5 частини 1 статті 19 Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень» визначається, що судове рішення, яке набрало законної сили, є підставою для державної реєстрації речових прав або їх обмежень.

Відповідно до ст. 43 Закону України «Про забезпечення вимог кредиторів та реєстрацію обтяжень» відомості про припинення обтяження реєструються держателем або реєстратором Державного реєстру на підставі рішення суду або заяви обтяжувача, в якій зазначаються реєстраційний номер запису, найменування боржника, ідентифікаційний код боржника в Єдиному державному реєстрі підприємств та організацій України чи індивідуальний ідентифікаційний номер боржника в Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків та інших обов'язкових платежів та інформація про припинення обтяження.

Розглянувши матеріали справи, клопотання ліквідатора про скасування арештів з майна банкрута, суд дійшов висновку, що зазначене клопотання ліквідатора підлягає задоволенню.

Задовольняючи клопотання ліквідатора, суд зазначає, що норми частини 1 статті 23 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» щодо скасування арешту, накладеного на майно боржника, визнаного банкрутом та заборони накладання нових арештів в ліквідаційній процедурі, мають імперативний характер і не передбачають отримання додаткових процесуальних документів для її реалізації.

Враховуючи наведене, керуючись ст. ст. 2, 38, 40 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», ст. ст. 4 1 , 22, 77, 86 Господарського процесуального кодексу України, суддя -

УХВАЛИВ:

1. Клопотання ліквідатора про скасування всіх типів обтяжень щодо майна ТзОВ «Інвестиції і консалтинг» - задоволити.

2. Скасувати всі типи обтяжень, які містяться в Єдиному реєстрі заборон відчуження об'єктів нерухомого майна щодо майна Товариства з обмеженою відповідальністю «Інвестиції і консалтинг» (бульвар Ю. Дрогобича, буд. 2, м. Трускавець, Львівська область, 82200; код ЄДРПОУ 32323202), в тому числі:

2.1. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 7964266 від 24.09.2008 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі Договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: об'єкт незавершеного будівництва, готовність незавершеного будівництва багатоквартирного житлового будинку - 9 %, земельна ділянка площею 0,6417 га для обслуговування багатоквартирного житлового будинку, адреса: Львівська обл. м. Трускавець, вул. Сагайдачного П., 14а, номер РПВН: 16525461, кадастровий № 4611500000:04:002:0013, власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг",код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: Львівська філія ВАТ "Всеукраїнський акціонерний банк".

2.2. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 7964365 від 24.08.2008 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі Договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: земельна ділянка для обслуговування багатоквартирного житлового будинку, площею 0,6417 га, адреса: Львівська обл. м. Трускавець, вул. Сагайдачного П., 14а, кадастровий № 4611500000:04:002:0013; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг",код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: Львівська філія ВАТ "Всеукраїнський акціонерний банк".

2.3. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11059437 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 247 загальною площею 61,1 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.4. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11059642 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 244 загальною площею 60,9 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.5. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11059684 від 11.04.2011 року, зареєстрована приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 243 загальною площею 55,5 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.6. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11059799 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 241 загальною площею 60,4 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.7. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11059841 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 240 загальною площею 54,7 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.8. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11059925 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 238 загальною площею 60,2 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.9. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060039 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 234 загальною площею 54,9 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.10. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060093 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 232 загальною площею 61,1 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.11. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060161 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 229 загальною площею 61,2 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.12. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060188 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 228 загальною площею 55,2 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.13. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060225 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 226 загальною площею 61,1 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.14. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060286 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 223 загальною площею 61,1 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.15. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060330 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 220 загальною площею 68,5 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.16. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060343 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 219 загальною площею 46,8 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.17. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060353 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 218 загальною площею 43,5 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.18. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060371 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 217 загальною площею 62,8 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.19. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060380 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 216 загальною площею 68,4 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.20. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060387 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 214 загальною площею 43,5 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.21. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060390 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 213 загальною площею 62,7 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.22. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060396 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 212 загальною площею 68,6 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.23. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060403 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 211 загальною площею 47,0 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.24. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060404 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 210 загальною площею 43,9 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.25. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060407 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 209 загальною площею 63,3 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.26. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060410 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 208 загальною площею 68,5 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.27. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060413 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 207 загальною площею 46,3 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.28. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060415 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 206 загальною площею 44,3 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.29. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060417 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 205 загальною площею 62,8 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.30. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060418 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 204 загальною площею 68,2 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.31. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060419 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 203 загальною площею 46,4 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.32. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060420 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 202 загальною площею 43,2 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.33. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060421 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 201 загальною площею 62,3 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.34. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060423 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 200 загальною площею 67,5 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.35. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060425 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 199 загальною площею 46,5 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.36. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060426 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 198 загальною площею 43,0 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.37. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060428 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 197 загальною площею 62,4 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.38. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060431 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 196 загальною площею 67,7 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.39. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060434 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 195 загальною площею 46,9 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.40. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060435 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 194 загальною площею 43,1 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.41. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060436 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 193 загальною площею 62,1 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.42. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060438 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 192 загальною площею 68,6 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.43. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060440 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 191 загальною площею 45,9 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.44. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060443 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 190 загальною площею 43,0 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.45. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060445 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 189 загальною площею 62,5 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.46. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060447 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 188 загальною площею 68,6 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.47. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060449 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 187 загальною площею 46,9 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.48. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060450 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 186 загальною площею 42,9 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.49. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060451 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 185 загальною площею 62,7 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.50. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060453 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 184 загальною площею 68,0 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.51. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060454 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 183 загальною площею 47,0 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.52. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060455 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 182 загальною площею 43,1 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.53. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060456 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 215 загальною площею 46,9 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.54. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060457 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 181 загальною площею 62,7 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.55. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060458 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року,, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 180 загальною площею 68,6 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.56. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060459 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 179 загальною площею 45,7 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.57. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060460 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 178 загальною площею 43,1 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.58. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060461 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 177 загальною площею 62,9 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.59. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060463 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 176 загальною площею 62,8 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.60. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060464 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 175 загальною площею 57,1 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.61. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060466 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 174 загальною площею 80,5 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.62. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060467 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 173 загальною площею 62,5 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.63. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060468 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 172 загальною площею 57,5 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.64. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060469 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 171 загальною площею 80,6 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.65. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060471 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 170 загальною площею 62,4 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.66. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060472 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 169 загальною площею 57,3 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.67. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060473 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 168 загальною площею 81,1 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.68. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060474 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 166 загальною площею 57,7 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.69. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060475 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 165 загальною площею 80,5 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.70. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060476 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 163 загальною площею 57,6 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.71. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060477 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 162 загальною площею 81,1 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.72. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060478 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 160 загальною площею 57,6 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.73. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060479 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 159 загальною площею 80,6 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.74. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060480 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 157 загальною площею 57,5 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.75. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060481 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 156 загальною площею 80,6 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.76. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060482 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 155 загальною площею 62,6 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.77. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060483 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 154 загальною площею 57,8 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.78. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060484 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 153 загальною площею 81,8 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.79. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060485 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 152 загальною площею 62,6 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.80. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060486 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 151 загальною площею 58,3 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.81. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060487 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 150 загальною площею 80,8 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.82. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060488 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 149 загальною площею 62,4 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.83. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060489 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 148 загальною площею 57,5 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.84. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060490 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 147 загальною площею 81,2 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.85. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060491 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 146 загальною площею 62,4 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.86. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060492 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 145 загальною площею 57,8 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.87. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060493 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 144 загальною площею 81,9 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.88. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060494 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 110 загальною площею 82,7 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.89. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060495 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 108 загальною площею 65,7 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.90. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060496 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 107 загальною площею 82,7 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.91. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060497 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 104 загальною площею 82,7 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.92. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060498 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 101 загальною площею 82,4 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.93. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060499 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 98 загальною площею 82,5 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.94. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060500 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 95 загальною площею 82,4 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.95. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060501 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 92 загальною площею 82,8 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.96. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060502 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 80 загальною площею 83,8 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.97. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) № 11060503 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 77 загальною площею 52,0 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.98. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060504 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 44 загальною площею 64,0 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.99. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060505 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 43 загальною площею 45,5 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.100. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060506 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 42 загальною площею 48,4 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.101. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060507 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 39 загальною площею 45,5 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.102. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060508 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 38 загальною площею 48,4 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.103. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060509 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 35 загальною площею 46,1 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.104. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060510 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 27 загальною площею 47,0 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.105. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060511 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 26 загальною площею 48,2 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.106. Заборона на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060512 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 23 загальною площею 46,0 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.107. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060513 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 22 загальною площею 48,2 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.108. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060514 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 19 загальною площею 46,1 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.109. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060515 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 10 загальною площею 48,9 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.110. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060516 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 7 загальною площею 46,5 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.111. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202), за № 11060517 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 6 загальною площею 49,1 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.112. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060518 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерська Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерська Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 3 загальною площею 46,4 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.113. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060519 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 34 загальною площею 49,1 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.114. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060520 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 18 загальною площею 48,8 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.115. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060521 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 15 загальною площею 55,9 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.116. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060523 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 285 загальною площею 72,8 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.117. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060524 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 284 загальною площею 64,0 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.118. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060525 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 283 загальною площею 66,7 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.119. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060527 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 281 загальною площею 64,1 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.120. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060528 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 280 загальною площею 66,4 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.121. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060529 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 279 загальною площею 72,9 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.122. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060530 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 278 загальною площею 64,4 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.123. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060532 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 276 загальною площею 73,1 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.124. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060535 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 273 загальною площею 72,6 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.125. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060536 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 272 загальною площею 63,2 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.126. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060537 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 271 загальною площею 66,3 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.127. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060538 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 270 загальною площею 72,0 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.128. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060539 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 269 загальною площею 63,5 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.129. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060540 від 11.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 268 загальною площею 66,7 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.130. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060541 від 12.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 267 загальною площею 72,6 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.131. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060542 від 12.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 266 загальною площею 62,7 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.132. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060543 від 12.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 265 загальною площею 66,3 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.133. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060544 від 12.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 264 загальною площею 72,8 м. кв., що будується в Львівській області, м.Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.134. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060545 від 12.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 263 загальною площею 63,3 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.135. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060546 від 12.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 262 загальною площею 66,7 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.136. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060547 від 12.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 261 загальною площею 72,5 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.137. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060548 від 12.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 260 загальною площею 63,3 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.138. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060549 від 12.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 259 загальною площею 67,8 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.139. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060550 від 12.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 258 загальною площею 72,5 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.140. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060551 від 12.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 257 загальною площею 63,7 м. кв., що будується в Львівській області, м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.141. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060553 від 12.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 255 загальною площею 72,7 м. кв., що будується в Львівській області, м.Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.142. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060554 від 12.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 254 загальною площею 63,7 м. кв., що будується в Львівській області, м.Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.143. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060555 від 12.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 253 загальною площею 61,2 м. кв., що будується в Львівській області, м.Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.144. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060560 від 12.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 14 загальною площею 48,6 м. кв., що будується в Львівській області, м.Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.145. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060561 від 12.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 113 загальною площею 53,3 м. кв., що будується в Львівській області, м.Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.146. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060562 від 12.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 112 загальною площею 55,6 м. кв., що будується в Львівській області, м.Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.147. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060563 від 12.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 111 загальною площею 59,7 м. кв., що будується в Львівській області, м.Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.148. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 11060564 від 12.04.2011 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 481 від 11.04.2011 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: невизначене майно, майнові права на нерухоме майно, яке стане власністю в майбутньому на квартиру № 79 загальною площею 78,3 м. кв., що будується в Львівській області, м.Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.149. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 12052096 від 11.01.2012 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 22 від 11.01.2012 р. про внесення змін до іпотечного договору № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 52,2 кв. м., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вул. Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 221, номер РПВН: 34465748; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.150. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 12052097 від 11.01.2012 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 22 від 11.01.2012 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 55,6 м. кв., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вул. Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 222, номер РПВН: 34465750; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.151. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 12052098 від 11.01.2012 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 22 від 11.01.2012 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 52,2 м. кв., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вул. Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 224, номер РПВН: 34483629; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.152. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 12052100 від 11.01.2012 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 22 від 11.01.2012 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 55,7 м. кв., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вул. Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 225, номер РПВН: 34483524; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.153. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 12052101 від 11.01.2012 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 22 від 11.01.2012 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 51,9 м. кв., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вул. Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 227, номер РПВН: 34483369; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.154. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 12052103 від 11.01.2012 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 22 від 11.01.2012 р. про внесення змін до договору іпотеки №2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 51,7 м. кв., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вул. Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 230, номер РПВН: 34481727, власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.155. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 12052104 від 11.01.2012 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 22 від 11.01.2012 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 55,3 м. кв., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вул. Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 231, номер РПВН: 34478237, власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.156. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 12052105 від 11.01.2012 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 22 від 11.01.2012 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 51,8 м. кв., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вул. Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 233, номер РПВН: 34478231; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.157. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 12052106 від 11.01.2012 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 22 від 11.01.2012 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 60,3 м. кв., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вул. Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 235, номер РПВН: 34478210; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.158. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 12052107 від 11.01.2012 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 22 від 11.01.2012 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 51,4 м. кв., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вул. Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 236, номер РПВН: 34478208; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.159. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 12052108 від 11.01.2012 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 22 від 11.01.2012 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 54,9 м. кв., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вул. Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 237, номер РПВН: 34478207; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.160. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 12052109 від 11.01.2012 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 22 від 11.01.2012 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 51,3 м. кв., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вул. Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 239, номер РПВН: 34478202; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.161. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 12052111 від 11.01.2012 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 22 від 11.01.2012 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 51,9 м. кв., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вул. Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 242, номер РПВН: 34465701; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.162. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 12052112 від 11.01.2012 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 22 від 11.01.2012 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 52,0 м. кв., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вул. Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 245, номер РПВН: 34465692; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.163. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 12052113 від 11.01.2012 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 22 від 11.01.2012 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 55,5 м. кв., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вул. Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 246, номер РПВН: 34465689; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.164. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 12052114 від 11.01.2012 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 22 від 11.01.2012 р. про внесення змін до договору іпотеки №2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 52,2 м. кв., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вул. Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 248, номер РПВН: 34465447; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.165. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 12052115 від 11.01.2012 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 22 від 11.01.2012 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 55,5 м. кв., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вул. Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 249, номер РПВН: 34465665; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.166. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 12052116 від 11.01.2012 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 22 від 11.01.2012 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 61,0 м. кв., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вул. Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 250, номер РПВН: 34465670; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.167. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 12052118 від 11.01.2012 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 22 від 11.01.2012 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 51,8 м. кв., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вул. Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 251, номер РПВН: 34465449; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.168. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 12052119 від 11.01.2012 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 22 від 11.01.2012 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 55,4 м. кв., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вул. Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 252, номер РПВН: 34465451; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.169. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 12052120 від 11.01.2012 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 22 від 11.01.2012 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 67,4 м. кв., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вул. Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 256, номер РПВН: 34465464; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.170. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 12052121 від 11.01.2012 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 22 від 11.01.2012 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 66,5 м. кв., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вул. Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 274, номер РПВН: 34465592; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.171. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 12052122 від 11.01.2012 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 22 від 11.01.2012 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 64,1 м. кв., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вул. Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 275, номер РПВН: 34465596; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.172. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 12052123 від 11.01.2012 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 22 від 11.01.2012 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 66,5 м. кв., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вул. Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 277, номер РПВН: 34465612; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.173. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 12052124 від 11.01.2012 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 22 від 11.01.2012 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 72,9 м. кв., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вул. Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 282, номер РПВН: 34465649; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.174. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 12052125 від 11.01.2012 року, зареєстровану приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 22 від 11.01.2012 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 66,5 м. кв., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вул. Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 286, номер РПВН: 34465658; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

2.175. Арешт нерухомого майна, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 12083730 від 23.01.2012 року; зареєстрований: Львівською філією державного підприємства "Інформаційний центр" Міністерства юстиції України (79035, Львівська область, м. Львів, вул. Зелена, 149-Ю) на підставі постанови про відкриття виконавчого провадження № 30800964 від 23.01.2012 р. ВДВС Трускавецького МУЮ Бичко О. І. ; об'єкт обтяження: квартира, адреса: Львівська обл. м. Трускавець, вул. Сагайдачного П., 14а, квартира № 130 ; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2; обтяжувач: ВДВС Трускавецького МУЮ (код: 34871283, вул. Стебницька, 72, м. Трускавець, Львівська область, 82200).

3. Зобов'язати Реєстраційну службу Трускавецького міського управління юстиції Львівської області (вул. Героїв УПА, 2, м. Трускавець, 82200) вилучити зазначені заборони/обтяження з Єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна.

4. Скасувати всі типи обтяжень, які містяться в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно щодо майна Товариства з обмеженою відповідальністю «Інвестиції і консалтинг» (бульвар Ю. Дрогобича, буд. 2, м. Трускавець, Львівська область, 82200; код ЄДРПОУ 32323202), в тому числі:

4.1. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 1586730 від 10.07.2013 року (дата перенесення), зареєстровану 24.09.2008 року приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі Договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: земельна ділянка для обслуговування багатоквартирного житлового будинку, площею 0,6417 га, адреса: Львівська обл. м. Трускавець, вул. Сагайдачного П., 14а, кадастровий № 4611500000:04:002:0013; власник майна ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ); обтяжувач: Львівська філія ВАТ "Всеукраїнський акціонерний банк".

4.2. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 9217790 від 30.03.2015 р. (дата перенесення), зареєстровану 11.01.2012 р. приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 22 від 11.01.2012 р. про внесення змін до іпотечного договору № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 52,2 кв. м., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вул. Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 221, номер РПВН: 34465748; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

4.3. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 9218877 від 30.03.2015 р. (дата перенесення), зареєстровану 11.01.2012 р. приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 22 від 11.01.2012 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 55,6 м. кв., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вул. Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 222, номер РПВН: 34465750; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

4.4. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 9220749 від 30.03.2015 р. (дата перенесення), зареєстровану 11.01.2012 р. приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 22 від 11.01.2012 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 52,2 м. кв., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вул. Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 224, номер РПВН: 34483629; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

4.5. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 9222517 від 30.03.2015 р. (дата перенесення), зареєстровану 11.01.2012 р. приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 22 від 11.01.2012 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 55,7 м. кв., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вул. Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 225, номер РПВН: 34483524; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

4.6. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 9224215 від 30.03.2015 р. (дата перенесення), зареєстровану 11.01.2012 р. приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 22 від 11.01.2012 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 51,9 м. кв., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вул. Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 227, номер РПВН: 34483369; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

4.7. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 9232894 від 31.03.2015 р. (дата перенесення), зареєстровану 11.01.2012 р. приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 22 від 11.01.2012 р. про внесення змін до договору іпотеки №2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 51,7 м. кв., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вул. Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 230, номер РПВН: 34481727, власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

4.8. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 9234919 від 31.03.2015 р. (дата перенесення), зареєстровану 11.01.2012 р. приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 22 від 11.01.2012 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 55,3 м. кв., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вул. Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 231, номер РПВН: 34478237, власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

4.9. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 9235753 від 31.03.2015 р. (дата перенесення), зареєстровану 11.01.2012 р. приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 22 від 11.01.2012 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 51,8 м. кв., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вул. Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 233, номер РПВН: 34478231; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

4.10. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 9236365 від 31.03.2015 р. (дата перенесення), зареєстровану 11.01.2012 р. приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 22 від 11.01.2012 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 60,3 м. кв., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вул. Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 235, номер РПВН: 34478210; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

4.11. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 9237511 від 31.03.2015 р. (дата перенесення), зареєстровану 11.01.2012 р. приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 22 від 11.01.2012 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 51,4 м. кв., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вул. Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 236, номер РПВН: 34478208; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

4.12. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 9246315 від 31.03.2015 р. (дата перенесення), зареєстровану 11.01.2012 р. приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 22 від 11.01.2012 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 54,9 м. кв., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вул. Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 237, номер РПВН: 34478207; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

4.13. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 9246595 від 01.04.2015 р. (дата перенесення), зареєстровану 11.01.2012 р. нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 22 від 11.01.2012 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 51,3 м. кв., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вул. Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 239, номер РПВН: 34478202; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

4.14. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 9246907 від 01.04.2015 р. (дата перенесення), зареєстровану 11.01.2012 р. приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 22 від 11.01.2012 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 51,9 м. кв., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вул. Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 242, номер РПВН: 34465701; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

4.15. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 9247322 від 01.04.2015 р. (дата перенесення), зареєстровану 11.01.2012 р. приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 22 від 11.01.2012 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 52,0 м. кв., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вул. Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 245, номер РПВН: 34465692; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

4.16. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 9247766 від 01.04.2015 р. (дата перенесення), зареєстровану 11.01.2012 р. приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 22 від 11.01.2012 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 55,5 м. кв., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вул. Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 246, номер РПВН: 34465689; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

4.17. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 9231179 від 31.03.2015 р. (дата перенесення), зареєстровану 11.01.2012 р. приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 22 від 11.01.2012 р. про внесення змін до договору іпотеки №2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 52,2 м. кв., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вул. Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 248, номер РПВН: 34465447; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

4.18. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 9234138 від 31.03.2015 р. (дата перенесення), зареєстровану 11.01.2012 р. приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 22 від 11.01.2012 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 55,5 м. кв., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вул. Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 249, номер РПВН: 34465665; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

4.19. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 9234912 від 31.03.2015 р. (дата перенесення), зареєстровану 11.01.2012 р. приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 22 від 11.01.2012 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 61,0 м. кв., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вул. Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 250, номер РПВН: 34465670; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

4.20. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 9235845 від 31.03.2015 р. (дата перенесення), зареєстровану 11.01.2012 р. приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 22 від 11.01.2012 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 51,8 м. кв., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вул. Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 251, номер РПВН: 34465449; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

4.21. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 9239574 від 31.03.2015 р. (дата перенесення), зареєстровану 11.01.2012 р. приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 22 від 11.01.2012 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 55,4 м. кв., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вул. Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 252, номер РПВН: 34465451; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

4.22. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 9238214 від 31.03.2015 р. (дата перенесення), зареєстровану 11.01.2012 р. приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 22 від 11.01.2012 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 67,4 м. кв., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вул. Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 256, номер РПВН: 34465464; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

4.23. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 9240859 від 31.03.2015 р. (дата перенесення), зареєстровану 11.01.2012 р. приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 22 від 11.01.2012 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 66,5 м. кв., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вул. Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 274, номер РПВН: 34465592; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

4.24. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 9242008 від 31.03.2015 р. (дата перенесення), зареєстровану 11.01.2012 р. приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 22 від 11.01.2012 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 64,1 м. кв., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вул. Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 275, номер РПВН: 34465596; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

4.25. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 9245774 від 01.04.2015 р. (дата перенесення), зареєстровану 11.01.2012 р. приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 22 від 11.01.2012 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 66,5 м. кв., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вул. Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 277, номер РПВН: 34465612; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

4.26. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 9245927 від 01.04.2015 р. (дата перенесення), зареєстровану 11.01.2012 р. приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 22 від 11.01.2012 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 72,9 м. кв., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вул. Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 282, номер РПВН: 34465649; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

4.27. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 9287848 від 01.04.2015 р. (дата перенесення), зареєстровану 11.01.2012 р. приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 22 від 11.01.2012 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 66,5 м. кв., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вул. Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 286, номер РПВН: 34465658; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

4.28. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 9287848 від 01.04.2015 р. (дата перенесення), зареєстровану 11.01.2012 р. приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 22 від 11.01.2012 р. про внесення змін до договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 46,82 м. кв., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вул. Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 69, номер РПВН: 34465658; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2 ; обтяжувач: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", код: 19017842, 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.

4.29. Арешт нерухомого майна, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 2115329 від 14.08.2013 р. (дата перенесення); зареєстрований: 23.01.2012 р. Львівською філією державного підприємства "Інформаційний центр" Міністерства юстиції України (79035, Львівська область, м. Львів, вул. Зелена, 149-Ю) на підставі постанови про відкриття виконавчого провадження № 30800964 від 23.01.2012 р. ВДВС Трускавецького МУЮ Бичко О. І. ; об'єкт обтяження: квартира, адреса: Львівська обл. м. Трускавець, вул. Сагайдачного П., 14а, квартира № 130 ; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2; обтяжувач: ВДВС Трускавецького МУЮ (код: 34871283, вул. Стебницька, 72, м. Трускавець, Львівська область, 82200).

4.30. Заборону на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 6380760 від 18.07.2014 року, зареєстровану приватним нотаріусом Лвівського міського нотаріального округу Новосад О. П. на підставі Договору іпотеки № 4028 від 18.07.2014 року, посвідченого приватним нотаріусом Львівського міського нотаріального округу Новосад О. Л.; об'єкт обтяження: квартира, об'єкт житлової нерухомості, адреса: Львівська обл. м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а, квартира 8023 загальною площею 82,7 м. кв., власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код ЄДРПОУ: 32323202, країна реєстрації: Україна, адреса: 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2; обтяжувач: ТзОВ "Житло-Плюс Лісова пісня", код ЄДРПОУ: 39092188, країна реєстрації: Україна, адреса: м. Львів, вул. Княгині Ольги, будинок 1-5.

4.31. Арешт нерухомого майна що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 728865 від 19.04.2013 року; зареєстрований: реєстраційною службою Трускавецького міського управління юстиції Львівської області (вул. Героїв УПА, 2, м. Трускавець, 82200) на підставі постанови № 37675460 від 19.04.2013 р. ВДВС Трускавецького МУЮ ; Об'єкт обтяження: кв. без № на 4 поверсі, 1 під?їзду , що знаходиться за адресою: Львівська обл. м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2; обтяжувач: ВДВС Трускавецького МУЮ (код: 34871283, вул. Стебницька, 72, м. Трускавець, Львівська область, 82200).

4.32. Арешт на нерухоме майно, що належить ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202) за № 5511017 від 29.04.2014 р. року, зареєстрований реєстраційною службою Трускавецького міського управління юстиції Львівської області (вул. Героїв УПА, 2, м. Трускавець, 82200) на підставі Постанови № 42427611 від 25.04.2014 р. ВПВР УДВС ГУЮ у Львівській області; об'єкт обтяження: земельна ділянка площею 0,0578 га, кадастровий № 4611500000:04:002:0024 що знаходиться за адресою: Львівська обл. м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", код: 32323202, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Ю. Дрогобича, 2; обтяжувач: ВПВР УДВС ГУЮ у Львівській області (пл. Шашкевича,1, м. Львів, 79000).

5. Зобов'язати Реєстраційну службу Трускавецького міського управління юстиції Львівської області (вул. Героїв УПА, 2, м. Трускавець, 82200) вилучити зазначені заборони/обтяження з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.

6. Скасувати всі обтяження, які містяться в Державному реєстрі обтяжень рухомого майна щодо майна Товариства з обмеженою відповідальністю «Інвестиції і консалтинг» (бульвар Ю. Дрогобича, буд. 2, м. Трускавець, Львівська область, 82200; код ЄДРПОУ 32323202), в тому числі:

6.1. Публічне обтяження - арешт рухомого майна ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", зареєстровано в Державному реєстрі обтяжень рухомого майна 11.02.2014 року № 14175481 реєстратором Львівська філія державного підприємства "Інформаційний центр" Міністерства юстиції України, 79035, Львівська обл., м. Львів, вул. Зелена 149-Ю; підстава обтяження: постанова про арешт майна боржника та оголошення заборони на його відчуження № 40817175 від 08.01.2014 року ВДВС Трускавецького МУЮ Доменюк А. М. об'єкт обтяження: все рухоме майно обтяжувач: ВДВС Трускавецького МУЮ (код: 34871283, вул. Стебницька, 72, м. Трускавець, Львівська область, 82200 ) боржник : Товариства з обмеженою відповідальністю "Інвестиції і консалтинг" (бульвар Ю. Дрогобича, 2, м. Трускавець, Львівська область; 82200; код ЄДРПОУ 32323202).

6.2. Публічне обтяження - арешт рухомого майна ТзОВ "Інвестиції і консалтинг", зареєстровано в Державному реєстрі обтяжень рухомого майна 17.03.2014 року № 14242157 реєстратором Львівська філія державного підприємства "Інформаційний центр" Міністерства юстиції України, 79035, Львівська обл., м. Львів, вул. Зелена 149-Ю; підстава обтяження: постанова про арешт майна боржника та оголошення заборони на його відчуження № 42427611 від 13.03.2014 року ВДВС Трускавецького МУЮ Доменюк А. М. об'єкт обтяження: все рухоме майно обтяжувач: ВДВС Трускавецького МУЮ (код: 34871283, вул. Стебницька, 72, м. Трускавець, Львівська область, 82200 ) боржник : Товариства з обмеженою відповідальністю "Інвестиції і консалтинг" (бульвар Ю. Дрогобича, 2, м. Трускавець, Львівська область; 82200; код ЄДРПОУ 32323202).

7. Зобов'язати Львівську філію державного підприємства «Інформаційний центр» Міністерства юстиції України (вул. Зелена, 149-Ю, м. Львів, Львівська обл., 79035) вилучити записи про зазначені заборони/обтяження з Державного реєстру обтяжень рухомого майна.

8. Скасувати всі іпотеки, які містяться в Державному реєстрі іпотек щодо майна Товариства з обмеженою відповідальністю «Інвестиції і консалтинг» (бульвар Ю. Дрогобича, буд. 2, м. Трускавець, Львівська область, 82200; код ЄДРПОУ 32323202), в тому числі:

8.1. Іпотека, заборона за № 7969349 від 17.08.2012 року; зареєстрована приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору № 1176 від 17.08.2012 р. про внесення змін до договору іпотеки 2006 від 24.09.2008 року, посвідченого приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження: майно згідно договору № 1176 від 17.08.2012 р. про внесення змін до договору іпотеки 2006 від 24.09.2008 року, що знаходиться за адресою: Львівська обл. м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; власник майна ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" (ЄДРПОУ 32323202); іпотекодержатель: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк" (вул. Зоологічна, 5, м. Київ 04119, ЄДРПОУ 19017842).

9. Зобов'язати Реєстраційну службу Трускавецького міського управління юстиції Львівської області (вул. Героїв УПА, 2, м. Трускавець, 82200) вилучити зазначену іпотеку з Державного реєстру іпотек.

10. Скасувати всі іпотеки, які містяться в Державного реєстру речових прав на нерухоме майно щодо майна Товариства з обмеженою відповідальністю «Інвестиції і консалтинг» (бульвар Ю. Дрогобича, буд. 2, м. Трускавець, Львівська область, 82200; код ЄДРПОУ 32323202), в тому числі:

10.1. Іпотека, № 9218588 від 25.09.2008 року, зареєстрована приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору про внесення змін до договору іпотеки № 1176 виданого 17.08.2012 р. приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; підстава внесення запису: рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (з відкриттям розділу), індексний номер: 20360654 від 30.03.2015 р.; відомості про основне зобов'язання: строк виконання основного зобов'язання: 31.12.2014 р., розмір основного зобов'язання: 33285933,76 грн., додаткові відомості: розмір основного зобов'язання розмір, що не перевищує 29860629,51 (двадцять дев`ять мільйонів вісімсот шістдесят тисяч шістсот двадцять дев`ять) грн. 51 коп.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 52,2 кв. м., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вулиця Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 221, номер РПВН: 34465748; іпотекодержатель: ВАТ "Всеукраїнський акціонерний банк" код ЄДРПОУ 19017842, адреса: 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.; іпотекодавець: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" код ЄДРПОУ: 32323202, адреса: 82200, Львівська область, м. Трускавець, Ю. Дрогобича, 2.

10.2. Іпотека, № 9218844 від 25.09.2008 року, зареєстрована приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору про внесення змін до договору іпотеки № 1176 виданого 17.08.2012 р. приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; підстава внесення запису: рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (з відкриттям розділу), індексний номер: 20363524 від 30.03.2015 р.; відомості про основне зобов'язання: строк виконання основного зобов'язання: 31.12.2014 р., розмір основного зобов'язання: 33285933,76 грн., додаткові відомості: розмір основного зобов'язання розмір, що не перевищує 29860629,51 (двадцять дев`ять мільйонів вісімсот шістдесят тисяч шістсот двадцять дев`ять) грн. 51 коп.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 55,6 кв. м., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вулиця Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 222, номер РПВН: 34465750; іпотекодержатель: ВАТ "Всеукраїнський акціонерний банк" код ЄДРПОУ 19017842, адреса: 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.; іпотекодавець: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" код ЄДРПОУ: 32323202, адреса: 82200, Львівська область, м. Трускавець, Ю. Дрогобича, 2.

10.3. Іпотека, № 9220726 від 25.09.2008 року, зареєстрована приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору про внесення змін до договору іпотеки № 1176 виданого 17.08.2012 р. приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; підстава внесення запису: рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (з відкриттям розділу), індексний номер: 20366216 від 30.03.2015 р.; відомості про основне зобов'язання: строк виконання основного зобов'язання: 31.12.2014 р., розмір основного зобов'язання: 33285933,76 грн., додаткові відомості: розмір основного зобов'язання розмір, що не перевищує 29 860 629,51 (двадцять дев`ять мільйонів вісімсот шістдесят тисяч шістсот двадцять дев`ять) грн. 51 коп.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 52,2 кв. м., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вулиця Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 224, номер РПВН: 34483629; іпотекодержатель: ВАТ "Всеукраїнський акціонерний банк" код ЄДРПОУ 19017842, адреса: 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.; іпотекодавець: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" код ЄДРПОУ: 32323202, адреса: 82200, Львівська область, м. Трускавець, Ю. Дрогобича, 2.

10.4. Іпотека, № 9222492 від 25.09.2008 року, зареєстрована приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору про внесення змін до договору іпотеки № 1176 виданого 17.08.2012 р. приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; підстава внесення запису: рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (з відкриттям розділу), індексний номер: 20370138 від 30.03.2015 р.; відомості про основне зобов'язання: строк виконання основного зобов'язання: 31.12.2014 р., розмір основного зобов'язання: 33285933,76 грн., додаткові відомості: розмір основного зобов'язання розмір, що не перевищує 29860629,51 (двадцять дев`ять мільйонів вісімсот шістдесят тисяч шістсот двадцять дев`ять) грн. 51 коп.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 55,7 кв. м., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вулиця Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 225, номер РПВН: 34483524; іпотекодержатель: ВАТ "Всеукраїнський акціонерний банк" код ЄДРПОУ 19017842, адреса: 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.; іпотекодавець: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" код ЄДРПОУ: 32323202, адреса: 82200, Львівська область, м. Трускавець, Ю. Дрогобича, 2.

10.5. Іпотека, № 9224095 від 25.09.2008 року, зареєстрована приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору про внесення змін до договору іпотеки № 1176 виданого 17.08.2012 р. приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; підстава внесення запису: рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (з відкриттям розділу), індексний номер: 20373243 від 30.03.2015 р.; відомості про основне зобов'язання: строк виконання основного зобов'язання: 31.12.2014 р., розмір основного зобов'язання: 33285933,76 грн., додаткові відомості: розмір основного зобов'язання розмір, що не перевищує 29860629,51 (двадцять дев`ять мільйонів вісімсот шістдесят тисяч шістсот двадцять дев`ять) грн. 51 коп.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 51,9 кв. м., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вулиця Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 227, номер РПВН: 34483369; іпотекодержатель: ВАТ "Всеукраїнський акціонерний банк" код ЄДРПОУ 19017842, адреса: 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.; іпотекодавець: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" код ЄДРПОУ: 32323202, адреса: 82200, Львівська область, м. Трускавець, Ю. Дрогобича, 2.

10.6. Іпотека, № 9231065 від 25.09.2008 року, зареєстрована приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору про внесення змін до договору іпотеки № 1176 виданого 17.08.2012 р. приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; підстава внесення запису: рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (з відкриттям розділу), індексний номер: 20389961 від 31.03.2015 р.; відомості про основне зобов'язання: строк виконання основного зобов'язання: 31.12.2014 р., розмір основного зобов'язання: 33285933,76 грн., додаткові відомості: розмір основного зобов'язання розмір, що не перевищує 29860629,51 (двадцять дев`ять мільйонів вісімсот шістдесят тисяч шістсот двадцять дев`ять) грн. 51 коп.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 52,2 кв. м., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вулиця Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 248, номер РПВН: 34465447; іпотекодержатель: ВАТ "Всеукраїнський акціонерний банк" код ЄДРПОУ 19017842, адреса: 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.; іпотекодавець: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" код ЄДРПОУ: 32323202, адреса: 82200, Львівська область, м. Трускавець, Ю. Дрогобича, 2.

10.7. Іпотека, № 9232738 від 25.09.2008 року, зареєстрована приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору про внесення змін до договору іпотеки № 1176 виданого 17.08.2012 р. приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; підстава внесення запису: рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (з відкриттям розділу), індексний номер: 20393673 від 31.03.2015 р.; відомості про основне зобов'язання: строк виконання основного зобов'язання: 31.12.2014 р., розмір основного зобов'язання: 33285933,76 грн., додаткові відомості: розмір основного зобов'язання розмір, що не перевищує 29860629,51 (двадцять дев`ять мільйонів вісімсот шістдесят тисяч шістсот двадцять дев`ять) грн. 51 коп.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 51,7 кв. м., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вулиця Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 230, номер РПВН: 34481727; іпотекодержатель: ВАТ "Всеукраїнський акціонерний банк" код ЄДРПОУ 19017842, адреса: 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.; іпотекодавець: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" код ЄДРПОУ: 32323202, адреса: 82200, Львівська область, м. Трускавець, Ю. Дрогобича, 2.

10.8. Іпотека, № 9234106 від 25.09.2008 року, зареєстрована приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору про внесення змін до договору іпотеки № 1176 виданого 17.08.2012 р. приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; підстава внесення запису: рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (з відкриттям розділу), індексний номер: 20396623 від 31.03.2015 р.; відомості про основне зобов'язання: строк виконання основного зобов'язання: 31.12.2014 р., розмір основного зобов'язання: 33285933,76 грн., додаткові відомості: розмір основного зобов'язання розмір, що не перевищує 29860629,51 (двадцять дев`ять мільйонів вісімсот шістдесят тисяч шістсот двадцять дев`ять) грн. 51 коп.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 55,5 кв. м., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вулиця Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 249, номер РПВН: 34465665; іпотекодержатель: ВАТ "Всеукраїнський акціонерний банк" код ЄДРПОУ 19017842, адреса: 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.; іпотекодавець: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" код ЄДРПОУ: 32323202, адреса: 82200, Львівська область, м. Трускавець, Ю. Дрогобича, 2.

10.9. Іпотека, № 9234898 від 25.09.2008 року, зареєстрована приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору про внесення змін до договору іпотеки № 1176 виданого 17.08.2012 р. приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; підстава внесення запису: рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (з відкриттям розділу), індексний номер: 20398087 від 31.03.2015 р.; відомості про основне зобов'язання: строк виконання основного зобов'язання: 31.12.2014 р., розмір основного зобов'язання: 33285933,76 грн., додаткові відомості: розмір основного зобов'язання розмір, що не перевищує 29860629,51 (двадцять дев`ять мільйонів вісімсот шістдесят тисяч шістсот двадцять дев`ять) грн. 51 коп.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 55,3 кв. м., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вулиця Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 231, номер РПВН: 34478237; іпотекодержатель: ВАТ "Всеукраїнський акціонерний банк" код ЄДРПОУ 19017842, адреса: 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.; іпотекодавець: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" код ЄДРПОУ: 32323202, адреса: 82200, Львівська область, м. Трускавець, Ю. Дрогобича, 2.

10.10. Іпотека, № 9234901 від 25.09.2008 року, зареєстрована приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору про внесення змін до договору іпотеки № 1176 виданого 17.08.2012 р. приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; підстава внесення запису: рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (з відкриттям розділу), індексний номер: 20398618 від 31.03.2015 р.; відомості про основне зобов'язання: строк виконання основного зобов'язання: 31.12.2014 р., розмір основного зобов'язання: 33285933,76 грн., додаткові відомості: розмір основного зобов'язання розмір, що не перевищує 29860629,51 (двадцять дев`ять мільйонів вісімсот шістдесят тисяч шістсот двадцять дев`ять) грн. 51 коп.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 61,0 кв. м., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вулиця Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 250, номер РПВН: 34465670; іпотекодержатель: ВАТ "Всеукраїнський акціонерний банк" код ЄДРПОУ 19017842, адреса: 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.; іпотекодавець: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" код ЄДРПОУ: 32323202, адреса: 82200, Львівська область, м. Трускавець, Ю. Дрогобича, 2.

10.11. Іпотека, № 9235730 від 25.09.2008 року, зареєстрована приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору про внесення змін до договору іпотеки № 1176 виданого 17.08.2012 р. приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; підстава внесення запису: рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (з відкриттям розділу), індексний номер: 20400325 від 31.03.2015 р.; відомості про основне зобов'язання: строк виконання основного зобов'язання: 31.12.2014 р., розмір основного зобов'язання: 33285933,76 грн., додаткові відомості: розмір основного зобов'язання розмір, що не перевищує 29860629,51 (двадцять дев`ять мільйонів вісімсот шістдесят тисяч шістсот двадцять дев`ять) грн. 51 коп.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 51,8 кв. м., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вулиця Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 233, номер РПВН: 34478231; іпотекодержатель: ВАТ "Всеукраїнський акціонерний банк" код ЄДРПОУ 19017842, адреса: 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.; іпотекодавець: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" код ЄДРПОУ: 32323202, адреса: 82200, Львівська область, м. Трускавець, Ю. Дрогобича, 2.

10.12. Іпотека, № 9235807 від 25.09.2008 року, зареєстрована приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору про внесення змін до договору іпотеки № 1176 виданого 17.08.2012 р. приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; підстава внесення запису: рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (з відкриттям розділу), індексний номер: 20400242 від 31.03.2015 р.; відомості про основне зобов'язання: строк виконання основного зобов'язання: 31.12.2014 р., розмір основного зобов'язання: 33285933,76 грн., додаткові відомості: розмір основного зобов'язання розмір, що не перевищує 29860629,51 (двадцять дев`ять мільйонів вісімсот шістдесят тисяч шістсот двадцять дев`ять) грн. 51 коп.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 51,8 кв. м., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вулиця Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 251, номер РПВН: 34465449; іпотекодержатель: ВАТ "Всеукраїнський акціонерний банк" код ЄДРПОУ 19017842, адреса: 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.; іпотекодавець: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" код ЄДРПОУ: 32323202, адреса: 82200, Львівська область, м. Трускавець, Ю. Дрогобича, 2.

10.13. Іпотека, № 9236389 від 25.09.2008 року, зареєстрована приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору про внесення змін до договору іпотеки № 1176 виданого 17.08.2012 р. приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; підстава внесення запису: рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (з відкриттям розділу), індексний номер: 20401401 від 31.03.2015 р.; відомості про основне зобов'язання: строк виконання основного зобов'язання: 31.12.2014 р., розмір основного зобов'язання: 33 285 933,76 грн., додаткові відомості: розмір основного зобов'язання розмір, що не перевищує 29 860 629,51 (двадцять дев`ять мільйонів вісімсот шістдесят тисяч шістсот двадцять дев`ять) грн. 51 коп.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 60,3 кв. м., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вулиця Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 235, номер РПВН: 34478210; іпотекодержатель: ВАТ "Всеукраїнський акціонерний банк" код ЄДРПОУ 19017842, адреса: 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.; іпотекодавець: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" код ЄДРПОУ: 32323202, адреса: 82200, Львівська область, м. Трускавець, Ю. Дрогобича, 2.

10.14. Іпотека, № 9237481 від 25.09.2008 року, зареєстрована приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору про внесення змін до договору іпотеки № 1176 виданого 17.08.2012 р. приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; підстава внесення запису: рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (з відкриттям розділу), індексний номер: 20403822 від 31.03.2015 р.; відомості про основне зобов'язання: строк виконання основного зобов'язання: 31.12.2014 р., розмір основного зобов'язання: 33285933,76 грн., додаткові відомості: розмір основного зобов'язання розмір, що не перевищує 29860629,51 (двадцять дев`ять мільйонів вісімсот шістдесят тисяч шістсот двадцять дев`ять) грн. 51 коп.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 51,4 кв. м., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вулиця Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 236, номер РПВН: 34478208; іпотекодержатель: ВАТ "Всеукраїнський акціонерний банк" код ЄДРПОУ 19017842, адреса: 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.; іпотекодавець: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" код ЄДРПОУ: 32323202, адреса: 82200, Львівська область, м. Трускавець, Ю. Дрогобича, 2.

10.15. Іпотека, № 9238187 від 25.09.2008 року, зареєстрована приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору про внесення змін до договору іпотеки № 1176 виданого 17.08.2012 р. приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; підстава внесення запису: рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (з відкриттям розділу), індексний номер: 20405212 від 31.03.2015 р.; відомості про основне зобов'язання: строк виконання основного зобов'язання: 31.12.2014 р., розмір основного зобов'язання: 33285933,76 грн., додаткові відомості: розмір основного зобов'язання розмір, що не перевищує 29860629,51 (двадцять дев`ять мільйонів вісімсот шістдесят тисяч шістсот двадцять дев`ять) грн. 51 коп.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 67,4 кв. м., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вулиця Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 256, номер РПВН: 34465464; іпотекодержатель: ВАТ "Всеукраїнський акціонерний банк" код ЄДРПОУ 19017842, адреса: 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.; іпотекодавець: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" код ЄДРПОУ: 32323202, адреса: 82200, Львівська область, м. Трускавець, Ю. Дрогобича, 2.

10.16. Іпотека, № 9239611 від 25.09.2008 року, зареєстрована приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору про внесення змін до договору іпотеки № 1176 виданого 17.08.2012 р. приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; підстава внесення запису: рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (з відкриттям розділу), індексний номер: 20407820 від 31.03.2015 р.; відомості про основне зобов'язання: строк виконання основного зобов'язання: 31.12.2014 р., розмір основного зобов'язання: 33285933,76 грн., додаткові відомості: розмір основного зобов'язання розмір, що не перевищує 29860629,51 (двадцять дев`ять мільйонів вісімсот шістдесят тисяч шістсот двадцять дев`ять) грн. 51 коп.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 55,4 кв. м., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вулиця Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 252, номер РПВН: 34465451; іпотекодержатель: ВАТ "Всеукраїнський акціонерний банк" код ЄДРПОУ 19017842, адреса: 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.; іпотекодавець: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" код ЄДРПОУ: 32323202, адреса: 82200, Львівська область, м. Трускавець, Ю. Дрогобича, 2.

10.17. Іпотека, № 9240835 від 25.09.2008 року, зареєстрована приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору про внесення змін до договору іпотеки № 1176 виданого 17.08.2012 р. приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; підстава внесення запису: рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (з відкриттям розділу), індексний номер: 20411014 від 31.03.2015 р.; відомості про основне зобов'язання: строк виконання основного зобов'язання: 31.12.2014 р., розмір основного зобов'язання: 33285933,76 грн., додаткові відомості: розмір основного зобов'язання розмір, що не перевищує 29860629,51 (двадцять дев`ять мільйонів вісімсот шістдесят тисяч шістсот двадцять дев`ять) грн. 51 коп.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 66,5 кв. м., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вулиця Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 274, номер РПВН: 34465592; іпотекодержатель: ВАТ "Всеукраїнський акціонерний банк" код ЄДРПОУ 19017842, адреса: 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.; іпотекодавець: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" код ЄДРПОУ: 32323202, адреса: 82200, Львівська область, м. Трускавець, Ю. Дрогобича, 2.

10.18. Іпотека, № 9242042 від 25.09.2008 року, зареєстрована приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору про внесення змін до договору іпотеки № 1176 виданого 17.08.2012 р. приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; підстава внесення запису: рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (з відкриттям розділу), індексний номер: 20413555 від 31.03.2015 р.; відомості про основне зобов'язання: строк виконання основного зобов'язання: 31.12.2014 р., розмір основного зобов'язання: 33285933,76 грн., додаткові відомості: розмір основного зобов'язання розмір, що не перевищує 29860629,51 (двадцять дев`ять мільйонів вісімсот шістдесят тисяч шістсот двадцять дев`ять) грн. 51 коп.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 64,1 кв. м., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вулиця Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 275, номер РПВН: 34465596; іпотекодержатель: ВАТ "Всеукраїнський акціонерний банк" код ЄДРПОУ 19017842, адреса: 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.; іпотекодавець: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" код ЄДРПОУ: 32323202, адреса: 82200, Львівська область, м. Трускавець, Ю. Дрогобича, 2.

10.19. Іпотека, № 9245808 від 25.09.2008 року, зареєстрована приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору про внесення змін до договору іпотеки № 1176 виданого 17.08.2012 р. приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; підстава внесення запису: рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (з відкриттям розділу), індексний номер: 20421129 від 01.04.2015 р.; відомості про основне зобов'язання: строк виконання основного зобов'язання: 31.12.2014 р., розмір основного зобов'язання: 33285933,76 грн., додаткові відомості: розмір основного зобов'язання розмір, що не перевищує 29860629,51 (двадцять дев`ять мільйонів вісімсот шістдесят тисяч шістсот двадцять дев`ять) грн. 51 коп.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 66,5 кв. м., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вулиця Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 277, номер РПВН: 34465612; іпотекодержатель: ВАТ "Всеукраїнський акціонерний банк" код ЄДРПОУ 19017842, адреса: 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.; іпотекодавець: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" код ЄДРПОУ: 32323202, адреса: 82200, Львівська область, м. Трускавець, Ю. Дрогобича, 2.

10.20. Іпотека, № 9245938 від 25.09.2008 року, зареєстрована приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору про внесення змін до договору іпотеки № 1176 виданого 17.08.2012 р. приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; підстава внесення запису: рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (з відкриттям розділу), індексний номер: 20421556 від 01.04.2015 р.; відомості про основне зобов'язання: строк виконання основного зобов'язання: 31.12.2014 р., розмір основного зобов'язання: 33285933,76 грн., додаткові відомості: розмір основного зобов'язання розмір, що не перевищує 29860629,51 (двадцять дев`ять мільйонів вісімсот шістдесят тисяч шістсот двадцять дев`ять) грн. 51 коп.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 72,9 кв. м., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вулиця Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 282, номер РПВН: 34465649; іпотекодержатель: ВАТ "Всеукраїнський акціонерний банк" код ЄДРПОУ 19017842, адреса: 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.; іпотекодавець: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" код ЄДРПОУ: 32323202, адреса: 82200, Львівська область, м. Трускавець, Ю. Дрогобича, 2.

10.21. Іпотека, № 9246334 від 25.09.2008 року, зареєстрована приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору про внесення змін до договору іпотеки № 1176 виданого 17.08.2012 р. приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; підстава внесення запису: рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (з відкриттям розділу), індексний номер: 20422535 від 01.04.2015 р.; відомості про основне зобов'язання: строк виконання основного зобов'язання: 31.12.2014 р., розмір основного зобов'язання: 33285933,76 грн., додаткові відомості: розмір основного зобов'язання розмір, що не перевищує 29860629,51 (двадцять дев`ять мільйонів вісімсот шістдесят тисяч шістсот двадцять дев`ять) грн. 51 коп.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 54,9 кв. м., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вулиця Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 237, номер РПВН: 34478207; іпотекодержатель: ВАТ "Всеукраїнський акціонерний банк" код ЄДРПОУ 19017842, адреса: 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.; іпотекодавець: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" код ЄДРПОУ: 32323202, адреса: 82200, Львівська область, м. Трускавець, Ю. Дрогобича, 2.

10.22. Іпотека, № 9246616 від 25.09.2008 року, зареєстрована приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору про внесення змін до договору іпотеки № 1176 виданого 17.08.2012 р. приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; підстава внесення запису: рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (з відкриттям розділу), індексний номер: 20423196 від 01.04.2015 р.; відомості про основне зобов'язання: строк виконання основного зобов'язання: 31.12.2014 р., розмір основного зобов'язання: 33285933,76 грн., додаткові відомості: розмір основного зобов'язання розмір, що не перевищує 29860629,51 (двадцять дев`ять мільйонів вісімсот шістдесят тисяч шістсот двадцять дев`ять) грн. 51 коп.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 51,3 кв. м., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вулиця Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 239, номер РПВН: 34478202; іпотекодержатель: ВАТ "Всеукраїнський акціонерний банк" код ЄДРПОУ 19017842, адреса: 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.; іпотекодавець: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" код ЄДРПОУ: 32323202, адреса: 82200, Львівська область, м. Трускавець, Ю. Дрогобича, 2.

10.23. Іпотека, № 9246941 від 25.09.2008 року, зареєстрована приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору про внесення змін до договору іпотеки № 1176 виданого 17.08.2012 р. приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; підстава внесення запису: рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (з відкриттям розділу), індексний номер: 20423946 від 01.04.2015 р.; відомості про основне зобов'язання: строк виконання основного зобов'язання: 31.12.2014 р., розмір основного зобов'язання: 33285933,76 грн., додаткові відомості: розмір основного зобов'язання розмір, що не перевищує 29860629,51 (двадцять дев`ять мільйонів вісімсот шістдесят тисяч шістсот двадцять дев`ять) грн. 51 коп.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 51,9 кв. м., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вулиця Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 242, номер РПВН: 34465701; іпотекодержатель: ВАТ "Всеукраїнський акціонерний банк" код ЄДРПОУ 19017842, адреса: 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.; іпотекодавець: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" код ЄДРПОУ: 32323202, адреса: 82200, Львівська область, м. Трускавець, Ю. Дрогобича, 2.

10.24. Іпотека, № 9247346 від 25.09.2008 року, зареєстрована приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору про внесення змін до договору іпотеки № 1176 виданого 17.08.2012 р. приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; підстава внесення запису: рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (з відкриттям розділу), індексний номер: 20424798 від 01.04.2015 р.; відомості про основне зобов'язання: строк виконання основного зобов'язання: 31.12.2014 р., розмір основного зобов'язання: 33285933,76 грн., додаткові відомості: розмір основного зобов'язання розмір, що не перевищує 29860629,51 (двадцять дев`ять мільйонів вісімсот шістдесят тисяч шістсот двадцять дев`ять) грн. 51 коп.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 52,0 кв. м., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вулиця Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 245, номер РПВН: 34465692; іпотекодержатель: ВАТ "Всеукраїнський акціонерний банк" код ЄДРПОУ 19017842, адреса: 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.; іпотекодавець: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" код ЄДРПОУ: 32323202, адреса: 82200, Львівська область, м. Трускавець, Ю. Дрогобича, 2.

10.25. Іпотека, № 9247817 від 25.09.2008 року, зареєстрована приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору про внесення змін до договору іпотеки № 1176 виданого 17.08.2012 р. приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; підстава внесення запису: рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (з відкриттям розділу), індексний номер: 20426062 від 01.04.2015 р.; відомості про основне зобов'язання: строк виконання основного зобов'язання: 31.12.2014 р., розмір основного зобов'язання: 33285933,76 грн., додаткові відомості: розмір основного зобов'язання розмір, що не перевищує 29860629,51 (двадцять дев`ять мільйонів вісімсот шістдесят тисяч шістсот двадцять дев`ять) грн. 51 коп.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 55,5 кв. м., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вулиця Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 246, номер РПВН: 34465689; іпотекодержатель: ВАТ "Всеукраїнський акціонерний банк" код ЄДРПОУ 19017842, адреса: 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.; іпотекодавець: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" код ЄДРПОУ: 32323202, адреса: 82200, Львівська область, м. Трускавець, Ю. Дрогобича, 2.

10.26. Іпотека, № 9288585 від 25.09.2008 року, зареєстрована приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору про внесення змін до договору іпотеки № 1176 виданого 17.08.2012 р. приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; підстава внесення запису: рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (з відкриттям розділу), індексний номер: 20509682 від 03.04.2015 р.; відомості про основне зобов'язання: строк виконання основного зобов'язання: 31.12.2014 р., розмір основного зобов'язання: 33285933,76 грн., додаткові відомості: розмір основного зобов'язання розмір, що не перевищує 29860629,51 (двадцять дев`ять мільйонів вісімсот шістдесят тисяч шістсот двадцять дев`ять) грн. 51 коп.; об'єкт обтяження: квартира, однокімнатна квартира, загальною площею 46,82 кв. м., адреса: Львівська обл., м. Трускавець, вулиця Сагайдачного П., будинок 14а, квартира 69, номер РПВН: 34465568; іпотекодержатель: ВАТ "Всеукраїнський акціонерний банк" код ЄДРПОУ 19017842, адреса: 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.; іпотекодавець: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" код ЄДРПОУ: 32323202, адреса: 82200, Львівська область, м. Трускавець, Ю. Дрогобича, 2.

10.27. Іпотека, за № 1586511 від 25.09.2008 року; зареєстрована приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О. на підставі договору про внесення змін до договору іпотеки № 1176 виданого 17.08.2012 р. приватним нотаріусом Трускавецького міського нотаріального округу Чичерською Л. О.; об'єкт обтяження майно згідно Договору іпотеки № 2006 від 24.09.2008 року, що знаходиться за адресою: Львівська обл. м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; іпотекодержатель: ВАТ "Всеукраїнський акціонерний банк" код ЄДРПОУ 19017842, адреса: 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 5.; іпотекодавець: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" код ЄДРПОУ: 32323202, адреса: 82200, Львівська область, м. Трускавець, Ю. Дрогобича, 2.

10.28. Іпотека, заборона за № 6380957 від 18.07.2014 року.; зареєстрована приватним нотаріусом Лвівського міського нотаріального округу Новосад О. П. на підставі Договору іпотеки № 4028 від 18.07.2014 року, посвідченого приватним нотаріусом Львівського міського нотаріального округу Новосад О. П.; підстава внесення запису: рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 14540281 від 18.07.2014 р.; відомості про основне зобов'язання: строк виконання основного зобов'язання: 30.07.2015 р., розмір основного зобов'язання: 455933,00 грн.; об'єкт обтяження: квартира № 8023 загальною площею 82,7 м. кв., що знаходиться за адресою: Львівська обл. м. Трускавець, вул. П. Сагайдачного, 14а; іпотекодержатель: ТзОВ "Житло-Плюс Лісова пісня", код ЄДРПОУ 39092188, країна реєстрації: Україна, адреса: м. Львів, вул. Княгині Ольги, будинок 1-5; іпотекодавець: ТзОВ "Інвестиції і консалтинг" код ЄДРПОУ: 32323202, країна реєстрації: Україна, адреса: 82200, Львівська область, м. Трускавець, Ю. Дрогобича, будинок 2.

11. Зобов'язати Реєстраційну службу Трускавецького міського управління юстиції Львівської області (вул. Героїв УПА, 2, м. Трускавець, 82200) вилучити зазначені іпотеки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.

Ухвала набрала законної сили з моменту її прийняття - 21 квітня 2015 року.

Строк пред'явлення виконавчого документа до виконання - протягом одного року.

Суддя Цікало А.І.

Дата ухвалення рішення21.04.2015
Оприлюднено06.05.2015

Судовий реєстр по справі —914/2645/14

Ухвала від 07.04.2016

Господарське

Вищий господарський суд України

Короткевич O.Є.

Постанова від 13.01.2016

Господарське

Львівський апеляційний господарський суд

Михалюк О.В.

Ухвала від 05.01.2016

Господарське

Львівський апеляційний господарський суд

Михалюк О.В.

Ухвала від 08.12.2015

Господарське

Львівський апеляційний господарський суд

Михалюк О.В.

Ухвала від 02.12.2015

Господарське

Львівський апеляційний господарський суд

Михалюк О.В.

Ухвала від 25.11.2015

Господарське

Львівський апеляційний господарський суд

Михалюк О.В.

Ухвала від 25.11.2015

Господарське

Львівський апеляційний господарський суд

Михалюк О.В.

Ухвала від 28.10.2015

Господарське

Львівський апеляційний господарський суд

Михалюк О.В.

Ухвала від 24.09.2015

Господарське

Господарський суд Львівської області

Цікало А.І.

Ухвала від 01.04.2015

Господарське

Господарський суд Львівської області

Цікало А.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні